מאוכזבת מהטבעת

מאוכזבת מהטבעת

כמעט חצי שנה עברה בקושי 10 קילו אז נכון מלכתכילה הייתי גבולית (BMI36) סגורה 8 יש לי תור להאן בתחילת אוקטובר לסגירה נוספת יש דברים שעוברים בלי בעיה יש דברים שנתקעים באופן כללי אני ממש לא אוכלת הרבה אני לא עושה ספורט אבל אנשים ירדו גם בלי ספורט..לא? כל יום אני אומרת שהיו אני ארשום כל מה שנכנס לפה אולי אני לא מבינהם שאני אוכלת הרבה או אולי משמין כל יום לא מצליחה לעשות את זה... מה לומר ידעתי שזה לא קסם ידעתי שצריך לעבוד אבל לא ציפיתי לכל כך מעט .... אני חושבת שאני אוכלת הרבה פחות מבעבר אבל לא רואה את העזרה הגדולה שבטבעת

אופירA

New member
מנהל
אולי את צריכה עוד סגירה בכל זאת?

קשה לדעת מה זה לא אוכלת הרבה. צריך רישום מסודר של אכילה ופעילות גופנית כדי לדעת אם יש סיבה לאי הירידה המספקת. כמו כן, צריך לדעת מתי התפתחה הגבלה והתחלת לאכול מעט, וכמה ירדת מאז ועד היום. מאז ההגבלה, לא מאז הניתוח. ורק אז אפשר לדעת אם המצב תקין ועוד תרדי, או אם יש בעיה והניתוח לא עוזר לך. אז אם תרצי לתת את הפרטים הללו, אוכל לבדוק מה קורה. אני ירדתי פחות ממך בחצי שנה, אבל עוד לא היתה לי הגבלה מספקת, וכשהיתה הגבלה מספקת ירדתי היטב בהמשך. לכן חשוב להבין מה מצב ההגבלה ומה זה נקרא "אוכלת הרבה פחות מבעבר".

למעלה