מאוכזבת מאוד

Sמית

New member
מאוכזבת מאוד

האמת היא שלא הייתי חושבת על להיכנס לפורום הזה אלמלא היו מבריזים לי אמש... יש לי חבר, אנו מכירים כבר 4 שנים, הוא תמיד רצה לבוא אלי לישון ואני מתוך כבוד לאימי לא נתתי לו. ההורים שלי לא היו בבית אתמול בלילה והוא היה אמור לבוא, חיכיתי לרגע זה מאוד, הוא גר רחוק מאוד ממני והיה אמור לצאת לכיווני בשעה 22:00 בדיוק אחרי העבודה. אני כל כך כתרגשתי כך שציחצחתי את הבית, סידרתי את החדר שלי (דבר נדיר עד מאוד...), פיזרתי נרות בכל הבית, התלבשתי, התארגנתי ואפילו בישלתי לנו ארוחת ערב !!! בשעה 23:30 טילפנתי אליו לשאול איפה הוא כי הוא היה אמור כבר להגיע והוא לחש לי שהוא בישיבה בעבודה והוא לא יוכל להגיע וניתק. באותו הרגע הרגשתי כאילו ננעצה בליבי סכין שכן כל כך חיכיתי ללילה וכל כך התארגנתי ותיכננתי ונתתי את כל כולי כדי שיהיה ערב מושלם. הוא הבטיח שהוא יטלפן אלי שהוא יסיים את הישיבה אך עד עכשיו הוא לא טילפן, כשטילפנתי אליו הוא אפילו לא חשב שאני עלולה לכעוס ולהתאכזב ופשוט אמר שהייתה לו עבודה עד מאוד מאוחר (הוא תמיד בעבודה עד השעות הקטנות של הליילה) ולא היה לו רגע אחד פנוי מישיבה לישיבה, אני לא הסכמתי איתו כי הוא יכול היה אפילו לשלוח לי הודעה כתובה ולהודיע לי שהוא לא יגיע, במקום זה ישבתי בבית כמו מפגרת וחיכיתי לו כשהוא הבין שאני מאוכזבת הוא ביקש סליחה כמו תמיד טען שאני צריכה להבין אותו. סיפרתי לו שהכנתי ארוחת ערב והוא בהתלהבות שאל מה הכנתי עניתי לו שמה זה משנה הרי הכל הלך לזבל. ואז כרגיל הוא אמר שאין לו כוח לריבים האלו ושהוא לא רוצה לדבר על זה. אמרתי ביי וניתקתי. אני כל כך מאוכזבת, כל כך פגועה למה תמיד הוא עושה לי את זה?

mariana

New member
באמת מאכזב

ת´אמת אני לא יודעת מה להגיד לך הוא באמת לא צודק שהוא לא היתקשר להודיע, אבל הם גברים ולא תמיד הם זוכרים את מה שאמור לקרוא היום או מחר תמיד צריך להזכיר להם. את את הלקח שלך לפעם הבא למדת, שלא תארגני שום דבר עד שתיהי בטוחה שהוא יגיע ואני כל כך מבינה אותך, כי גם אני עברתי את זה. אולי הסיפור שלי יעזור לך. אני וחברי חגגנו שנתיים ביחד, אז לא הייתה אפשרות להיתראות כי הוא היה בבסיס, ואני יודעת שמסכימים להגיע לשם, כי זה בסיס קטן אז ידעתי שלא תהיה לי שום אפשרות לפאשלות. הכנתי בלונים ומתנה והייתי בדרך להפתיע אותו, אבל איזה קול בפנים אמר לי להיתקשר אליו קודם. אז התקשרתי ושאלתי אם אני אגיע לבסיס האם יתנו לי להיכנס, והוא אמר לי "לא" בטון כזה כאילו הוא עושה לי טובה, התחלתי לחקור אותו אולי הוא יכול לצאת החוצה או משהו כזה והוא נשאר עם הלא שלו. התחלתי לבכות כי זה היה כל כך פוגע שאני מכינה את הכל וזה מה שאני מקבלת. הוא אפילו לא טרח להיתקשר ולהגיד מזל טוב. כמובן לקחתי לעצמי את הזמן להירגע ואחרי שנרגעתי ניסיתי להבין אותו אולי הוא באמת צודק, הרי הם לא עושים לנו בכוונה הרי הם לא רוצים ריב, והם יודעים שאם הם יעשו איזה פאשלה אז זה כבר ריב. אז תאמין לי אם הוא היה יודע שזה המטרה שלך הוא היה מתקשר אלייך ולהודיע לך. הוא חשב שלקחת את זה מובן מאליו וזה הטעות שלו. אז אני ממליצה לך להירגע ולחשוב על הצד שלו ולנסות להבין אותו ולהזהיא אותו שבפעם הבא שהוא ישתדל שזה לא יקרה

