מאוהב ברב שלי

dkey

New member
הרב שרלו אסר נישואי הומו לאישה !

הרב רפפורט גורס כי גם אם היא יודעת אסור להומו להתחתן איתה. הבאתי אסמכתאות רבות בעד קיום חיים הומוסרסואליים. גם מרבנים. ויש עוד אסמכתאות. נכון, בעבר השתרש לצערנו איסור גורף ולא מוצדק שאינו כתוב במפורש בשום מקום. הומוסקסואליות היא נטיה רגשית שחובה לקיימה למען בריאות הנפש, האושר והקיום של האדם ההומו. אין היא נוגדת ככזו את הדת היהודית וכל ניסיון להראות ההיפך הוא מרושע, מקומם ונוגד את ואהבת לרעך כמוך.

עם כל הערכה המרובה שיש לי

לרב שרלו, הרי ששגגה יצאה מתחת ידו, וזו דעת מעוט מזהיר. אין אדם שאינו טועה, או שאין הלכה כמותו. אף אחד לא אסר נישואי אשה קרירה, ואינה מחוייבת אפילו לספר על כך, וזו ראייה מושלמת כנגד דעת הרב שרלו. חיי נישואין לא מושתתים רק על מין סוער (למרות שגם זה חשוב), ויש לכך פתרונות סבירים. לא הבאת שום מובאה שמתירה קיום יחסי מין לללא חדירה. לא הראת מי שאמר "מותר מין אורלי וכו'" אין צטוט כזה וגם לא תמצא.

????????

גמרא במסכת נידה, פרק כל היד. איני בא לאיים עליך שישרפו אותך ח"ו בגיהנם, אבל יש להשתדל להמנע מזה. זה קשה, אבל לאורך השנים יש להשתדל.

מגיב בעניין לגבי מחלוקת משה וdkey

קשה לי להכריע בין דעותיכם בפרט שבמהלך הדיון לא מצאתי הרבה הבדלים (לפעמים) אך דבר אחד אוכל להציע; שהומו דתי ישא אשה "קרירה", לדעתי הם יסתדרו יופי... לא כן?

למעלה