מאוד חמור....

מאוד חמור....

יותר חמור... עוד יותר חמור...... הכי חמור קודם כל - שלום לכולם. הגעתי לכאן דרך הצ´אט, עדיין לא קראתי אחורה (מאוד לא אופייני לי), אבל הזכירו לי משהו, אז זהו. ועוד משהו - רקע אישי. מגיל מאוד צעיר חדלתי להאמין האלוהים, כלומר להאמין שאין אלוהים, ולחפף בקיום מצוות. כשיצאתי מהארון הייתי צריכה להזכיר לעצמי (לא לשלוח יד לנשק את המזוזה, למשל) איך להתנהג (בטבעיות), אח"כ זה נעשה הרבה יותר קל. היום שואלים אותי דברים ואני נדהמת לגלות שיש דברים שבכלל שכחתי לגמרי.
וסופסוף לעניין - אז מה יותר חמור - אישה שלא מתפללת או איש שלא מתפלל? להגיע לתפילה באוטו או לא להגיע בכלל? להתלבש לא צנוע או לדבר בגסויות? וכו´ הבנתם, נכון? אז אני הייתי נוהגת לומר כך: אני אוכלת חזיר (חמור) בשמנת (יותר חמור) ביום כיפור (מאוד חמור) שיוצא בשבת (יותר חמור) בבוקר (עוד יותר חמור) עירומה (הכי חמור. מה אני מדברת? -אבדון מוחלט) הקטע הוא, שלאנשים שלא בקיאים בדת (ויש כמה דתיים כאלה) אני צריכה להסביר את שני העניינים האחרונים (´זה יותר עברה´), ואז כל הפאנצ´ ליין מתפספס... האמת, מעולם לא צמתי ביום כיפור. זהו רציתי לשתף אתכם. אלוהים ארנק!

אלי פלס

New member
ספליתתתתת ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

עוד לפני שאני מסוגל להגיב ברצינות: ברוכה הבאה... הודעה בהחלט מתאימה לשעות "ערניות" אלו... (שחף-בת אחראית על האירוח. אם את רוצה לשתות משהו...)

למעלה