Sמית

New member
למרינה

טוב, אז הוא כן ידע שאני מתכוננת והוא לוקח את זה תמיד מובן מאליו וזה מעליב מאוד !!! אני יודעת שהוא אוהב אותי ומה שמעצבן אותי יותר זה שאני גם יודעת שהוא אוהב יותר את העבודה שלו ועובד 20 שעות רצוף ביממהורק לפני שהוא הולך לישון הוא לפעמים נזכר להרים טלפון ומתחיל לדבר איתי בקושי כי הוא כבר נרדם תוך כדי שיחה. בקשר לחבר שלך, ממש בלי לפגוע ולהעליב, בתור אחת שבילתה את רוב שירות כבת יחידה בין 100 בנים ואני מדגישה - יחידה, למדתי להכיר את החיילים הלוחמים די טוב, אז ראשית- אל תסמכי עליהם- יש חיילים שיש להם גם חברה א´ וגם חברה ב´ ולפעמים גם יותר- זה מדהים איך שהם מצליחים להסתיר את זה ולגרום לכל אחת ואחת מהן להרגיש כאילו היא עולם ומלואו בשבילו, אם המצב הוא כזה יכול להיות שהוא פחד שיפלט לאחד החברים שלו משהו בקשר לשניה, ותאמיני לי שזה קורה לא מעט כי כל החברה בעצם יודעים מזה. מצד שני יכול להיות שאם הוא לוחם או בשלבי טירונות / אימון מתקדם אזי שהוא לא רוצה שהחברה יזילו עליך ריר ואני מדברת פה על חברה שלא רואים כמעט בחורות במשך שבוע או שבועיים זה כמו להכניס במבי לתוך כלוב של אריות. שיהי לך יום טוב.

mariana

New member
אז ככה

בקשר לחבר שלך את באמת צריכה לטפוס איתו דיבור ולהסביר לו מה קורה.ואיך את מרגישה אחרי הכל. ובקשר לחבר שלי אין מצב שיש לו עוב בחורה, אני בתוך החיים שלו והוא גר 2 מטר לידי ולא הוא לא כרבי הוא כל יום היה בבית, רק יומיים שהוא נשאר רצוף בבסיס ואני רציתי להפתיע אותו, אני אחדש לך משהו אני הייתי בבסיס שלו ואני מכירה כל חור שם, זה בסיס ממש קטן ואני מכירה את כל הבנות שככה אני סומכת עליו מאה אחוז, כי אם לא הייתי סומכת עליו לא הייתי איתו היום וחוץ מזה הוא מבלה כל יום איתי אז ככה שאין לו זמן לאחרת

Sמית

New member
שמחתי לשמוע

שמחתי לשמוע את תגובתך, אך לפי דעתי כדי שתשאלי אותו דוגרי מה הייתה הבעייה שלו שתבואי אליו לבבסיס. שיהיה לך יום נפלא.

