יפה מה שאתה כותב
זו התעלומה הגדולה ביותר של היקום. איך אפשר לסגור אוקיאנוס שלם בתוך טיפה. איך שאתה מתסכל על הנזיר שעובר לידך, כל התודעה שלך היא הנזיר ולא הטרנסנדנטלי או המוחלט. זו העצמה האדירה של הבערות. שהשקר חזק יותר מהאמת. זה שאנחנו מבינים את זה, זה עדיין לא מקרב אותנו לחיות אמת אפילו לא בצעד אחד. כי יש לחיים בשקר סיבה. יש משהו שמונע מאתנו לחיות את האמת. אלה הם המתחים שלנו (או במלה אולי יותר מובנת - הסמסקרות). ההבנה (וההתנסות) שלי היא שבלי סילוקם של אלה, אי אפשר לחיות אמת, אלא רק להבין שהאמת קיימת. אני חושב שטוב שתבין - הטרנסנדנטלי לא נמצא 20 דקות בזמן המדיטציה בלבד. הוא נכנס יותר ויותר ליום הפעילות. בהתחלה לכמה דקות כש-"יוצאים" מהמדיטציה. אח"כ בתוך יום הפעילות. יותר ויותר. כשאתה מתחיל לחוות את הטרנסנדנטלי בזמן השינה בלילה יותר ויותר, אתה כבר מאוד קרוב לאמת. כשזה מלווה אותך 24/7, רק אז אתה חי את האמת. ממה שאתה כותב, יש לך המון הבנה בנושא, חסרה לך ההתנסות - גם 20 דקות של פעמיים ביום. אדם שאומר לעצמו "כעת אני חי את הכאן והעכשיו, אני חי את האמת" אלה רק מלים, זה איננו אפילו משהו שמתקרב לאמת. זה פשוט MOOD MAKING. כמו שכתב אחרי המדיטציה המשותפת ביום ראשון מישהו, שהוא חווה את האמת בשרותים, הוא היה רק עם ה... שלו ביד, לא עם האמת. ההבדל שבין הבנה אינטלקטואלית לבין חיים של ממש.