מאוכזבת מכולם...

LoveRo

New member
מאוכזבת מכולם...

אני נמצאת במצב שאף אחד לא היה רוצה להיות בו במקומי... אין לי חברים... אני לבד, כל יום יושבת בבית לבד. ובן אדם שאף פעם לא היה במצב שלי לא יוכל להבין את זה... זה מאוד קשה, ואני משתדלת לא לבכות ולא להישבר אבל יש ימים שאני פשוט כבר לא יכולה! אנשים כולם אינטרסנטים ואם הם לא יכולים להשיג ממך משהו אז את לא שווה, אם אין בך תועלת. זה הדבר ששמתי לב אליו... וזה מאוד עצוב. איך אני יכולה להמשיך לחיות במצב הזה? זה לא חיים מה שיש לי, אני לא נהנת לא מבלה וכתוצאה מכל זה לא בא לי שומדבר!

joshh

New member
אני חוזר על עצמי מההודאה הקודמת.

רציתי להגיד לך שאני מבין אותך. עם זאת, רציתי להגיד לך שזה בר שינוי. איך עושים את זה ? קיימים אנשים לשני סוגים: אנשים אפקטיבים ואנשים ראקטיבים. אפקטיבים - אילו מכווני מטרה, חותרים לשיפור עצמי תמידי, לעומת ראקטיבית - אילו פסיבים, קורבן, התקועים בעבר ובהווה. השאלה היא איזה מין אדם את רוצה להיות ? הרעיון כאן הוא לחדול מלהיות קורבן ולהתחיל לעשות, לשנות וכ'ו... יש המון דרכים לעשות את זה. המלצה חמה מאוד שלי היא שתקראי את הספר: "המסע המופלא של אפקטיביות אישית" של אביעד גוז. ספר מעשי שעוזר המון להציב מטרות ויעדים לשיפור עצמי. עוד ספר הוא "שבעת ההרגלים לאפקטיביות אישית" של סטיבן קובי. בברכה, joshua

תגובה

עשי דברים שאת אוהבת לעשות והשתתפי במסגרות שמענינות אותך כמו חוגים ולמודים, בהן תמצאי חברים.

שלום לך

את צודקת.העולם הזה מאוד אינטרסנטי .זה עצוב ומאכזב,אבל זה שתשבי בבית לבד כל הזמן לא יעזור לך,תבני לך חיים,תהיי חזקה. ומי שמנצל אותך אל תהססי לנצל בחזרה. בקיצור,אל תהיי טובה יותר מידי.

joshh

New member
אני לא מבין למה מסתקלים ...

על אינטרסים באופו שלילי ? הרי יש לך אינטרסים מאימך, מאביך, אחיותייך, מחברותייך, מהחבר שלך, ידידים, מורים, עבודה, כל דבר שאת באה בקשר אימו יש לך איזה שהוא אינטרס. אפילו מעצמך. רצוי מאוד להפריד בין אינטרס חיובי לאינטרס שלילי. בנ'אדם שלא מקדם אותך באיזה שהוא אופן, ועושה בידיוק את ההיפך. אזי בהחלט צריך להיות לך אינטרס להתרחק ממנו. בנ'אדם שלא עושה שלא כיף להיות סביבו. יהיה ברור שיתרחקו ממנו. בנ'אדם שלא תורם כולם לאף אחד, מלבד בכאב שלו והסבל. ברור שלא נעים ויפה לנטוש אדם כזה, אבל בסופו של דבר אם הוא לא תורם שום דבר אחר, מה תהיה הסיבה שלך להיות בחברתו ? הסבל שלו, הכאב שלו. מתשהו זה ימאס. אני לא מדבר על אנשים שיש להם "אג'נדה" והם נצלניים. זה כבר סיפור אחר. אנשים שחושבים שכולם מנצלים אותם, הבעיה נמצאת בהם בד"כ. ואת זה ניתן לשנות. joshua

שלום ג´וש.

אני מכירה אותך בתור בנאדם חכם וחזק משיחות קודמות,ואתה אכן צודק בכך שלא נעים להיות עם בן אדם שעצוב תמיד,כי בסופו של דבר ההחלטה להשתנות תלויה בבנאדם יותר מהעזרה שלנו.אבל מה אם אנשים יתרחקו ממני בתקופה שאני הכי צריכה אותם,כשאני בשפל כי בא להם עכשיו מישהו שישמח אותם כי החיים שלהם ורודים? זה לא אינטרס שלילי? האינטרסים החיובים שלי,זה פשוט לדעת שאני אצטרך מישהו הוא יהיה שם בשבילי כמו שאני אהיה שם בשבילו.

joshh

New member
היי נסיכה

ראשית תודה על המחמאות... רציתי להגיד לך שאני מסכים איתך לחלוטין זה בהחלט אינטרס שלילי ומגעיל. אנשים שהיו חברים שלך, וכשאת צריכה אותם באמת. נעלמים.. אילו לא ממש חברים טובים. אני דברתי על משהו אחר לגמרי כמבן (שלא יתבלבלו) לצערי יש גם דברים כמו שאת מתארת. הצד החיובי בסיפור הזה. זה שגילית שהם באמת לא חברים טובים. אבל זה עדיין לא אומר שכל בני האדם כאילו. אני גם מסכים איתך שאינטרס חיובי זה שאת צריכה מישהו, את תהי שם בשבילו. יש לי שאלה בלי קשר לחברים האפסים האילו, את שמה בשבלך ? תכלס את יודעת שאת את באמת יכולה להרים את עצמך... joshua

joshh

New member
הי נסיכה...

זה תמיד ככה. והכי חושב שלפני הכל תמיד את צריכה להיות שם בשבילך. בסופו של דבר את תמצאי חברים שאת יכולה לסמוך עלייהם שיהיו שם בשבילך כמו שאת תהי שם בשבילם. בכל מקרה, הפורום פה בשבילך, ואני פה בשבילך. ואם את רוצה לדבר ואת רוצה לפנות אלי באופן אישי, אני נימצא תמיד בקומונה "הכרויות אהבה גורו יחסים ועוד" שם אני מכהן כיועץ של הקומונה. joshua

למעלה