mariana

New member
אבל זה כבר היה לפני 4 חודשים

ואני שאלתי אותו באותו יום למה הוא לא רצה שאני לא אגיע? הוא סיפר לי שדווקא הוא מאוד רצה שאני אגיע אבל לא הכניסו את אף אחד ולא שיחררו אף חייל בגלל הטרעות של חדירת מחבלים. את חושבת שאני פריירית? התקשרתי לידיד שלי ושאלתי אם שיחררו אותו מהבסיס והוא סיפר לי שגם אותו לא משחררים בגלל הטרעות של חדירת מחבלים. אז אני האמנתי לו. אבל אחרי זה הוא פיצה אותי בערב רומנטי והפתיע אותי למרות שהוא בכל לא רומנטי, אבל הוא לומד לאט לאט. אז אני מציעה לך שוב לטפוס איתו שיחה ולראות מה הלאה, איך עד עכשיו הסתדרתם עם המרחק? הרי אתם 4 שנים כבר ביחד? ובני כמה אתם?

הדבר היחידי שאפשר ללמוד כאן הוא

שלא כולם רומנטים ולא כולם חושבים אותו הדבר ומה לעשות שבשבילך זה היה משהו גדול ולא בשבילו ולכן הוא שכח מזה כי אם זה היה חשוב לו מספיק הוא לא היה שוכח לפחות להודיע הוא כנראה לא ראה בזה משהו גדול וזה לא אומר שהוא לא בסדר יש כאלה גברים כמו שיש כאלה נשים לצערי לצערי

sidi

New member
אני

חושב שמדובר בכבוד אלמנטרי שצריך לתת אחד לשניה והפוך ולאו דווקא מדובר ברומנטיקה. וגם כבוד צריך ללמוד לקבל וכמו כן גם לתת ואני לא מדבר על אגו.

אתה צודק יש בזה בהחלט גם עניין של

כבוד אבל הבן אדם בכלל שכח מזה כיוון שהוא היה עסוק בעבודה אבל אם הוא היה רומנטי וזה היה חשוב לו הוא לא היה שוכח ואז גם אם הוא היה עסוק הוא היה זוכר ואז אם יש לו כבוד וגם יודע לכבד הוא היה מודיע

sidi

New member
בקיצור

אני חושב שהכל זה עניין של כבוד. ישנם אנשים שהם לא כל כך רומנטיקנים אבל יודעים לתת כבוד לבנות הזוג שלהם ואותו דבר זה נכון גם לגבי נשים. פשוט יש אנשים שחושבים שהכל זה מובן מאליו והבעיה מתחילה בזה שהבנות זוג או הבני זוג מסכימים לזה. כיוון שהם גם קצת חסרי ביטחון עצמי והם מתרצים את זה באהבה.

מולי 1

New member
מה זה היחס הזה??

"אני לא רוצה לדבר על זה"- אין כזה דבר! הוא איכזב אותך ואפילו לא הודיע, הוא עשה את כל הדברים הכי מרגיזים, והוא לא מצפה שתתרגזי? זו לא תגובה הולמת, הוא צריך להתחנף אלייך ולפצות אותך, אחרת מה את עושה איתו? הוא לא מכבד אותך, מרוכז בעצמו, לא מבין מה את רוצה, וגם לא מוכן לדבר על זה. אני מבינה שזה כבר דפוס, ואת משחקת במישחק שלו, נכנעת לחוסר התיקשורת הזה. כדאי שתעבדי על הביטחון שלך כדי שלא תיכנעי לדפוסים כאלה.

סימה40

New member
מה את עושה איתו?

אני לא מבינה מה את ממשיכה לעשות איתו? מהר מהר לזרוק.... כמו כן,אני מבינה משאלתך שזו לא הפעם הראשונה שהבחור מתעתע בך,אם הוא כ"כ רצה לבוא אלייך,גם הוא היה צריך לצפות להזדמנות הזו בדיוק בהתרגשות כמוך..... ביי ויום נעים....אל תחכי.... סימה40

mariana

New member
אבל......

אולי הייתה לו סיבה מוצדקת. אני לא בעד שישר זורקים את החבר כאילו כלום לא קרה היא יוצאת איתו 4 שנים וכנראה היא אוהבת אצלו דברים מסויימים, ישנם גברים שלא רומנטיים במיוחד. היא צריכה לשבת ולדבר איתו ולסגור פינות ומשם להחליט מה היא רוצה לעשות

למעלה