מאוד מאוכזבת

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
מאוד מאוכזבת

אבל לא יודעת ממי. חשבתי שאקבל קצת יותר התייחסות אחרי שהחלטתי כנראה רק בדקה ה 90 להצטרף לפורום, אבל לא חוץ מסקאלי ואודליה. אני לא באה בטענות רק שאני במצב הכי גרוע שיכול להיות, החג מתקרב והכל מבולבל עדיין לא יודעים איפה חוגגים. אני מיואשת נמאס לי............................................................... אני לא מחכה לתגובות שלכם אין צורך. אני רק מוציאה את מה שבתוכי. מקווה שנהנתם במפגש!

היי מתוקה

אני כל כך מבינה את התיסכול שלך ואת הבילבול ...אני בטוחה שאף אחת פה לא התכוונה לפגוע בך או לאכזב גם אני חדשה פה ו....ממה שהספקתי להכיר וזה לא הרבה יש פה נשים מדהימות ואיכפתיות. אני גם יכולה להזדהות עם הייאוש שאת מרגישה עכשיו זה דיי טיבעי לפני החגים להרגיש כך... גם אני אחרי 14 שנים מרגישה את הייאוש הזה לפני החגים. האכזבה שלך והכעס הם מאוד טיבעיים במיוחד כשאת בסערת רגשות ...ואני דיי בטוחה שאחרי ההודעה הזאת את תיראי שלא התכוונו לאכזב אותך . אני מאוד מקווה שגם תחליטי להישאר ,חבל שמתוך כעס ותיסכול תתרחקי ממקום שיכול להעניק לך תמיכה אמיתית,מקום שתוכלי לפרוק את הכאב...להזדהות ולשחרר קצת מהכעס שאצור בתוכך והלבד... כל כך מבינה אותך יש משהו שאני יכולה לעשות לומר כדי להקל עליך ???? חיבוק

מתוקה, אני ממש מצטערת...

אני יודעת שנעשו ניסיונות אתמול ליצור איתך קשר באמצעות מסרים, אחרי שהתפנה מקום באוטו של vered51... חבל שלא היה לנו את מספר הטלפון שלך...סקאלי אמרה בדיוק אתמול שצריך לעשות מן דף קשר ממש למצבים כאלו. מקוה שנפגוש אותך בפעם הבאה...

היי יקרה.

צר לי כל כך שלא הסתייע. כמו שחייכנית אמרה, אנחנו צריכות ללמוד מזה אולי לעשות איזו רשימת קשר טלפונית [במסרים האישיים כמובן]. אתמול כשעדןןן הודיעה לי שיש מקום פנוי לטרמפ, זה כבר היה מאוחר. כל כך הצטערתי שאין לי מס' טלפון שלך כדי להתקשר ולתאם ... אני בהחלט מבינה את התסכול שלך ... מקוה שנוכל לנסות בפעם הבאה ...

למעלה