גדותו=גדולות (החיפזון מהשטן)
J j u s t l o o k i n New member 29/5/05 #1 מאהבים אחרי שעיינתי בפורום נראה שכולן תפוסות חזק עם המאהב שלהן לא מוכנות להחליף אותו. ובבל זאת, יש כאן כאלו שמחפשות מאהב חדש ? (כי אני מתנדב)
מאהבים אחרי שעיינתי בפורום נראה שכולן תפוסות חזק עם המאהב שלהן לא מוכנות להחליף אותו. ובבל זאת, יש כאן כאלו שמחפשות מאהב חדש ? (כי אני מתנדב)
G gimel9 New member 29/5/05 #2 היי היי לא כל כך מהר. כיוון שאני המאהב והן לא מוכנות להחליף אותי אתה צריך קצת מאמץ וזמן ולא ישר לקפוץ בראש עם התנדבות. חוץ מזה אבי ז"ל לימד אותי never volunteer.
היי היי לא כל כך מהר. כיוון שאני המאהב והן לא מוכנות להחליף אותי אתה צריך קצת מאמץ וזמן ולא ישר לקפוץ בראש עם התנדבות. חוץ מזה אבי ז"ל לימד אותי never volunteer.
J j u s t l o o k i n New member 29/5/05 #6 מה מגן ? מי מגן ? ../images/Emo18.gif הן ילדות גדולות (אני מאוד מקווה, לא רוצה להסתבך) תן להן להחליט לבד
מה מגן ? מי מגן ? ../images/Emo18.gif הן ילדות גדולות (אני מאוד מקווה, לא רוצה להסתבך) תן להן להחליט לבד
J johnyshoaly New member 30/5/05 #16 מה זה מגן תומתם... אין חבר יותר נאמן ממך שהבנות יכולות לסמוך עליך, על כל תמה ותמה תגן בחרוף נפש במיטתך...
מה זה מגן תומתם... אין חבר יותר נאמן ממך שהבנות יכולות לסמוך עליך, על כל תמה ותמה תגן בחרוף נפש במיטתך...
J j u s t l o o k i n New member 30/5/05 #10 נווווווווווו התיבה שלי מתפוצצת. אנא הפסיקו לשלוח. (או במילים אחרות, למה אף אחת לא מתייחסת ? )
J j u s t l o o k i n New member 30/5/05 #12 אחלה אפשר קצת יותר קרוב כן פה כן זה המקום לא, אל תפסיקי כו, עוד, עוד אוי זה טוב נהדר עכשיו בבקשה תגרדי לי גם בכתף השניה
אחלה אפשר קצת יותר קרוב כן פה כן זה המקום לא, אל תפסיקי כו, עוד, עוד אוי זה טוב נהדר עכשיו בבקשה תגרדי לי גם בכתף השניה
J johnyshoaly New member 30/5/05 #13 איזה מזל שיש ../images/Emo108.gif באזור! מרגע זה את ממונה על הבידור של הפליטים. מי מימונה על הכיבוד???
איזה מזל שיש ../images/Emo108.gif באזור! מרגע זה את ממונה על הבידור של הפליטים. מי מימונה על הכיבוד???
ח חתולת פח New member 30/5/05 #14 מי אמר ממונה ולא הביא עימו מופלטות.....<פליטים אמרת הא? אני נראת לך הצלב האדום?<