מאוד מוזר... (בפנים)

laserjet

New member
מאוד מוזר... (בפנים)

סתכלו בצד שמאל על התמונה (שיובאה מאתר מזג האויר של סי-אן-אן)... אני לא מבין.. הם כותבים 17 מעלות כרגע בירושלים.. אבל מה זאת אומרת האייקון של השלג והביטוי "blowing snow"???? מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

גל שון

New member
ההסבר היחיד שהצלחתי למצוא לכך

הוא שכ"כ לא איכפת להם מאיתנו שהם אפילו לא טורחים לבדוק מה באמת מזג האויר כאן אז הם מפעילים RANDOM MODE

laserjet

New member
שאלה חשובההההה....

מה עושים כאן בפורום בין החודשים מאי לאוקטובר? לא משעמם כאן מאוד? אני פשוט חדש יחסית כאן.. בין מאי לאוקטובר... שום גשמים.. שום מערכות (להוציא מקרים מיוחדים מהארכיונים)... אבל אז עוד מיילא.. יש תנודות טמפרטורליות כאלה או אחרות... אבל יולי אוגסט חייב להיות שיא השיעמום כאן... לא רק שאין מה לחזות ועל מה לדבר לטווח הימים הקרובים, גם הטמפרטורות דיי יציבות.. 33 ת"א.. 40 אילת.. 29 י-ם.. וכדומה, בלי עננים.. ובלי תנודות של ממש..

אף אחד לא מחייב אותך להשאר

אם אתה תלמיד אז תהנה מהחופש, אני בכל מקרה לא ממהר לעזוב, אפילו מנצל את החודשים החמים להשכיל קצת לקראת החורף המתקרב... כל אחד והדרך שלו, ברור שלא יהיה פה כמו בימי גשם. דניאל....

laserjet

New member
לא הבנת את השאלה

לא אמרתי שאני רוצה לעזוב או אעזוב בגלל זה. רק אמרתי, שדיי שקט ורגוע פה בקיץ (יולי אוגוסט) קרוב לוודאי.. כי אין את עידן והאופטימים למיניהם שיגידו "בתחילת שבוע הבא החורף חוזר!"... חה חה חה

למעלה