מאוד מאוכזבת...

LoveRo

New member
מאוד מאוכזבת...

יש לי בעיה גדולה... אין לי חבר ואני גם לא מוצאת חן בעיניי אף אחד כמעט... אלה שאני רציתי לא רצו אותי ואלה שלא רציתי כן... וגם הם היו מעטים. יש לי חברה שכולם, אבל כולם רוצים לצאת איתה... והפעם קרה משהו שלא הייתי מופתעת ממנו אבל מאוד התבאסתי.הלכתי איתה להיפגש עם ידיד שלי וחברים שלו, אני יכולה גם להוסיף שאני רציתי את הידיד הזה והוא לא רצה אותי... אחד החברים שלו מאוד מצא חן בעיניי אבל מה שקרה כמובן היה שהבחור נדלק על חברה שלי... וכן, ברור שמראה חיצוני זה קובע אז זה גרם לי לאבד את הבטחון העצמי שלי עוד יותר ממה שהוא כבר אבוד :( זה מאוד עצוב ונורא מבאס אותי. זה גורם לי מן הסתם להרגיש לא שווה. ואני לא בחורה מכוערת. אני נראת נחמד. אבל משום מה אני לא בטעם של כמעט אף אחד. בחורים שאני רוצה בחיים לא יסתכלו עליי וזה נורא מבאס כי ככה אף פעם לא יהיה לי חבר. מה שעצוב זה שכולם רוצים את חברה שלי, והיא יכולה להשיג כמעט כל אחד ואני... זה כבר סיפור אחר. עכשיו אם היא תהיה חברה של הבחור הזה אני אקנא ושוב פעם אני אכנס לדכאון.

כנסי...

הטעות שלך זה שאת מעריכה את עצמך לא נכון את מזלזלת בעצמך מה זה אף אחד לא רוצה אותי?!??! לא קיים דבר כזה! את פשוט מחפשת ומחפשת ובגלל זה את גם לא מוצאת תני לדברים לקרות מעצמם ומבטיחה לך שיבוא מישהו שירצה אותך ואת אותו החיים זה לא רק בנים!!! כתבת על חברה שלך יופי חיצוני זה קובע נכון אבל האופי יותר חשוב לדעתי תיהיה מי שאת אל תקנאי בחברה שלך מסיבה אחת את לא תיהיה כמוה כמו שהיא לא תיהיה כמוך את מקנאה וסתם מכניסה את עצמך לסרטים עצה שלי לכי לקניון קני לך חולצה ומכנס חדשים תתאפרי ותצאי עם חברות במטרה להנות ולא בשביל לחפש בנים תעשי חיים דברים יקרו מעצמם אל תחפשי תאהבה היא תמצא אותך דונט ורי

joshh

New member
היי

אני מסכים עם המגיבה הקודמת...אך רציתי לשנות קצת. ראשית, אין שום קשר למראה חיצוני לבין חבר. אני אתן לך דוגמא: בחור שכן מעוניין ושאת לא - את משדרת ביטחון, ועוד כמה דברים. בחור שאת מעוניינת בו והוא לא - את משדרת חוסר ביטחון ועוד דברים אבל ההיפך מהבחור שמעוניין. נישמע הגיוני ? הבעיה בך, אבל לא במובנים שאת חושבת. אלה במובנים של מה את משדת לעצמך וכך את משדרת החוצה. הייתי מציע לך להתחיל להשקיע בעצמך. לוותר בנתיים במציאת בן זוג. לאחר שתשני את הגישה שלך את תראי שהדברים יבואו מעצמם. אני אתן לך קישור לבלוג שלי אני מדבר על שינוי גישה וכל מיני דברים שיכולים למקד אותך. המון בהצלחה, joshua

ניקולי

New member
ראשית.. וזה חשוב!!

אל תכניסי לך לראש שעכשיו תהיי שרויה בדיכאון.. (לא חסר גברים בעולם) מלבד זאת לגבי החברה שלך..יכול מאוד להיות שחברתך הנכבדת היא בחורה מאוד אמבציונית..מאוד בולטת..מאוד משדרת. ואת לעומתה..מאוד חבויה,מאוד לא מאמינה בעצמך,מאוד IN בעצמך. את כבר קובעת מראש שהבחור שאת תרצי לא ירצה אותך..את מראש קובעת בתת מודע שלך שאם החברה הזאת תלך איתך יתחילו איתה ולא איתך. למה בעצם הלכת דווקא עם אותה חברה..אין לך חברות אחרות שאיתן תרגישי לא מאויימת?? אני מציעה לך להתלות על עצמך ולראות בך משהו אחר..את המשהו הטוב שבך שבגללו גברים/נערים ימשכו אלייך ובזכות עצמך.

מסגרות

השתתפי במסגרות שמענינות אותך כמו חוגים מועדונים ולמודים ושם תכירי אנשים. התקרבי אליהם לאט מתוך רגש, התעניני בהם והשתתפי ברגשותיהם, והיי נחמדה אליהם. כך תמצאי קשרים.

שמעי שמעי שמעי

דבר ראשון בדיוק כמו שאמרו לא חסר בנים... אין לך מה לרוץ ולחפש אותם כי הם בכל מקום האהבה תבוא לך לבד במקום הכי לא צפוי... ולהיכנס לדיכאון בגלל חברה שלך? הערך העצמי שלך נמוך בובה תתעודדי ותסתכלי במראה ותגידי לעצמך אני נראית טוב בעצם מעולה ותחייכי כי את מספר 1 ואת לא סופרת אף אחת...תמיד תדעי גבר שרוצה בחורה רצינית לטווח ארוך רוצה בחורה נחמדה לא חתיכה ומה שיותר חשוב עם אופי טוב...כי רק עם אופי זה יסתדר...עוד יבוא החצי השני שלך..

למעלה