מאוכזבת מעצמי

jesie12

New member
מאוכזבת מעצמי

כשהתחלתי את הדיאטה, זו היתה החלטה מעכשיו לעכשיו התחלתי אותה בשבת. והלכתי עם זה כל כך יפה ודי בקלות, היו ריגעי שבירה מעטים וידעתי להתאזן ולשמור יפה והתוצאות היו מדהימות בזמן האחרון אני מרגישה שאין לי כל כך שליטה ורואה את התוצאות בבגדים גינס במידה 40 שהיה די רופף, נסגר בדיוק עליתי יותר משני קילו ולהוריד אותם חזרה אני מתקשה אוף! אני פוחדת להגיע למצב של איבוד שליטה וחזרה למה שהייתי איך יוצאים מזה?

ליאת 0212

New member
הדבר הראשון שעלה לי בראש, הוא

שקראתי איפושהו, שיש לגוף משקל בו הוא מרגיש בנוח, ולא משנה כמה נרזה, הוא ישאף להיות במשקל הזה. אולי מידה 38-40 זה רזה מדי בשבילך? אם את באמת שומרת (גם אם את מחפפת פה ושם, זה טבעי), ועושה פעילות גופנית אז אין סיבה שתעלי, מלבד ענייני גיל/הורמונים או לאדעת מה או שאולי באמת רזית "מדי". אולי מה שאכלת עד היום במטרה לרזות הוא לא תפריט ריאלי עבורך? אולי זה מעט מדי, ועכשיו אחרי שרזית ואת "רק" בשמירה את מגלה שכדי לסגור יום את צריכה יותר אוכל? בלי קשר לזה, אני כ"כ מבינה את הקטע של הפחד מאיבוד שליטה!!

jesie12

New member
אז זהו שאני לא כל כך פעילה גופנית

אין לי זמן להליכות ולא רקדתי שבועיים, ואני מרגישה את זה יפה (לא נורא היום ומחר אשלים את החסר
) אני בפירוש צריכה יותר אוכל, אולי זה הקור אולי ואולי ואולי.... תירוצים לא חסר

קרמבו 112

New member
אל תיהיה מאוכזבת זה הדבר האחרון שאת צריכה

להרגיש כך עברת כברת דרך ארוכה עם תוצאות יפות מאוד וייתכנו עליות וירידות כמו בכל דבר ושלב בחיים אבל הגדולה שלנו היא לצאת ממצבים ולהתגבר עליהם אז הייתה נפילה סו וואט יהיה בסדר תיהיה אופטימית תאספי את עצמך מחדש מבלי להסתכל לאחור ויאללה קדימה לפרוייקט הבא להשיל את 2 הקילוגרמים העודפים מה אני אגיד יש ל יעוד כברת דרך ארוכה אחרי ההריון לחזור למה שהייתי וגם לי יש הרבה נפילות בדרך אבל לא מאוכזבת מעצמי וגם לא מיואשת רואה רק את המטרה קדימה לא משנה כמה זמן ייקח ואיך רק רואה את עצמי שוב מידה 36 בג'ינס תעשי כמוני תחשבי חיובי יהיה טוב וחיובי ביי מותק

jesie12

New member
ההבדל הוא שאני לא שואפת להיכנס לג'ינס במידה

36
מידה 40 בהחלט הספיקה לי ' גם מידה 42 היתה בסדר רק לא במחיר של עליה במשקל מבטיחה לחשוב חיובי

יעל י

New member
../images/Emo24.gifזה לא פשוט...

לשמור על הקיים.למעשה זו היא ה המשימה ב ה הידיעה. קחי את זה כפרוייקט.ממש לעשות תיכנון.מה כן מה לפעמים ומה ממש ממש לא (למעט אירועים חריגים). לעשות יום בשבוע יום קיזוז . להתמיד פעילות גופנית. איך את בעבודה?במקום שאת עובדת זו בעייה,מי כמוני יודעת...

jesie12

New member
מי כמוך מבינה אותי?

אתמול היה מצויין עברתי ליד המאפיה בלי לחטוף
היה לי יום די מסודר כי הייתי חצי יום בסידורים בערב בעבודה לקחתי מלפפון שומר ואגס ואני כבר מרגישה הקלה, מצפים לי שני ערבי ריקוד רצופים הערב ומחר , מצפה להרגשה שאחרי
יפתי

אור685

New member
היי ג'סי,לכבודך נכנסתי...

גם אצלי יש תקופה כזאת. הגעתי כבר למינוס 32 קילו , אבל 3 העליתי. השבוע סוף סוף הצלחתי להוריד קילו,ואני מקווה שזה אומר שחזרתי לעצמי (אף פעם אי אפשר לדעת אם זאת ירידה חד פעמית או שאני שוב בכיוון הנכון) מה שבטוח-אין מצב להתייאש! גם אם קשה,נלחמת בשיניים (מצחיק לא?...) אבל לא מוותרת. בטח שזה קשה, במיוחד אם אני מגיעה לשקילה ורואה שלמרות שהתאמצתי-עליתי. אבל אם הייתי מתייאשת-הייתי עולה שני קילו כל שבוע ולא חצי קילו. אולי תסתכלי כל יום על תמונות שלך מפעם, כדי לחזק את ההרגשה שלא כדאי לחזור לזה. מה עשית עם הבגדים של פעם? אני נתתי את כולם, כדי שלא יהיה סיכוי בכלל. ואולי את כן צריכה להצטרף לאיזה קבוצה? (את יכולה להיכנס לשומרי משקל ישר כחברת כבוד...) אז אל תתייאשי! אחרי כל מה שהצלחת לעשות לבד!

jesie12

New member
../images/Emo25.gif

אין מצב שאלך לשומרי משקל או כל קבוצת תמיכה אחרת אני שונאת מסגרות ולכן כל התהליך שלי היה בלי ליווי איש מקצוע והלך לי מצויין כמו שכבר כתבו לי אני כבר במצב טוב כי אני מודעת למצב איבוד השליטה וזהו שלב חשוב עליתי 2 קילו והם ירדו , איזה מצחיק זה שבתקופה השמנה שלי 2 קילו לא שיחקו תפקיד והיום מרגישה אותם יפה בבטן לא מתייאשת רק שיתפתי אתכן בהרגשה שלי....

כל כך מבינה אותך

אני לא עברתי תהליך כמוך (ירדתי בערך 17 קילו) אבל גם אני מרגישה שעליתי מ"הכרותי" אותך כאן בטוחה שברגע שתחליטי שאת על המסלול זה מה שיהיה תהיי חזקה ואל תכעסי על עצמך בהצלחה איריס

למעלה