מאוכזבת מכם, מאוכזבת מאד

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
כשאתם לא מגיבים אפילו לברכות, לא נעים, אבל זכותכם.
אבל אפילו אחד/ת מכל אלה שראו את ההודעה, נכון לעכשיו כ 70, אין לכם ולו מילה להגיד על טומי ז"ל, שרובכם בוודאי הכרתם, ומי שלא, בוודאי ראה עליו בפוסט שפירסמתי, זה מעליב. לא אותי, אלא את זכרו של טומי. לא מתאים ולא ראוי.
בכלל, בשביל מה אתם נכנסים לפורום? נראה לי שהוא לא מעניין אתכם. חבל.

מ ש ה 53

Well-known member
כשאתם לא מגיבים אפילו לברכות, לא נעים, אבל זכותכם.
אבל אפילו אחד/ת מכל אלה שראו את ההודעה, נכון לעכשיו כ 70, אין לכם ולו מילה להגיד על טומי ז"ל, שרובכם בוודאי הכרתם, ומי שלא, בוודאי ראה עליו בפוסט שפירסמתי, זה מעליב. לא אותי, אלא את זכרו של טומי. לא מתאים ולא ראוי.
בכלל, בשביל מה אתם נכנסים לפורום? נראה לי שהוא לא מעניין אתכם. חבל.
מעולם לא חיבבתי את הלפיד ההוא, ובעיקר העדפתי להתעלם מקיומו לאחר שבילה יום אחד עם מנחם הורוביץ ואז נכנס לחנות שיקוצים וטרף מול עיניו של מנחם פיסת בשר של עגל נמוך. יש גבול לאי אהדת הדתיים וכאן האיש ההוא מהונגריה גרם לי לבחילה קשה, גם אם אני כשלעצמי איני בררן בסוגי הבשר שנכנסים לפי. אז לא. לא חיבבתי את האיש ההוא וזיכרו אינו מעורר בי געגועים.

בכל מקרה, שיהיה לכולם כאן חג פסח שמח וכשר ככל שזה חשוב למי שזה חשוב.

evike

Well-known member
מנהל
תגיד @מ ש ה 53 , בכלל קראת את הפוסט על טומי ז"ל? כי למרות שטומי לפיד וטומי יונגר שלנו שניהם טומי ושניהם הונגרים, אין ביניהם שום קשר, נראה לי שאפילו לא הכרות אישית.
איך בכלל הגעת לטומי לפיד? נראה לך שפתאום אספיד אותו? כבודו במקומו מונח, רק שלא היה לו שום קשר לפורום ההונגרי, והוא נפטר לפני שנים...
חג פסח שקט ורגוע.

מ ש ה 53

Well-known member
תגיד @מ ש ה 53 , בכלל קראת את הפוסט על טומי ז"ל? כי למרות שטומי לפיד וטומי יונגר שלנו שניהם טומי ושניהם הונגרים, אין ביניהם שום קשר, נראה לי שאפילו לא הכרות אישית.
איך בכלל הגעת לטומי לפיד? נראה לך שפתאום אספיד אותו? כבודו במקומו מונח, רק שלא היה לו שום קשר לפורום ההונגרי, והוא נפטר לפני שנים...
חג פסח שקט ורגוע.
ולכן, כשיש יותר מאדם אחד שנושא שם פרטי כלשהו, ראוי היה לרשום גם את שם משפחתו ובכך היה נמנע ממני המשגה שעשיתי.
שיהיה לך חג שמח!

evike

Well-known member
מנהל
@מ ש ה 53, אתה האחרון שלא ישים לב. כי אם הגבת, זה אומר שקראת לפחות את הכותרת (אחרת לא היית מגיב), ושם רשום בפירוש טומי יונגר.
בהמשך, בגוף שני הפוסטים עליו, זה ברור מעל לכל ספק שזה מישהו מהפורום, ובטח לא טומי לפיד שנפטר לפני כ 17 שנה.
כל מה שכתוב בפוסטים, לא הגיוני שיהיה על טומי לפיד.
וגם, מכיוון שלבטח יש יותר מטומי הונגרי אחד, לא הגיוני שאכתוב פתאום על מי ששנים לא איתנו. דווקא אתה איש חד ומבין עיניין, לא מתאים לך להגיב כך.

