מאוד מאוד חשוב

• פותח הנושא ENAO
  • פורסם בתאריך

ENAO

New member
מאוד מאוד חשוב

שלום רב! בידינו מידע חשוב וברצוננו לפרסם אותו בכל כלי התקשורת טלויזיה רדיו אינטרנט עיתונים איפה שרק אפשר שהעם הזה יראה מה קורה פה באמת בערים או ישובים קטנים כמה שלא אכפת לאנשי הסמכות לפעול ובידם הסמכות לפעול אך לא עושים זאת . ועוד מידע על משטרת ישראל האם שמעתם פעם על תחנת משטרה סגורה??? תמתינן עד שהשוטר יחזור מפטרול או מהפסקה בבית???? אם אתם יודעים לאן נוכל לפנות לפרסם מידע חשוב זה ואחר אנא צרו קשר בהקדם.

ENAO

New member
טוב נתחיל מפה...

חברה ליים של אם בתי מבקש ממנה לגעת בה בחלקי גוף שונים ומבקש ממנה לעשות לו מסאג´ים והוא ישלם לה על זה 100 ש"ח והילדה רק בת-7 וכשהתלוננתי במשטרה וברווחה העובדת הסוציאלית בקשה ממנו להפסיק עם זה אך לא נפתחה חקירה נגדו או הרחקתו מהבת שלי !! אני מאוד מעוניין לפרסם זאת וגם שהאם של בתי זיפה את תעודת הלידה ויש עוד הרבה בסלט הזה אתם מכירים עיתונאי טוב??

ENAO

New member
עוד קצת

ניסיתי לפנות למשטרת מצפה רמון בו הם מתגוררים אך המשטרה היתה סגורה חיכינו שם 4 שעות ולא הגיע שום שוטר וכשנסינו להתקשר לתחנה לא היה תשובה אז התקשרנו למרחב הנגב ואז לקחו מאיתנו את מספר הטלפון ושהם יחזרו אלינו תוך דקות .וכשקיבלנו צילצול בחזרה זה היה השוטר ממשטרת מצפה אשר התקשר מהבית בזעם רב! ושאל למה אנחנו צריכים את המשטרה ? אם אין ארוע למה אנו מטרידים? זאת חוצפה ממדרגה ראשונה ויש עוד לסיפור שזה יותר גרוע מזה אז עיתונאי יקר או מר גינת היקר פנה אלינו בהקדם תודה רבה

ENAO

New member
הטכנאי קרמר

טוב בוא נפסיק פה את גלישתינו באתר זה בגללך אתה סתם מזלזל ומצאנו עיתונאי באתר אחר שמאוד רוצה לפרסם את כל הסיפור לאחר ששמע אותו אז תמשיך לזלזל ועבודה פה כבר לא תהיה ביי

ginat

New member
מחפש עיתונאי ?

נשמע לי סיפור סבוך אם אתה רוצה להתייעץ ולספר תפנה אלינו למערכת כולבוטק לטלפון 09-9566666.

ginat

New member
עניין לציבור

אם יש לך מידע חשוב שיש לא חשיבות ציבורית אתה יכול לפנות למערכת שלנו " כולבוטק " לטלפון 09-9566666.

למעלה