מאוכזבת מעצמי

מאוכזבת מעצמי

אני מאוכזבת מעצמי , מכך שאני לא מסוגלת ליצור יחסיי חברות קרובים ...אני פשוט נעצרת שיחסים כלשהם מתחילים ולא יודעת איך להמשיך הלאה .הרבה חושבים שאני חביבה ונחמדה!אבל לא יותר מזה בצבא אין לי קשרים ממש קרובים...אלא רק קשרים של היי מה חדש...אני מנסה לפתח את זה אבל זה נעצר פשוט. והאכזבה שלי היא שאולי אני לא מסוגלת לאהוב לגמריי ,זה כמו מעמסה בשבילי .ולא בא בטבעיות אלא במאמץ זהו קצת קשה לי להאמין שאני כותבת על זה כאן, אבל..אני רואה שהרבה שופכים כאן בעיות כאלו ואחרות .

amitexc

New member
welcome to the machine

זה בסדר לא רק את ככה גם לי יוצא הרבה לפחד מזה פשוט לא מצאת את האחד שגורם לוותר על הדברים שאת לא מוכנה שבינהם גם (חופש) אולי את רוצה קשר אבל מצד שני את לא יכולה לוותר *היה לך איזה קשר מאכזב או שהרגשת שיצאת מושפלת ...???

היי

לא...לא היה לי איזה קשר שגרם לי להרגיש מושפלת... מבחינת בן זוג זה שאיתי עכשיו הוא החבר הרציני הראשון וטוב לי איתו ואיתו הכל מצויין אני מרגישה איתו טוב מאוד, שאני איתו התחושה של הבודדות נעלמת כי אני מתרכזת רק בו. הבעיה היא יותר חברתית אני מתה על מלא אנשים מהבסיס למשל..אני רוצה לפתח קשרים חברתיים אבל פתאום אני כאילו משתתקת...לא יודעת מה זה...אבל זה ממש מפריע לי ונמאס לי מזה...כבר חושבים שאני מוזרה ואני לא...טוב קצת אבל לא מה שהם חושבים...

amitexc

New member
טוב אז אולי

את מרגישה לא שייכת מאיזה סיבה שבגללה קשה לך להפתח לחברייך בבסיס?

בדיוק...

זה מה שאני מרגישה..... זאת הרגשה נוראית..לא להיות שייכת לפעמים זה ממש לא מפריע לי אני עסוקה בעבודה...מדברת עם אנשים..ולפעמים זה פשוט עולה על זה , בעיקר ממספר אנשים שגורמים לי להרגיש כאילו אני כלום!! אבל האמת שההרגשה הזאת ירדה בהרבה בחודש האחרון...

amitexc

New member
טוב אז הרגשת האי שייכות שלך

היא שאת מרגישה נחותה? או שפשוט כולם לא לרמה שלך?

והתשובה הנכונה היא ...

אפשרות א' כמובן... וברגע שאני מרגישה איזה אי התחברות עם אנשים מסויימים או שאני ישר מוותרת על לנסות להיות איתם בקשר או מתחנפת קצת כדיי למצוא חן... וכל זה כי איבדתי חברה טובה שנסעה לחו"ל...לפניי זה לא היה ממש אכפת לי מעוד קשרים..היה אכפת אבל לא כמו עכשיו..

ניקולי

New member
אני חושבת

שבגדול ? את לא ממש מוכנה לקשר קבוע (כרגע) תאמיני לי שתרצי ותהיי מוכנה לכך זה יגיע וזה יזרום.. כרגע את בשלבי בשלות, וידידים זה מה שאת יכולה לקבל בשלב זה!!

אממ

אולי יש בזה משהו...אבל...אם כבר את אומרת שאני לא מוכנה לחברות קבועה (לא רומנטית) על מה אני צריכה לחשוב ומה להקריב כדיי שתהיה לי חברות כזאת ומה בי צריך להיות מוכן, כי כן היתה כזאת והיא פשוט הפסיקה בלי תהיה ברירה אחרת...לא בגלל ריב

amitexc

New member
בקיצור

תפסיקי להרגיש נחותה ותתחילי לקבל את עצמך לטוב ולרע תפגיני בטחון עצמי גבוה יותר דבר שמשפיע מאוד ברגע שמראים בטחון עצמי נמוך אנשים פשוט מזלזלים ורואים שאפשר לדרוך עלייך וכמבון נוצר מעגל שרק גורם לבטחון לרדת הטיפ הכי טוב שאני יוכל לתת לך לביטחון עצמי פשוט לא לפחד להיות לבד ולהיות מי שאת כמה שנשמע פלצני יוכל מאוד לעזור לך

שלום שלום

אני חושבת שאני ממש יאמץ את הטיפ הזה שנתת לי כי אין לי ברירה אלא לקבל את האופי שלי...ואם הוא ישתנה עם השנים אני אשמח אבל מה אני עושה שהאופי הזה והחוסר ביטחון לא יתדרדר ליותר גרוע..? אני לא פוחדת להיות לבד..כי תמיד יהיה את המשפחה והחבר שאני יפנה אליהם אם יש איזה בעיה...אבל תמיד נחמד שיש חבר קרוב קרוב..אבל מה לעשות שלא תמיד יש מה שצריכים ורוצים .. חג שמח !!

amitexc

New member
אני מקווה שבאמת תצליחי

כי תמיד קל להגיד אבל בכל מקרה לא תמיד מוצאים חברים קרובים ואם מוצאים צריך להגיד תודה החברים שפוגשים במסגרת (כמה שזה נשמע מגעיל) הם חברים בגלל אינטרס של להעביר את הזמן בסבבה אז קודם כל אני שוב אומר את תשארי את ואם מישהי תהיה מעוניינת בחברות שלך את כבר תגלי ואין לך שום סיבה לדאוג בקשר לזה שאת לא יכולה לפתח קשרים חברתיים כי זה לא תלוי רק בך אז קחי את החיים בסבבה and don`t help them to bury the light

amitexc

New member
והכוונה להיות לבד

יכולה להיות גם לבד בבסיס לא בחיים בכללי

אוקיי

אני אקח לתשומת ליבי מה שכתבת....תודה על ההתייחסות זה ממש מתסכל שאני לא שולטת בזה ...ופשוט אני לא מצליחה..אבל מקווה שדברים שיקרו ואנשים שאפגוש ישנו אותי...

למעלה