מאוד מתביישת!!

ליטל1235

New member
מאוד מתביישת!!

יש לי מלא שערות בישבן וכל פעם שחבר שלי בא ליגוע לי בישבן אני מייד מזיזה לו את הידיים...ובאמצע סקס אני מרגישה לא בנוח וקצת לחוצה ותמיד מנסה לשמור לו על הידיים כדי שהם לא יגעו לי בישבן. זה מאוד מתסכל אותי וגורם לי פחות להנות מהסקס ואני בטוחה שגם לו.. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי

שובלי2

New member
תשמעי

אין הרבה מה לעשות..את צריכה ללמוד להרגיש בנוח עם עצמך ואני בטוחה שאת קצת מגזימה..אם הוא רוצה לגעת..זה לא כזה נורא :)

תפיסת הגוף

הרבה פעמים תפיסת הגוף, דימוי עצמי מפריעים לקיים יחסי מין בשלווה אנחנו מסתכלות על עצמנו מבחוץ, לא אוהבות את האופן שבו אנחנו רואות את עצמנו ומונעות מאיתנו הנאה. הגברים לעומת זאת, אינם שמים לב בכלל לפרטים הקטנים. הם לא רואים צלוליטיס, הציצי שנוטה מעט ימינה או שאחד קטן מהשני וכן הלאה, הם באמת לא רואים את זה. הם נהנים מלראות אותך נהנית. לכן, אם זה מפריע לך מאוד, תעשי משהו בעניין ביקור אצל קוסמטיקאית יפתור את הכל מצד שני, הבנה כי זה לא באמת משמעותי לו ובעיקר מפריע לך עשויה להקל במעט את הלחץ ולתת לך מעט רווחה. בהצלחה

ליטל1235

New member
תודה רבה לך לי אבל

אני לא רוצה להוריד אותם מכה מסיבות , ראשית כל כי זה כואב וגם בגלל שאני מתביישת לגשת לקוסמטיקאית בעיינין זה.. אבל מה שכן אני רוצה לדעת אם זה באמת מפריע לגבר וכמה חשיבות הוא מייחס לעיניין

ענין אינדוידואלי

אני מניחה כי יש גברים שזה יותר מפריע להם מאחרים אבל מה שזה משנה זה מה הגבר שלך אוהב ונראה לי שהוא אוהב אותך ומקבל אותך כמו שאת אז מה זה משנה לגבי גברים בכלל? וגם אין שום דבר כזה העדפה גברית אחידה, כל אחד מהם אוהב משהו אחר....

מן הסתם זה לא

אם זה היה מפריע לו, הוא לא היה רוצה לגעת בזה נכון.... בטח שלא באינטאקציה פיזית...

amazone

New member
מעבר לשאלה של האם זה מפריע לו או לא

לדעתי צריך להוריד אאותם מכמה סיבות - סטריליות [סתם יותר נקי, שערות מושכים לכלוך], אסתטיקה [מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ים?] והכי חשוב, בטחון עצמי - זה לא משנה אם הוא אוהב את זה או לא זה משנה איך את מרגישה כלפיהם ומתברר שאת ממש לא מסמפטת אותם. את תרגישי יותר טוב כשתורידי אותם. אני מבינה שאת גם לא עושה קו בקיני. זה ממש כמו ללבוש לבנים סקסיים - גם אם אף אחד לא רואה אותם, את יודעת שהם שם ולכן, מרגישה יותר טוב. עדיין מתביישת מהקוסמטיקאית? היא ראתה אלף כמוך ומזה היא מתפרנסת. היא אמורה להיות אדם מקצועי

דעה של גבר..

זה לא נראה לי כל כך משנה.. ובכלל ב90% מהבעיות אי נעימויות שלכן מתחילות בראש ומסתיימות שם.. ...דעתי...

שגיתא

New member
ליטל חמודה ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

תאמיני לי אם זה היה מפריע לו הוא, הוא לא היה מעוניין ללטף, ומנסיוני השיער ממש לא מפריע להם מספיק שאת נקייה ואסתטית, מתוך נסיון העבר (אין לי חבר) והמדהים שלי היו מספר גיחות לא צפויות, שבהן לא הספקתי להוריד רגליים ובית שחי וזה כל מה שאני מורידה ממילא
, ותודה לאל הסקס היה כרגיל
, מקסימום בא לך לברר תשאלי אותו אם זה מפריע לו, אבל כאן את פותחת פנדורה למה אם יגיע כן מה תורידי ואמרת שאת מתביישת לעשות את זה אז הניחי תהני מהסקס, תהני מאהבה והחיבור בניכם, אני גם די בטוחה שגם לו יש שערות על הטוסיק, אז מה זה מפריע לך, ולמה לא כי הוא גבר
, בהצלחה שגיתא

tudu

New member
לא רוצה לקלקל את החגיגה של קבוצת התמיכה

אשה זה לא גבר. שיער על הישבן (מעבר לפלומה) זה מאד לא נאה. לגברים מותר, לנשים אסור. גבר עם זיפים זה גברי, אישה עם זיפים זה לא נשי !! פעם היה לנו בחברה' של הזוגות מנהג של לקבוע תנאים ל "פסולי חיתון" (זה בהומור אז לא לקחת קשה..) ואחד הכללים שהכנסנו (היו כמה עשרות..) בחורה שיש לה שיער שחור סביב הפטמה בחזה.. פסולת חיתון ! לא היתה התייחסות על שיער בישבן, אבל אני מניח שזה היה גם נכנס לרשימה. למה הוא ממשיך להחזיק, כי גברים במיטה (חלקם/רובם) הם מאד מאד לא בררניים, אבל יש משהוא שהוא turn-off בחוטיני לבן, ג'ינס נמוך, ושיער..

tookmy

New member
זה בסדר

גם אתם פסולי חיתון עבור נשים מסויימות.

tudu

New member
מי זה אתם ?! כל הגברים ?

אגב הרשימה של תכונות של "פסולי חיתון" לא היתה עניין גברי.. זה היה קטע של החברה' זוגות.. וכו.. את הערה הספציפית על שערות בפיטמה הוסיפה אחת הבנות.. שראתה את זה באיזה חדר הלבשה.. למזלי לא ראיתי בעצמי..

שגיתא

New member
מזל שלא מדברים כאן על חתונה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ולמזלנו רובנו כבר לא מתייחסים לנתונים הללו כערובה לחתונה, יש גם הנחיות כיצד על אישה נשואה לנהוג ולקדם את בעלה אז לשמחתי רובנו כבר לו שוהות לזה, שגיתא

למעלה