מ ש ה 53

Well-known member
@מ ש ה 53, אתה האחרון שלא ישים לב. כי אם הגבת, זה אומר שקראת לפחות את הכותרת (אחרת לא היית מגיב), ושם רשום בפירוש טומי יונגר.
בהמשך, בגוף שני הפוסטים עליו, זה ברור מעל לכל ספק שזה מישהו מהפורום, ובטח לא טומי לפיד שנפטר לפני כ 17 שנה.
כל מה שכתוב בפוסטים, לא הגיוני שיהיה על טומי לפיד.
וגם, מכיוון שלבטח יש יותר מטומי הונגרי אחד, לא הגיוני שאכתוב פתאום על מי ששנים לא איתנו. דווקא אתה איש חד ומבין עיניין, לא מתאים לך להגיב כך.
סורי. מתנצל. חג שמייח

wot

New member
ל evike. עכשיו נכנסתי לפורום אחרי תקופה ארוכה וראיתי שטומי הלך לעולמו--יהי זכרו ברוך. לא הייתי בפורום תקופה ארוכה שכן גם אני פנסיונר ועסוק בבעיות בריאות קשות. טומי היה תקופה ארוכה מנהל הפורום ובאותו זמן הפורומים היו הרשת החברתית היחידה ולכן הפורום פרח.
כול מי שהכיר את טומי חיבב אותו שכן היה אדם נחמד ודרך הפורום ניסה כמיטב יכולתו לעזור לכותבים. אכן אבדה.

דיברגנט חדש

Well-known member
ל evike. עכשיו נכנסתי לפורום אחרי תקופה ארוכה וראיתי שטומי הלך לעולמו--יהי זכרו ברוך. לא הייתי בפורום תקופה ארוכה שכן גם אני פנסיונר ועסוק בבעיות בריאות קשות. טומי היה תקופה ארוכה מנהל הפורום ובאותו זמן הפורומים היו הרשת החברתית היחידה ולכן הפורום פרח.
כול מי שהכיר את טומי חיבב אותו שכן היה אדם נחמד ודרך הפורום ניסה כמיטב יכולתו לעזור לכותבים. אכן אבדה.
עד שליפיד הוריד את זקנו שנראה עמו כמו חמאסניק, עכשיו יצטרך לגדל, שוב ;)
ועכשיו ברצינות, הוא נפטר כבר ב-2008, מה נזכרתם עכשיו?

evike

Well-known member
מנהל
תגיד @דיברגנט חדש, בכלל קראת את הפוסט על טומי ז"ל? כי למרות שטומי לפיד וטומי יונגר שלנו שניהם טומי ושניהם הונגרים, אין ביניהם שום קשר, נראה לי שאפילו לא הכרות אישית.
חג פסח שקט ורגוע.

דיברגנט חדש

Well-known member
תגיד @דיברגנט חדש, בכלל קראת את הפוסט על טומי ז"ל? כי למרות שטומי לפיד וטומי יונגר שלנו שניהם טומי ושניהם הונגרים, אין ביניהם שום קשר, נראה לי שאפילו לא הכרות אישית.
חג פסח שקט ורגוע.
זה גם מלפני חודשיים, לא?

evike

Well-known member
מנהל
אכן טומי נפטר לפני כחודשיים, ואף אחד לא הגיב על כך, ורק עכשיו פתאום היו תגובות.
עדיין, מה הקשר לכך לטומי לפיד, שנפטר לפני כ 17 שנה?

