מאוד רוצה...

lili lu

New member
מאוד רוצה...../images/Emo28.gif

שלום אני נמצאת במקום עבודה שמשום מה בשנה האחרונה אני מרגישה ממש לא נוח בה מרגישה אנרגיות לא טובות במקום וגם מרגישה שהמקום חוסם אותי אני מנסה להכנס להריון ולא מצליחה למרות שכל הבדיקות תקינות אצלי ואצל בן הזוג - ויש לי מן הרגשה מטורפת שאם אעזוב את המקום בטוח אכנס להריון... שאלתי היא: האם ההרגשה הזו היא תירוץ שאני מתרצת לעצמי לאי כניסתי להריון או שבאמת קיים דבר כזה - מקום שחוסם, אנרגיות שליליות... ואם יש אז איך משתחררים מזה? הפתרון הקל הוא לעזוב את מקום העבודה... אך ברצוני לדעת איך מתגברים על זה ולא נכנעים לאנרגיות האלה שלא נותנות לי לנוע הלאה...

ד א ר מ ה

New member
לילי שלום.

מתוך ניסיון אישי אני יכולה להגיד לך שכשנמצאים במצב של "בלתי מוסברים" פתאום כל דבר נראה כתרוץ, וכל דבר נראה כסיבה למה לא מצליחים להכנס להריון. אני באופן אישי אומנם מאד מאמינה בנושא של אנרגיות, אולם מה שנראה לי שזה לא המקום עצמו שחוסם אותך או האנרגיות שלו, אלא את צריכה לחפש את הסיבה בתוך עצמך, כלומר יתכן שאת חושבת שהמקום הזה הוא לא הפוטניצאל הכי טוב לעבודה בעתיד, ושיהיה לך קשה לעבוד בו בהריון או עם ילדים, יתכן שאת מעבירה לעצמך מסר לחפש מקום עבודה אחר, טוב יותר, מכל סיבה שהיא שלאו דווקא קשורה להריון אבל מכיוון שנושא זה מעסיק אותך אז את עושה קישור פנימי. ויתכן שדווקא הפיתרון הקל להגדרתך במקרה זה הוא הפיתרון שיאפשר לך לנוע קדימה ולחדש את האנרגיות שלך. אני רק משערת, אבל אני מקווה שמשהו מכל זה יתחבר אלייך. בברכה וערב נעים והמון הצלחה דארמה

שלום לילילו- אנרגיות

כן קיים כזה דבר נוכחות של אנרגיות שליליות כן כנראה התפתחת והתחלת לחוש אותן ואת מסוגלת להרגיש מה טוב ומה לא טוב. יתכן שהמקום אכן חוסם אותך: קנאה צרות עין ושנאת חינם. אם הקול הפנימי אומר לך לקום ולעזוב הקשיבי לו. זה לא תרוץ, את אשה חזקה שצריכה להאמין בעצמה וביכולותיה. הנשמה שאמורה להגיע אליך בתור תינוק תינוקת היא נשמה גבוהה. אנא הקשיבי למסרים, תפעלי במהירות. ולגבי נסיונות הכניסה להריון אל תספרי זאת יותר לשום אדם, לא בעבודה ולא במשפחה ובטח לא בפורום כאשר את לא מכירה את האנשים. יש שתי דרכים להתמודד עם הבעיה: דרך כרישים דרך חכמים. דרך כרישים היא דרך של תחושות מאבקים עם הכרישים, מלכודות, סלעים ובורות הדרך של להרגיש ולחוות כל דבר, קרק הנסיון מכריע. דרך חכמים- הדרך שלומדים והולכים בה כתוצאה של הקשבה לאחרים שהיו במקומות הללו הבחירה בידך

נועיק

New member
הרגשה יכולה לקבוע את החיים

ברגע שאת הופכת אותה לידיעה בעבורך היא תהיה בסוף מוחשית ואמיתית לחחלוטין. האמיני לעצמך ללא סייג ולכי בעקבות התחושה. את הפתרונות כבר תמצאי לבד ואם אכן תאמיני בעצמך, הפתרונות יהיו בדיוק הנכונים - אלו שמחכים לך שתראי אותם.

למעלה