מאוד מודאגת

מאוד מודאגת

שלום לכם,
הגעתי לפורום בעקבות חיפוש בגוגל על בדסמ.
לפני כמה חודשים הכרתי מישהו ממש מדהים. גבר חלומותיי!!!

לאחרונה הוא הפתיע וסיפר לי על פטיש שיש לו שבו מישהי הולכת איתו עם רצועה וקולר בחוץ כשהוא לבוש בבגדי עור צמודים.

אני ממש מתקשה לעכל הזה, עד שסוף סוך מצאתי מישהו כלבבי.
מישהו יכול להסביר לי את התופעה הזאת, מאין זה נובע והאם זה משהו שישתנה או קבוע?

אני מתלבטת אם להיפרד בגלל זה. לא יודעת עוד אילו סטיות יש לו שהוא עוד לא סיפר......

Dan_Kap_

Active member
לנשום עמוק ולשמוח

איזה כיף שהוא יכול לחלוק איתך את הפנטזיות שלו

מדוע הפנטזיה הזו הופכת אותו מגבר חלומותייך ומישהו כלבבי למישהו שצריך להיפרד ממנו

אנחנו כאן בפורום כי אנחנו מוצאים אירוטיקה במקומות שמרבית האנשים לא תופשים אותם כאירוטיים - קשירות, דגדוגים, שליטה, התמסרות וכן, גם שמישהי תוליך אותו עם קולר לצואר ורצועה.

זה לא הופך אותו למפלצת, אלא לאדם שאוהב דברים שונים (אם כי הפנטזיה הזו די נפוצה).

ייתכן שגם לך (כמו לרובנו כאן) יש פנטזיות שיהיו מי שיגידו עליהן "איכס" או יעוררו בהם/ן פחד - אבל המבט שאני מכיר על הפנים של מי שמצליחים להגשים פנטזיה שווה בעיני יותר מכל זכיה בכל הגרלה שבעולם.

ההצעה שלי - הוא הרגיש מספיק בטוח בך לדבר על פנטזיה שלו, אולי הגיע הזמן שגם את תדברי על הפנטזיות הכמוסות שלך איתו

ובינתיים, תציצי קצת בהודעות הנבחרות של הפורום - אולי העולם הזה ייראה פחות מפחיד...

[ ולדעתי, כמו כל נטיה מינית, זה די מאה-19 לדבר על נטיות מיניות ששונות מתנוחה מיסיונרית, גבר על אישה במונחים של "מאין זה נובע, האם זה משהו שישתנה או קבוע" - זו חשיבה שבבסיסה כל מין שאינו למטרות רביה הוא סטיה, איזו מחלה שחייבים לתקן או שבטח יש לה הסבר בילדות של האיש/ה. העולם זז קצת קדימה מאז ימי פרויד ויונג... ]

A לוןA

New member
קודם כל- ברוכה הבאה

ראשית, הפורום הזה הוא הבית של ה"סוטים"
- אבל כאן אנחנו מחבקים "סטיות", לא שופטים אותן (כל עוד הן נעשות בצורה שפויה, בטוחה ובהסכמה הדדית)
שנית, עצם זה ש-א. מצאת את גבר חלומותייך ו-ב. הוא נפתח בפנייך וסיפר לך משהו שאני מניח מעט מאוד, אם בכלל, יודעים עליו- הוא משהו ראוי להערכה, לא לרתיעה.
&nbsp
בקשר לעניין עצמו- אולי יש לו עוד סטיות, אולי לא- אולי תתחברי לחלק מהן, אולי לא
יש פה שתי שאלות שאתם חייבים לענות עליהן-
1. כמה דומיננטית הפנטזיה הזו אצלו (והאם הפנטזיה הזו היא היחידה או שהיא פתח לעולם בדסמי שלם)?
2. כמה את פתוחה להבין ולהתנסות איתו בעניין?
&nbsp
אחרי שיהיו לך תשובות על שתי אלו, אני מניח שזה כבר יפתור את עצמו- לכאן או לכאן.

tinky2

New member
עומד לי על הלשון משפט

רק מלקרוא אותך
"אלוהים מחלק אגוזים למי שאין שיניים"
איזה נהדר זה נשמע :)
אולי זה נשמע לך קיצוני מדי
אבל אם הוא יכניס אותך לאט לאט לעולם הזה, את תגלי עולם שלם מלא תוכן עם כל כך הרבה רבדים ושכבות. חלק מהדברים אולי לא תתחברי אליהם וזה בסדר.
אבל יש כל כך הרבה דברים שאפשר להנות מהם.
להיות עם בן אדם שהוא גם גבר חלומותיך וגם יש לו ראש פתוח במיניות זו באמת זכיה.
לאט לאט. לא חייבים ללכת לקיצון. ולשחות עם מה שנעים לך.
עצם העובדה שבאת לכאן מעידה גם עליך שהוא חשוב לך ואת רוצה להבין אותו.
אז קודם כל שיהיה לכם המון בהצלחה. וברוכה הבאה

לפני שאענה לך

חשוב לי לדעת במילים שלך מה כל כך מפחיד אותך בסטייה הזו?
למה זה גורם לך לחשוב על פרידה?

למעלה