מאוהבת וכואבת

LoveRo

New member
מאוהבת וכואבת

אני אוהבת מישהו, אבל זאתאהבה בלתי אפשרית, וזה סופי, אבל הבן אדם הזה לא יוצא לי מהראש, ואני מרגישה כאב ומועקה. זו היא הפעם הראשונה שאני מאוהבת ככה בבן אדם, והכי כואב לי שאין סיכוי שאני אהיה איתו, וזה גם קצת באשמתי,אז זה עוד יותר גרוע כי אני מאשימה את עצמי ואוכלת את עצמי, אני יודעת שאם הוא היה אוהב אותי הכל היה אחרת אבל האמת שזה לא מעניין אותי ,כל עוד הוא יהיה איתי,אבל אפילו זה לא, אפילו לא בתור ידידים. זה כואב וזאת הרגשה הכי מגעילה שיש, הרגשה שאין ממנה מוצא שאני כלואה ולא יכולה לצאת וזה הכי מתסכל שיש. לא משנה העצות שנותנים זה לא עוזר, כי ההרגשה נשארת ועש שלא יבוא מישהו אחר (מה שלא נראה לי שיבוא בכלל) אני לא אשכח אותו...

filmmaker82

New member
היי

אנה, לדעתי לא קיים דבר כזה "אהבה בלתי אפשרית" אלא אם אותו אדם כבר אינו בין החיים...ולגביי זה אין לי יותר מדי מידע בשביל לשלול או לא... איך אני רואה את זה הכל עניין של הקרבה...כמה את מוכנה להקריב עבור אהבה? אני לא חושב שיש משהו שהוא בלתי אפשרי...זה רק עניין של כמה את מוכנה להשקיע ולהקריב בשביל האהבה הזאת...וזה גם יכול להיות מדד טוב לכמה את אוהבת או האם את אוהבת באמת. לפעמים בגלל שמשהו אסור או מסובך או "בלתי אפשרי" אנחנו רוצים אותו עוד יותר...ואז בעצם...זאת לא ממש אהבה, לא של המישהו או משהו הזה אלא של ה"מרדנות" הזאת שמניעה אותנו או לפעמים אפילו רק אהבת המרדף... לפניי שאת מקריבה ומשקיעה תוודאי שאת מבינה לחלוטין מה אותה הקרבה\השקעה דורשת ותחשבי באמת עד כמה האהבה שווה את זה...ואם החלטת...ואת מוכנה...אז את תדעי כבר מה צריך לעשות. עכשיו שאני חושב על זה - יש אהבה בלתי אפשרית - כשאוהבים מישהו\י שלא אוהב\ת אותך בחזרה. אי אפשר לגרום למישהו לאהוב אותך. תמיד קיים הסיכוי שתכלי לגרום לאותו אחד לראות צדדים שלך שבסופו של דבר ימצאו חן בעיניו, ותמיד ייתכן שדעתו תשתנה...אבל באותו רגע שהוא לא רוצה אותך...זאת אהבה בלתי אפשרית. You can't make anyone love you if they don't... בהצלחה...

ניקולי

New member
אהבה בלתי אפשרית

המילה הנכונה זה מאוהבת אולי.. או יותר נכון דלוקה.. כאשר את אומרת מילים או רגשות רצוי לדעתי שתדייקי.. כאדר את אומרת אוהבת.. היית פעם איתו ?? את מכירה אותו מקרוב?? את התכונות שלו?? את מה שהוא אוהב?? את מה שהוא עושה?? את מה בדיוק את אוהבת? ואם הוא היה אוהב אותך הכל היה אחרת אז מדוע זה לא מענין אותך? אולי בכלל את מאוהבת במילה אהבה?? אולי בכלל הוא לא יודע על קיום האהבה שלך אליו?? ולמה בכלל זה בלתי אפשרי ניסת? התקרבת? שאלת? אני חושבת שאת צריכה לדייק יותר

yaelh8

New member
לאנה

אהבה בילתי אפשרית היא בדיוק כמו ש-filmmaker82 כתב, כשבן הזוג לא אוהב. מניסיון, זה הדבר הכי כואב שיש (חוץ ממוות חס וחלילה). אני כל כך מבינה אותך, באמת! וזה ממש קשה את מתארת לעצמי שאת מרגישה שלא תתאוששי ותאהבי אחר לעולם אבל בסוף מתגברים על הכל, זה יכול לקחת חודש, חצי שנה או שנתיים אבל בסוף את תתגברי ותמצאי מישהו שכן ירצה אותך כמו שאת רוצה אותו ואת תהיי הרבה יותר מאושרת מאשר להיות עם מישהו שלא אוהב אותך כמו שאת אוהבת אותו. אני חייבת להגיד לך שמה שכתבת זה בדיוק מה שעבר עלי לפני 3 חודשים ואני כל כך מבינה אותך אבל אני מבטיחה לך שעם הזמן הדברים הופכים לפחות קשים ובסוף עוברים. תתעודדי, באמת שיהיה טוב

למעלה