מאובנים...

FireDragon

New member
מאובנים...

אימא שלי קנתה לי מאובן של חילזון והיא אמרה לי שהוא עשוי מאבן מסוימת שהיא לא זוכרת את שמה... היא תברר ותודיע לי מחר אבל בנתיים רציתי לשאול, מה ההשפעות שיש למאובנים כאלה (אם בכלל) יש תנאי איחסון טובים בשבילם? (אני לא חושב שהם יהנו מאור שמש... נ.ב. המאובן חצוי באמצע והוא מצופה במין חמר מבריק, יש לזה השפעה?

stoneage

New member
התכוונת לאמונייט או נאוטיולוס ?

ככה לפחות נשמע. היות ואני לא בטוחה אם לזה התכוונת, אין טעם לרשום תכונות. אתה יכול להכנס לאתר שלנו ולזהות לפי התמונות - במחלקת מאובנים ואז לקרוא שם ולחזור אליי אם השם ושאלות נוספות (קישור בראש האתר).

FireDragon

New member
אמונייט...

האם למאובן שנחצה באמצע יש השפעות שונות ממאובן שלא נחצה? האם הוא משחרר יותר אנרגיות (כי הוא יותר פתוח) או פחות אנרגיות (כי הוא "פצוע") נ.ב. נפגעתי, את באמת חושבת שני לא יודע מה הכתובת לאתר שלך? יש לי אותו במועדפים כבר מלא זמן...""קישור בראש האתר""...

stoneage

New member
הי סליחה

קודם כל מתנצלת. הבן שלי עבר ניתוח גדול ואני כל הזמן בבי"ח, בשעות שאני מגיעה לכאן אני כבר בקושי רואה...לא שמתי לב שזה אתה פשוט עניתי...סלח לי. הבן אגב מתאושש בצורה מדהימה.... שאלת שאלה מעניינת. לא בטוחה...העלת נקודות חשובות מצד אחד כאשר פתוח מפזר יותר את האנרגיה וצד שני עבר ליטוש והחלקה....אני חושבת שבשני המקרים האנרגיות מועברת אבל קצת שונה. בס"כ למרות החציה התהליכים והמינרלים הם אותו הדבר כך שההפעה העקרונית לא השתנתה. ההבדל באופן פיזור האנרגיה. אולי הפתוח חזק יותר ליצירתיות....

FireDragon

New member
עוד שאלה...

מהן התכונות של המאובן (האומנייט)? דרך אגב, אני מאחל לבן שלך החלמה מהירה, וכשיש לך בן בבית חולים, את לא צריכה להתנצל. תודה רבה, טל.

stoneage

New member
האמונייט

הי טל חשבתי שהצצת באתר. (יש שם תכונות) מעניקה יציבות ומסגרת לחיים ומקלה על מציאת הדרך הנכונה . מקלה על דיכאון. מומלצת לעוסקים בבניה (אדריכלים, מהנדסים וכו).

FireDragon

New member
אוקיי...תודה...

באמת הצצתי באתר, אבל ז היה אחרי 15 שעות ללא שינה, אז בקושי קראתי את הכותרת "אומנייט". נ.ב. תבדקי את המסרים שלך...

stoneage

New member
15 שעות ללא שינה זה הרבה ????

כמה כיף לך שזה נחשב הרבה...אני נכנסת לפורום בסביבות 22:00 וזה אחרי שהקטנה שלי קמה ב06:00 ואחרי הפורום יש עוד עבודה......אחד היתרונות בלהיות צעיר שאפשר לישון.....

FireDragon

New member
כן!!!

אני מודע לעובדה שלאנשים רבים זה לא הרבה... אבל אני מה שנקרא "סליפ-פריק" (sleep frick), בנוסף, אני לא ישנתי כמו שצריך מאז...אמ... קרוב לשלושה חודשים, וזה מהסיבות הבאות: 1)הייתי בדיכאון עמוק מאז חופש פסח (הסיבה לא צריכה להתפרסם). 2)יש לי מין הרגל מגונה, אני לא יכול לחזור לישון ברגע שהתעוררתי. 3)יש לי חיים מאוד לחוצים בזמן האחרון. חוץ מזה, כשיש ילדים אז כמעט לא ישנים, זה די ידוע, אבל לי אין ילדים, ואני ביום שבת בבוקר, רוצה לישון, לא ללכת לחזרות עד הערב. אני מתאר לעצמי שבחופש זה ישתפר (אגב, עוד יומיים)

stoneage

New member
הי טל

מקווה שאתה מרגיש יותר טוב. אם השהיה אצלינו אכן מקלה עליך אתה בהחלט מוזמן. אני מקווה שבחופש הלחץ ירד לך...ותהנה מהשינה.....מה עם אבן ? שאולי תעזור לך לחזור לישון ? יש את הלפידולייט ולבת שלי שמתי את הסוג´ילייט. הן הכי יעילות אבל יש עוד. מה דעתך ?

FireDragon

New member
הא!!!

איזה יופי!!! קראתי את ההודעה הזאת ממש לפני שלחצתי על הכפתור של לשלוח הודעה כי רציתי לשאול על אבנים שמקלות על שינה... אני אשמח לקנות!!! איפה שמים אבנים בשינה? את האבנים שלי אני שם בקערה על מדף אבל אם אני רוצה שהאבן תעור לי לישון, אז היא צריכה להיות לידי לא?

FireDragon

New member
אגב...

רק כדי שתביני, אני לא ישן עם כרית, ואני לובש כשאני ישן בגדים ללא כיסים... אז גם הרעיון של לשים בכיס והרעיון של מתחת לכרית, לא יעבדו איתי... שאלתי היא: האם ניתן/כדאי ללבוש את האבן על הצוואר שלי בזמן השינה?

stoneage

New member
לא הייתי לובשת סביב הצוואר..

בזמן שינה. מנקודת הראות של עולם האבנים, סביר להניח שהאבן לא תחנוק אותך אבל לא הייתי מנסה. תניח את האבנים לצידך באיזור הראש - סתם כך על המזרון. במקרים של תינוקות או אפילו לילדים שלי אני מניחה מתחת למזרון כדי שלא "ינחיתו" את הראש בחוזקה על האבן באמצע הלילה. אם נצא מנקודות הנחה שאתה לא "משתולל" וזז ב"רחבי המיטה" אין סיבה שהאבן תפגע בך כאשר היא מונחת סתם כך ליד אזור הראש. גם אני וגם אחרים הנחנו אבנים סתם במיטה ואיכשהו הן אף פעם לא מכאיבות. חוצמזה, נסה לאחוז ביד - לעיתים האבן נשארת שם ולעיתים "נעלמת" במיטה, שוב, בד"כ האבן לא גורמת לכאב או בעיה בשל היותה שם. שיהיה לך לילה טוב, ארוך ורגוע

FireDragon

New member
אגב...

אני מכיר את הדרכים הרגילות, אבל יש לי מספר בעיות: 1)אני ישן בלי כרית (אי אפשר לשים מתחת לכרית) 2)אני ישן עם בגדים ללא כיסים (אי אפשר לשים בכיס) 3)אני מתהפך הרבה בשנתי (אי אפשר פשוט להחזיק) 4)אני ישן במיטה מוגבהת, כמו קומותיים אבל בלי קומה תחתונה... (אי אפשר לשים על מדף ליד המיטה, כי אין לי)

למעלה