מאוכזבת מגיורא

someone48

New member
מאוכזבת מגיורא

היי , זה לא יפה למחוק הודעות , ! ובמיוחד של כאלה שהצטרפו רק לפני 7 דקות ושתי שניות O: אוקיי , רק רציתי להגיד שממש התאכזבתי שאחרי 50 פרקים גיורא לא יכל לבוא אפילו להתראיין במעבר לאי , במיוחד אחרי שזה מה שנאמר . בקיצור , מאוכזת .

DIDI1524

New member
בטח שהוא היה במעבר לאי

וואי הפורום הזה ממש לא נורמלי מטיחים פה ביקורת בגיורא כאילו הוא איזה ראש ממשלה או משהו.

Yarinv

New member
ההודעה שלך נמצאת ממש כמה הודעות מתחת

גיורא היה. גם אני מאוכזב... שכל אחד כאן חושב שזה כיף לפתוח את הפה על גיורא. לא ציפיתי לזה.

someone48

New member
...

תבדוק במעבר לאי "פרק 49: היסטוריה חדשה " .. לפי מה שראיתי גיורא לא ממש היה שם .

Yarinv

New member
אם היית צופה באותה התכנית

היית שמה לב שהמנחה אומרת ש"מחר הפרק האחרון". עכשיו תעשי 1+1 ותביני שהם עוד לא העלו את התכנית של חמישי.

DoRiNuS sMiNiA

New member
נו באמת...

אני מניחה שלהיתפס על כל דבר קטן שגיורא עושה זה באמת התנהגות מטופשת. אבל נמאס לי שמתייחסים לגיורא כאילו הוא איזה אליל קדוש,סך הכל הבנאדם כתב סדרה,בואו לא נגזים^^

Yarinv

New member
לא התייחסתי אליו כאל אליל קדוש

הוא בן אדם, וגם לי בתור בן אדם זה לא היה "מחמם את הלב" לראות שכותבים דברים שכאלו עליך. הרבה אנשים פשוט ניצלו את ההתלהמות הזאת עליו כדי לצאת גם הם כנגד גיורא ויצאו מפרופורציות, יותר מדי הייתי אומר.

someone48

New member
פשוט נוצר מצב כזה ש...

יש כלפיו יותר מידי ציפיות , כי הוא הציב לעצמו רף [אולי קצת יותר מידי] גבוה . אם זאת הייתה סדרה של יוצר אלמוני , לאף אחד לא היו תלונות . אבל בגלל שזה הוא מצפים ממנו להרבה . ואני חושבת שזה אמור להיות מחמאה בשבילו .

למעלה