מאוד מסקרן אותי.

לי כהן

New member
מאוד מסקרן אותי.

אני לא באמת באתי בכדי "לרדת" עליכם ולהגיד לכם כמה אתם מוזרים בעיניי. אבל באמת חברים שלי: אני מאוד הייתי רוצה שתסבירו לי מה גורם לאנשים בסוף שנת 2003 להאמין בדברים שטותיים כאלה? ראיתי בערוץ החיים הטובים את כל הפרקים של "הפנג שוואי) (אני לא פוסל עד שאני לא רואה.אני לא אוהב לדבר סתם,אז כן ראיתי.אני אוהב להחכים)... וזה פשוט כ"כ פתאטי שאני חשבתי שיש 300 אנשים בסה"כ בעולם שמאמינים בזה ואולי רק בשוויץ....:) :) אבל אני רואה שגם בארץ . אז תסבירו לי: מי אתם אנשים??? בני כמה אתם? איך עברה הילדות שלכם? במה אתם עוסקים? האם אתם סטרייטים או הומואים לסביות? האם אתם בעלי משפחות? אתם אנשים חומרניים? או שמא רוחניים בלבד שיכולים לגור באיזו ביקתה בלב הנגב? מה אתם אוכלים? בקיצור::מי אתם?

ש איילת

New member
שלום לי כהן

ואותי מאוד מסקרן הנושא של הפנג שואי. למדתי אדריכלות כללית (תואר Barch) פרוייקט הגמר שלי היה "פקולטה לרפואה משלימה"..מאז חלה ההתעניינות וההכרות שלי עם תורת הפנג שואי.. כעת לומדת בניה אקולוגית ועובדת בתחום רישוי עסקים. תחום חומרי מאוד.. סטרייטית רווקה. צמחונית במשך כ- 6 שנים. גרה בעיר. מנסה למצוא את האיזון בין הרוחני לחומרי. מאמינה שיש הגיון בתורה הזו, ויש בה עבודה על התת מודע ועל הנפש-גוף.. עוד משהו שאת/ה מעוניין/ת לדעת? ד"א ,עד כמה שידוע לי בחו"ל - במזרח הרחוק למשל, יש שיתוף פעולה מלא בין אדריכלים ליועצי פנג שואי בשלבי בנייה ותכנון אדריכלי.. כשיש משהו שיכול להועיל ב/לחיים, מדוע לא להיעזר בו? איש באמונתו יחיה.. איילת

הלו לי כהן

וואאלה, שאלות קשות! אבל...אענה לך לאט לאט מה זה בעצם משנה "מה גורם"? פאנכ שואי היא אומנות בת אלפי שנים ומן הסתם יש יותר מ-300 אנשים שמאמינים בה... אני רק תוהה מדוע ראית את כל הפרקים של ה"פאנג שואי" בטלוויזיה? למה לך לבזבז את זמנך בדברים אלה? לגבי יתר הששאלות, הן באות מהמקום של קיטלוג,ריבוע מאוד ברור ולכן לא אענה עליהן. מה זה משנה אם אני לסבית, בת 107 חיה באוהל בנגב ועברתי התעללות כשהייתי ילדה? מה זה יאמר עלי? שאני אדם טוב? רע? נצלן? תורם? רוצחת?... מי אני? זאת אפשר לגלות לאחר שחווים אותי, את מה שאני ...ולא דרך קטלוגים... לא נמצאת בשום מקום מוכר לך... מוזמן/ת להיות חלק מהפורום. דרך ההתנגדות שלך אפשר ללמוד הרבה על החיים בכלל... שבוע טוב אביבה

לי כהן

New member
אביבה--לי זה נראה משחק ...

אני לא שופט אותך ואם את רוצה להאמין בזה אז תאמיני. אבל אני ממש לא מתחבר לזה. אם אני שם את המיטה שלי מצפון במקום מדרום אני ארויח כסף ועוד כל מיני דברים בסיגנון. זה ממש מצחיק אותי שיש אנשים שמאמינים בזה. אבל תהנו

טוב לצחוק, ולא משנה ממה...

אם תרצה בהמשך, אוכל להסביר לך את ההגיון שיש בפאנג שואי לא מדובר באמונה, מדובר שמה שקיים ועובד, אגב, איזה משחק אתה אוהב לשחק? שבוע טוב אביבה

dreamerit

New member
לי כהן היקר/ה,

כמו שכתבה כאן אביבה - למה "לקטלג" אנשים? קח נשימה עמוקה, ותנסה אולי להתמקד בלחיות בשלום עם השונה והאחר. כולנו אנשים, בראש ובראשונה... ובכל מקרה - איש באמונתו - יחיה!, לא? לכל אחד יש משהו שהוא מאמין בו, אז אם זה עושה לאדם טוב, למה לא??? חיים טובים.

למעלה