מאוכזבת מעצמי

© Tweety ©

New member
מאוכזבת מעצמי

ועכשיו אני מרגישה מטומטמת כי יש לי דמעות בזוית של העין וכל זה בא אחרי שאני מרגישה דיי טוב ודיי מאושרת. אני לפעמים משתגעת מעצמי,אני לא מצליחה להבין את עצמי. את כוח ההרס הזה להרוס כל דבר טוב. אז אפשר לשפוך? אני מרגישה שבחיים לא תהיה לי אהבה כי זה קשה לי מידי,מאיים מידי,מסובך מידי. אני נרתעת מהכל בעיקר מהמגע-אני שורדת התעללות מינית ועדיין לא פגשתי כנראה בחורים טובים >אם יש כאלו< שמוכנים טיפה להתחשב (את לא רוצה לשכב איתי? אז ביי). בעע. אז איך אני לא אהיה מאוכזבת מעצמי? שלכולם מסביב יש אהבה ורק אני לבד? איך אני לא אהיה מאוכזבת מעצמי שיש בחור נהדר שרוצה איתי בקשר כבר מעל לשנה ואני לא רוצה ואני מתחמקת? אני אשאר לבד ולנצח-לפעמים אני מרגישה שלא מגיע לי שבאמת תהיה לי אהבה וזה לפעמים וזה מתחלף ועובר. ולחברות שלי אין בעיות להכיר בנים והן מאוהבות,ותמיד מתחילים איתן ואני כזו מוזרה,סגורה וביישנית ולא אוהבת איך שאני נראת
. אני כזו מתוסבכת לפעמים וזה עצוב לי הקטע הזה כ"כ עצוב. אני הכי חזקה שיש ואני הכי שורדת-ואני אומרת לעצמי שאם התגברתי על ההתעללות המינית וכל מה שנלווה אליה כל הדיכאון הזה וההפרעות אכילה-ואני עכשיו לא שם ואני מתמודדת יפה. אז אני אעבור את התקופה הזו ואמצא אהבה. ואוף. אני לא מצליחה לשכנע את עצמי אפילו לאחי בן ה13 יש בנות שמתקשרות אליו. ואני מפחדת מהמגע הכי קטן של גבר-ואני יודעת שזה קשור לפגיעה ויודעת שזה פאק שלי שעדיין לא התגברתי על כל כולה. ואני מאוכזבת שאני יושבת כמו מפגרת עם כמעט דמעות בעיניים במקום ללכת לישון ולשכוח מכל זה >מה גם שאני חולה
<. אוף.

sidi

New member
היי

קראתי את מה שכתבת ואני חושב שאת שורדת אבל כפי שגם את כתבת את סוחבת איתך מטען כבד שמפריע לך לפתח קשר וכנראה שגם משפיע על הדימוי העצמי שלך. ניסית לדבר עם איש מקצוע?

ניקולי

New member
אולי בגלל

שאת צריכה להשתחרר מבעיה עיקרית ההתעללות המינית, אולי את מרגישה לעיתים שהתגברת אך לדעתי כלל וכלל לא.. זה טמון בך בפנים, וכשמגיע הרגע שאת צריכה לשכב עם גבר או להגיע למגע כלשהו את נרתעת.. אולי כדי שתלכי ליעוץ או משהו כזה ע"מ להתגבר טוטאלית

