מאוהבת ולא יודעת מה לעשות

נעמה 44411

New member
מאוהבת ולא יודעת מה לעשות

אני בת 18 בכיתה יב ואני מאוהבת כבר משנה שעבר בילד מהכיתה שלי בעיה היא שאין מצב שיקרה משהו .. אני הילדה המוזרה בכיתה והוא ילד שנראה טוב ויש לו מלא חברים ואני רוצה להגיד לו בסוף שנה כדאי לי ? אנחנו תמיד צחוקים ביחד והכל אבל...

סאני381

New member
היי

למה את אומרת שאת הילדה המוזרה בכיתה?מה מוזר בך?(אם אפשר לשאול),קודם כל תאמיני בעצמך אם את רוצה שיהיה לך סיכוי איתו או אם כל אחד אחר,וזה שאת קצת שונה מאחרים לא אומר שאת פחות טובה מהם,יכול להיות שדווקה את הכי מיוחדת מכולן,ולגבי הבחור שאת אוהבת,אם אתם כבר צוחקים ביחד אז את יכולה להציע לו לעשות משהו ביחד אחרי הלימודים,או שתלמדו ביחד לאיזה מבחן(מאמין שיש לך מה ללמד אותו),ומשם תמשיכי הלאה,אבל קודם כל תראי אם יש לו רצון להיות איתך מעבר לזמן של הלימודים ואז תדעי יותר,שיהיה בהצלחה

שלום

קודם כל כמו שכתבו לך, את צריכה להעריך את עצמך ולא לחשוב שאת מוזרה ולא מוצלחת. אם יש ביניכם ידידות וצחוקים כבר טוב, וכדאי להמשיך לחזק את הקשר. תני לו הרבה מלים טובות וכנות ומעשים טובים וכנים, בעיקר דאגה והתעניינות רגשית. ככל שתביעי לו אהבה וחיבה, הקשר יוכל להתחזק ובהמשך תוכלי לבקש ממנו לשמור קשר וכך תוכלו להתקרב למה שיתאים ותרצו.

שמים1

New member
אני חושבת שלא כדאי לך להצהיר הצהרות

אלא ליצור מציאות שאתם ביחד , עושים דברים משותפחם
אולי ללכת לסרט ביחד , להתכונן לבחינות ביחד , אלו מצבים שיוצרים חברויות
ואולי גם הוא יתאהב בך .

לפעמים אוהבים את השונה , אל תכני עצמך מוזרה
את מיוחדת באשר את

Som30ne

New member
נסי ליצור סיטואציה שבה אתם שניכם לבד

כמו שהציעו כאן לפני - לראות אם את יכולה לעזור לו באיזה שהוא שיעור,
או אפילו לבקש ממנו עזרה באיזה נושא - גם אם את לא באמת צריכה עזרה.
מצד שני - זכרים לרוב לא באמת מבינים רמזים כאלו - כך שהכי כדאי להציע משהו קצת יותר חד משמעי.

והכי חשוב - אל תשאירי את עצמך במצב שבו בעוד איזו תקופה תחשבי "מה היה קורה אילו".
להשאיר את עצמך בתהייה של "מה היה קורה אילו" - מניסיוני, זה הדבר הגרוע ביותר שתוכלי לעשות לעצמך.

פעם היתה מישהי שלקח לי קצת זמן להבין מה אני מרגיש כלפיה (ושעד היום לא היתה אף אחת אחרת שעוצמת הרגש כלפיה היתה דומה), ובמבט לאחור, כנראה שהיו רמזים מצידה שיש לה עניין כלפי (הצקות קטנות, בקשת עזרה בנושא כלשהו). רמזים שלא הבנתי בזמנו (ואולי אלו לא רמזים, אלא רק במוחי הקודח?).
"בזמן אמת" לא הצלחתי לאמר לה שום דבר, ושנים אחרכך, כאשר יצרתי איתה קשר, זה כבר היה מאוחר מידי.
אז - המחשבות של "מה היה קורה אילו" - אילו הייתי מסכים לשנות תוכניות, ולהזיז מחוייבויות קודמות כדי ללמד אותה את אותו נושא (מה שהיה מאפשר לנו זמן פרטי ביחד).
אילו במקום "לדחות" את ההצקות שלה, הייתי משתף פעולה.
אילו, ואילו, ואילו.

מה השורה התחתונה ?
עדיף לנסות ולקבל תשובה חד משמעית, ולא להשאיר דברים לא פתורים.

למעלה