מאוהבת בגיים בויז

מאוהבת בגיים בויז

בבקשה למישהי יש את המספר פלאפון של אביחי אני מתחננת אני צריכה אותווווווווווו בבקשה אשמח אם תעזרו לי

לי יש...

סתאם אין לי וחוץ מזה את חושבת שמישהי באמת תביא לך?! אסור לפרסם את הטלפונים של הבויז!!! זה חדירה לפרטיות שלהם!! למה את צריכה אותו?! שתצלצלי אליו מלא פעמים ותשגעי אותו?! למי שיש יש... אבל הן לא יכולות לפרסם את המספרים שלהם!! בשורה התחתונה: מאמי אסור לפרסם את הטלפונים שלהם!!

כן מאמי כנסיי ...

058274968472947285----->כמו שמישהי אמרה פה מספר מיחוד לאיש מיוחד.. באמת נראה לך שמישהי תביא לך פה?!?!מה את עושה צחוק??

מאמי כנסי..

אסור לפרסם פרטים אישיים.. אל תדאגי את תדברי איתם מתי שהוא.. מבטיחה לך! שיהיה לך יום מושלם :)

I LOVE OSHRI

New member
לי יש את של אביחי...כנסיי

אבל אפ'לד לא תיתן לך פה...כנסי לאייסי...321942665

miri2102

New member
מאמי..

לא מפרסמים..את המספרים..לא פה..ולא באייסי.אסור..זה..פרטיות..!!לא יפה להפריע..להם..!!

karen121

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

שובבבבבבבבבב הרשימי קרס?!?!?!לא אני מתהההההההה

BoNiTaBaR

New member
מה יתן לכם המספר../images/Emo35.gif

ניראה לי שאתן לא מבינות משו. עד איפה אתן רוצות להגיע?... בנות... זה ממש לא יפה החדירה הזו לפרטיות:-\

zlilosh13

New member
בנות אני רוצה להבהיר לכולםםםםםם

פה לא יתנו לכם את הטלפונים שלהם אתן יכולות לשכוח מזהה , באמת אנחנו מבינות כמה אתן רוצות אבל לא יתנו זה יותר מדי חדירה לפרטיות ! דבר שני - עוד שירשורים סתמים על טלפונים השירשורים האלה הולכים וגדלים ומתמלאים פה בפורום לפי דעתי ועוד לפי דעת הרבה זה מוגזם אסור אבל אסור אפילו שירשור אחד על זה אסור לפתוח בפורום סתם הפורום יקרוס בגלל זה וגם לא יתנו לכן את מה שאתן רוצות בעצם (את מספרי הטלפון) אז אני מבקשת בכול לשון של בקשהה מספיק עם זה !

אאורושש

New member
תפסיקוו כבר!! נמאסססססס

די כבר לפתוח שרשורים על פלא/טל' של הבויז זה גם מיותר וגם אפחת/אפחד לא ייתן לכםםם למה אתן רוצות ת'פלא'? כדי להעיק להם על הנשמה ולהתקשר כל היום?!

0rin

New member
צודקת..

ונגיד שיש למישהי ת'מספר... יעניי מהה תצלצלי אליוו ומה תגידי לו?! אני אוהבת אותך? וואיי..אמאא..אדםם...אושריי..ערןן..אביחיי...שרוןן.. מה הם כבר יכולים להגיד?! תודה... אוישש זה כזה לא במקום לצלצל אליהם או בכלל לפרסם מספרים שלהם..

אאורושש

New member
נצל"ש דחוףף כנסו כי נמאסס

בפורומים רגילים לא נראה לי שהיו עושים את זה אבל הפורום שלנו מקרה מיוחד של עצבים וקללות.. נמאס לי כבר לגמרי מכל זהה.. כבר מגעילל פה רצחחח אזז במקום שכל הפורום הזה יהיה עצביםם נפתח שרשור אחד.. אבל אני מדגישה אחחדד בשבוע או חודש שיקרא 'שרשור עצבים'.. ככה תפרקו ת'עצבים שלכם מהבית/חיים/פורום.. הכלללל רק שלא יפתחו מליון שרשורים על "אני עצבנית על" "נמאס כבר מ.." תשימו את כל הטענות והעצבים שלכם שםםם בפורום רגיל זה היה נשמע הרעיון הכי דפווקק בעולם ונשמע קצת כמו בית משוגעים אבל עדיף שיהיה שרשור אחד של בית משוגעים ולא שכל הפורום יראה ככה!! אז אל תכעסו אם זה נשמע לכן רעיון מטומטם.. גם לדעתי זה נשמע ממש ממש מטומטם אבל פוט כולם פה ממש עצבניים!! זה נשמע דפוק קצת אבל לדעתי אם באמת יכתבו שם במקום להתעצבן בכל השירשורים ולכעוס על בנות ולגרום להן לעזוב או משוו כי הפורום נראה זוועה פשוט תכתבו שם.. זה כמו לפרוק כזהה לא אהבה לבויז.. אלא פריקת כעסס ועצביםם כי יש פה כמה שזקוקות לזה כי הן מתעצבנות יותר מידי מהרר

למעלה