דיברגנט חדש

Well-known member
אכן טומי נפטר לפני כחודשיים, ואף אחד לא הגיב על כך, ורק עכשיו פתאום היו תגובות.
עדיין, מה הקשר לכך לטומי לפיד, שנפטר לפני כ 17 שנה?
קראתי את תגובה #17 שלך למשה ולא מצאתי את השם יונגר בכותרת השרשור וגם לא בתוכן של תגובת פתיחת השרשור ולראיה גם אני וגם הוא, לא ידענו במי מדובר וישר הלכנו על המוכר.
אגב, הואיל ואני לא מהכותבים הקבועים בפורום ובאתי מהראשי, לא קראתי שרשורים קודמים וגם לא מכיר את הנפשות הפעילות בפורום ואני מניח שכך גם משה.

evike

Well-known member
מנהל
אז מה זה?...

קבצים מצורפים

• טומי יונגר.jpg
    טומי יונגר.jpg
    KB 16.3 · צפיות: 4

evike

Well-known member
מנהל
נו באמת. קראתם שרשור אחד, ומאותו התאריך, צמוד אליו ולפניו, טומי יונגר מוזכר בכותרת. אפילו לא היה צורך להכנס לכל הפוסט.
עדיין, גם אם לא היה מוזכר שם המשפחה, זה די הזוי לחשוב שמישהו כאן נזכר פתאום בפטירתו של טומי לפיד.
ואם מישהו קרא ותהה, אז למקרא הפוסט ההוא היה ברור שזה לא טומי לפיד.
טוב. אני מיציתי.
שבת שלום וחג פסח שקט ורגוע.

דיברגנט חדש

Well-known member
נו באמת. קראתם שרשור אחד, ומאותו התאריך, צמוד אליו ולפניו, טומי יונגר מוזכר בכותרת. אפילו לא היה צורך להכנס לכל הפוסט.
אכן, קראנו רק שרשור אחד שנכנסנו אליו מהראשי, כך שלא הסתכלנו על דף הפורום בכלל.
הפעם הראשונה שהסתכלתי על דף הפורום הוא לאחר שצירפת את קובץ התמונה ורציתי לראות מהיכן הוא.
עדיין, גם אם לא היה מוזכר שם המשפחה, זה די הזוי לחשוב שמישהו כאן נזכר פתאום בפטירתו של טומי לפיד.
שום דבר לא הזוי, במיוחד שהבן שלו הוא ראש האופוזיציה והוא מתהפך בקברו לראות את התנהגותו.
ואם מישהו קרא ותהה, אז למקרא הפוסט ההוא היה ברור שזה לא טומי לפיד.
כ"כ ברור, ששניים שנכנסו חשבו שזה הוא.
טוב. אני מיציתי.
שבת שלום וחג פסח שקט ורגוע.
חג שמח.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
חג פסח שקט ורגוע.
רק אתמול החבר מאתיופיה הודה בפניי שהוא מגיב להודעות מבלי לקרוא שום מילה :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא ידעת? דיברגנט חדש אתיופי :)

החבר מאתיופיה=דיברגנט חדש.

אנחנו אמנם איננו גזענים פה, אבל אתיופיה, כידוע, היא אחת המדינות העניות, החולות והטיפשות בעולם, ודיברגנט כנראה אכן מתאים לסטריואטיפים המקובלים בנושא, וכנראה שהמוניטין של דיברגנט לא כל-כך טוב, כי בכל פעם שאנשים חדשים מגלים שהוא אתיופי, תיכף ומיד נופל להם האסימון כל-כך חזק שאפשר לשמוע אותו פוגע ברצפה, הם משלחים אחד בשני מבטים רבי משמעות, ואומרים כמה הרבה זה מסביר :)

__צילום מסך_19-11-2024_162047_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_22-4-2025_142023_www.tapuz.co.il.jpeg

wot

New member
לevike--מאחל לך ולכול צופי הפורום חג שמח .הרבה בריאות ושנשמע רק בשורות טובות.

למעלה