מאוכזבת מהגרוש

ניקולי

New member
מאוכזבת מהגרוש

נכון, הוא גרוש.. והיתה סיבה מוצדקת לגירושים שלנו. אבל רבק הילדים.. מה הם אשמים ??? חברה שלו כלאת אדם..מנהלת לו את החיים יופי, לטענתה הילדים שלי מוזנחים, לא לבושים יפה, מלובשים בסמרטוטים, מסכנים..ועוד היא מוסיפה ואומרת "אני קונה להם מעניקה להם יותר ממך" בנוסף מציינת כי המזונות שאני מקבלת עבורם.. מתבזבזים על נסיעות לעבודה.. (חצופה) יתרה מכך חוקרת ושואלת את הילדים שלי אודותיי ואודות יהודה (בעלי הנוכחי המקסים, זה שאוהב ומעניק להם פי כמה וכמה מאביהם האמיתי)! ועוד..מענישה את הבן שלי שאין נסיעה לחו"ל בגלל שהוא כביכול שיקר ואמר שהיא חוקרת ושואלת.. לטענתה זה שקר! הילד שלי לא משקר ולא שיקר אף פעם. יש לגרוש שלי עסק של צעצועים ומכשירי כתיבה.. לה יש שתיי בנות שגדלו עם הבנים שלי בגן ובבית הספר כל שהיא רוצה זה למנוע ממנו את אהבת ילדיו וממנו ?? ממנו אני מאוכזבת שלא מכיר בעובדות.. שהוא לא מודע לכך שהילדים לא מעונינים ללכת לשם יותר..שהם מעדיפים ללכת לחבר מאשר לראות את הפרוץ שלה.. ושלו!!
כואב לי על שני הילדים שלי.. למרות שיש להם אבא שקוראים לו יהודה ומי שמכיר ויודע ...בהחלט יכול להבין

הכי מאכזב שיכול להיות

ככה זה כשמצפים מהאיש שיהיה בן אדם בסוף יוצא שהוא המאכזב הגדול זה שהיא קקה (סליחה לא היתה לי צורה אחרת לתאר אותה) לא נותן לו לגיטימציה לדבר עליך ככה

הבעיה תמיד מתחילה שיש גורם

שאינו קשור ומתערב. למרות הגירושים שלכם- הוא אבא של הילדים ולמרות שאולי בינך לבינו יש משקעים אין לו סיבה "לדחוק" את ילדיו הצידה אלא אם כן יש מישהי שהיאנטרסים שלה משפיעים לרעה. במקום שהיא תבין שהוא אבא שלהם ויש לו חובות וזכויות היא שמה את עצמה במקומם וזה כל כך קטנוני ולא נכון. מה היא מתחרה בהם? או אולי בך? והוא, שהולך אחריה, מפסיד את המשפחה שלו, את אם ילדיו ואת ילדיו. אני מקווה בשבילו שהוא לא יתעורר מאוחר מדי. ולך אני יכולה לומר- היי שמחה בחלקך על ילדייך ועל בן זוגך החדש והאוהב.

ניקולי בכל הסיפור הזה

אני מבינה שהגרוש שלך סמרטוט שלה, אני חושבת שאם הוא היה באמת אוהב ודואג לילדיו לא היה נותן שיגיע למצב כזה שהיא תעניש את הילדים שלו. מי היא בכלל, אם את לא מענישה אותה באיזה זכות היא כן???? טוב שיש להם את יהודה שיכול לתת להם דמות אבהית נורמאלית ויציבה. ותקני אותי אם אני טועה.

למעלה