© Tweety ©

New member
אני יודעת

שזה קשור לפגיעה בגלל זה אני כ"כ מתוסכלת. כי בכל מה שקשור אליה-יש לי התקדמות ענקית,בכל מה שקשור להתגבר ולרפא את הפצעים אני מתמודדת ואני שורדת ועושה את זה טוב. וכן אני בטיפול-שנותן לי הרבה חוזק פנימי אבל לא בקטע הזה. ואני נרתעת מאוד ממגע הכי קטן או אפילו מפגישה רצים לי תסריטים נוראיים בראש. אני פשוט מפחדת וזה נראה לי גדול ומאיים. כי דווקא על הביישנות שלי התגברתי ודווקא הכרתי כ"כ הרבה אנשים חדשים בשנה האחרונה וקדמתי את עצמי ורשמתי לעצמי השגים. ואני משוועת לאהבה-וזה לא הוגן אני נענשתי מספיק בחיים שלי,אני סבלתי ונפגעתי מספיק-ואני רוצה אהבה כמו כולם,ולחכות לטלפון ממישהו ושהלב ידפוק לי בהתרגשות לפני פגישה איתו. ויש לי הרגשה שאני תמיד אהיה לבד ואני כ"כ לא רוצה. וזה מייאש אותי ואני יכולה לשנוא את עצמי באותו רגע. ותודה שאתם מקשיבים. פורום נהדר יש לכם

ניקולי

New member
אולי כדי

שכן תטפלי דווקא בקטע הזה.. זה לא ייתכן שאת נמצאת בטיפול כלשהו אבל לא בקטע המתאים.. סליחה שאני שואלת אבל באיזה קטע בדיוק את כן מטפלת??? אני חושבת אולי גם בגלל מקרה שאני מכירה דיי מקרוב.. שרצוי לדבר על ה עם איש מקצוע כי אח"כ זה ישפיע בחיי זוגיות... גם כאשר יצא לך להתחתן עם מישהו.. כתבת גם שאת חולה אפשר לדעת במה??

sidi

New member
אני

מסכים עם ניקולי. תנסי בכל זאת להעלות את העניין בטיפול אם את כבר שם. בינתיים אנחנו פה וננסה לעודד אותך. בכל מקרה לדעתי את צריכה להפסיק לחשוב "איך אני מוצאת אהבה" אלא פשוט לזרום עם החיים ואז היא תופיע לך מעבר לפינה בלי שתרגישי אפילו

© Tweety ©

New member
אהמ..

באיזה קטע אני כן מטפלת? בכל ההשלכות של הפגיעה המינית,כל ההשלכות והצלקות שנותרו משנתיים של התעללות מינית שהיו משלובים בה ביטויי אלימות קשים. ודווקא בקטע הזה אני מתמודדת-ואין כבר לילות עם סיוטים ואין כבר זכרונות ופלאשבקים כמעט ואין. אני יודעת כמה זה משפיע על הזוגיות איבדתי קשר בגלל זה אבל מה שמפריע לי שאף אחד לא מגלה הבנה ויחכה יחד איתי וילך שלב שלב-אם אני לא רוצה לשכב איתו אז ביי. וזה מה ששורף לי אפילו יותר מהעובדה שלי מאוד קשה מכל קשר זוגי. אבל אני כן מאמינה בעצמי אני כן מאמינה שאני ארים את הראש ואצליח להתגבר על זה אבל כנראה שאף אחד לא באמת מעוניין להיות איתי ולאהוב אותי. ובמה אני חולה? וירוס מגעיל כזה-שהכל כואב בו
יעבור. תודה בכל מקרה

sidi

New member
שיהיה

לך המון בהצלחה.
בת כמה את בכלל אם מותר לשאול?

ניקולי

New member
אני מאחלת לך

מכל הדברים בעולם..... החלמה מהירה... ובקשר לאהבה..?? בטוחה אני כי תמצאי לך מישהו שיהיה סובלני איתך וסבלני..את צריכה בגדול.. מישהו לאהוב, מישהו שיבין, מישהו שלא ילחץ, מישהו שידע לקראת מה הוא הולך, מישהו שידע הכיצד לתת לך להנות בקיום יחסים ולא ייתן לך להיזכר עד כמה הם גרועים, מישהו שיתן לך להרגיש שאת שטה......למקום שבו האושר... אני מקווה שכל זה עוד יגיע...ושלעולם, אבל לעולם...לא תהיה פגועה יותר..לעולם לא!!!!!

למעלה