מאוד פשוט......

מאוד פשוט......

מאוד פשוט לא אני לא מתכוון לוותר על אהבתם אליי , לא . אני לא מאחל לאף אחד בעולם להרגיש את מה שאני מרגיש כאשר בני לא רוצה לראות ולדבר איתי, בעקבות מה שאני מכנה הסתה מניפולטיבית כלפיי ומה שאת מכנה ב"תמימותך" רצונו של הילד. מדוע ריבונו של יקום מדוע מוחך מלבן את טוהר הילדים ליצור שינאה כלפיי מדוע...? אני לא מאחל לאף אחד בעולם להרגיש חלקיק מהחושך שאני מרגיש כרגע, הילד שלי ,הילד שלי זה שרצתי למיטתו כאשר היה רק מתהפך מתוך שינה,זה שהיה קורה לי :אבא כואב לי ,זה שהיה אומר לי: אבא בוא לשחק איתי, זה שהיה כואב לו,זה שהיה מצחיק לו, זה שהיה מחניק לו..".אבא תראה מה קרה לי אבא."..והוא לא רוצה לדבר ולראות אותי.... למה למה זה כ"כ כואב למה....? למה זה כ"כ בוכה לי למה..? מדוע את לא מסוגלת לכבד אותי כבן אדם שרוצה להמשיך את שארית חייו לשם שינוי בצורה יותר בריאה וטובה,את ממשיכה במודע לזרוע את זירעי הרעל הקשים ואת שתילי הפגע שאת טומנת כדיי שיצמחו לכאב נוראי אצל ילדינו,בעתיד. אני לא מתכוון לוותר על אהבתם אליי.לא. את ה"שליטה" כביכול בגורלם לא תזכי לכך,את אולי אמא אבל בהחלט לא אבא , גם אבא יש רק אחד. תלמדי שאת בהחלט לא מושלמת ,את מושלמת בפגיעותיך,את מושלמת ביראה שאת משליטה על ילדינו את מושלמת ב...רוע...רוע טהור ורציף לכל אורך הדרך. אני לא מתכוון לוותר על אהבתם אליי.לא. כרגע אני חוזה בעיצומו של התהליך שבו את מבקשת את רעתי,שבו את מנסה להכפיש לשלול ולדרוך על עצם הוויתי....לא עוד...אני העדין הרגשן הלא שש אליי קרב נישבע בעצם היום הזה ללחום בך ויהי מה,בכל אמצעי שיידרש לכך בכל דרך שתוכל לי ובכל הרחמנות האדירה שתהה בי ביכדי בילדינו. אני לא מתכוון לוותר על אהבתם אליי.לא

jane34

New member
לה אתה קורא פשוט?

על כל משפט חושבים 2 דקות .... תתעודד ידידי!! מחר שוב תזרח השמש... אל תחזיר לה באותה מטבע-תתגבר ותתבגר תתעלה על עצמך מחזיקה לך אצבעות......

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כי זה מה שאתה צריך הכי הרבה עכשיו ליבי איתך

גרמת לי לדמוע

בחיי....אני יכולה לומר לך .... היה חזק, ותילחם, הם שלך...אבל עשה זאת בחוכמה. נסה למזער את הנזק כמה שניתן, תיספוג עוד אם צריך רק כדי לא לפגוע בהם. השרש בהם אהבתך מחדש, לאט, לאט ובזהירות , טפטף להם טיפה ,טיפה והם ילמדו אותך מחדש. אל תוותר...פשוט לא!!! וכמובן אל תשתמש בהם, הפעל את ראשך ובחשיבה בוגרת הברא את הפצע שנפער. שולחת לך המון חיזוקים

maof

New member
הכל בידים שלך איש........

לא היא ולא אף אחד אחר יכול לשנות דברים למצב קבוע. אתה אך תוותר תמשיך לחזר על ליבו של ילדך אל תיתיחס לדברים שהיא אומרת, ותחשוב איך אתה מראה אהבה לילדך למרות הכל ואף על פי..... יכול לספר לך מניסיוני האישי, כמעט 5 שנים של עליות וירידות, הרבה יותר ירידות ותקופה מעל חצי שנה של נתק כמעט מוחלט. ובסוף היגיעו ימים של אור וה...
זורחת יש תיקשורת, יש הידברות והיחסים נירקמים מחדש. נכון שהיום השמק שקעה....אבל מחר היא תיזרח שוב ואל תיתן לענן שמכסה ת'שמים להעכיר את כל השנה. מעוף

למעלה