מאהב קמצן

מסכים איתך ../images/Emo45.gif

למרות שלפחות בימי הולדת זה נחמד ורצוי לתת מתנה ולו סימלית
כמובן שזו רק דעתי ג'ונס

כן.......קניתי

מתנה סמלית ליום הולדת
.אחרי שמכירים תקופה זה נראה אחרת.אבל לא בתחילת קשר .הקשר צריך כייפי ולא קשור למתנות לטעמי.

לא לגמרי מסכים

גם אני התלבטתי בזה לא פעם. קשה לקנות מתנה ללא חוקית נשואה, איזה מתנה לקנות? משהו שהחוקי לא ישאל מאיפה זה הגיע? אז זה יכול להיות משהו קטן ולא בולט, אולי בושם או משהו בסגנון. השאלה היא האם עדיף לקנות שטויות או לא לקנות בכלל? בעיה נוספת היא להסביר בבית את ההוצאות החריגות האלה, קפה, צהריים, צימרים וכו - אבל זו סוגיה לדיון אחר.

בת עולם

New member
אני קיבלתי אתמול מתנה

וזה עדיין מפתיע מוזר וגם משמח סך הכל גבר שפגשתי ארבע פעמים בחודש וחצי האחרון והמתנה באה מיוזמתו לגמרי אני חושבת שזה נעים לי שיש לי משהו שהוא נתן לי בעיקר כי בגלל נסיבות החיים הוא לא ממש פנוי להיות איתי ועלול להעלם מתנה מקרבת והוא לא מספר לי על מתנות לאשתו...

בת עולם

New member
ולגבי שאלתך

לא נעים לשמוע על מה שהוא קונה לאישתו לדעתי הוא לא צריך לשתף אותך כי לעשות את זה נשמע כמו זלזול בך

אסתי69

New member
אולי ההשואה לא

אבל כשהוא מספר לי אני מאוד אוהבת את השיתוף גם אם הוא מדבר על אשתו

מאהבת של כמה שנים?../images/Emo12.gif

זה כמו חיי נישואין, לא? מצד אחד זה באמת נשמע מוזר שהוא לא הביא לך מתנה (מתנה לא חייבים תמיד לקנות, הוא יכול להכין בעצמו גם) ומצד שני זה נשמע לא פחות מוזר שזה מפריע לך. אבל זו רק דעתי....

מה דעתנו?? השאלה צריכה להיות: מה

היא דעתך?
את היא זו שנשארת כמה שנים איתו. לספר על אישתו זה איכסה, זה לא אמור בכלל להיות העניין.כמו שהוא לא מספר לאשתו עלייך, אין לו מה לספר לך על אשתו. כל אחת כבודה במקומה מונח. לגבי המתנות, האם את קנית לו מתנות? האם את חולקת איתו הוצאות אחרות שלכם?אני חושבת שבקשר של כמה שנים, בהחלט אפשר להפתיע מידי פעם עם משהו קטן המעיד על תשומת לב. וזה יכול להיות אפילו סתם פרח שקטפ/ת בדרך. לדעתי דווקא לנשים הרבה יותר קל להביא מתנות "אסורות" הביתה, מאשר לגברים. אם בעלי יביא הביתה מחזיק מפתחות שלא היה בבית קודם, ישר אני אדע שזה "חדש".

מסכים ../images/Emo45.gif

אני בעד ההדדיות, ואין צורך שזה ימדד בשווה כסף או בכמויות ואפילו לא בשווה תשומת לב, אבל שיהיה משהו.... אגב לדעתי לספר על מתנות לאשה זה לא סוף העולם - תלוי בקונטקסט של השיחה. אם המאהבת היא גם חברה אפשר גם להתייעץ איתה מה כדאי. הרי היא יודעת שהאשה היא חלק מהותי מחיי הגבר שאיתה, ואולי אפילו מבינה טוב ממנו מה היא תאהב. עם זאת, המצב המתואר של מתנות רק לאישה תוך התעלמות מהמאהבת נשמע לי שלא לעניין. ולגבי מה שאתן יכולות להביא הביתה ואנחנו לא - את כל כך צודקת שוחרת!

אסתי69

New member
מה שמזכיר לי

שלידי על הקיר ליד המחשב יש לי מחזיק מפתחות כוכב כחול יפההההההה מסתכלת עליו ומחייכת

למעלה