מאד מעניין

מאד מעניין

יצא לי השבוע להיות באיזו חתונה דתית והיו שם זמר ולהקה שלא הכרתי אבל המתופף היה פשוט ענקקק אני לא חושב שיצא לי לראות הרבה כמוהו בררתי את השם שלו קוראים לו ``אבי אבידני`` מישהו מכיר?? אשמח מאד לקבל עליו מידע..

Vdrums

New member
מכיוון שאלה להקת חתונות

והם לא ממש מופיעים מעבר לזה (אגב, זה ג'וב לא רע בכלל) סביר להניח שהוא לא מוכר. כנס לwww.drummerworld.com אני בטוח שתהנה.

תודה על האתר, ואגב

עקרונית אתה צודק אבל רשמתי את השם הזה בגוגל וראיתי שהוא היה בפסטיבל הג`ז הבינלאומי באילת (לא שיש לי מושג מה הרמה של הפסטיבל) אבל אולי בכל זאת הוא לא רק בחתונות

DiamonDbikeR

New member
הרמה של הפסטיבל? בילי קובהם היה שם

ולגבי המתופף, הוא באמת טוב, הוא הופיע בפסטיבל הזה עם הFUNK BOYS אם אני זוכר נכון. אם יש לך הוט אז אתה יכול לראות הרבה חלקים מהפסטיבל בVOD.

תודה..

אין לי V.O.D אבל אל תדאג אני לא ממש אוותר על לראות את זה אם אתה אומר שרואים אותו שם.. ושוב תודה..

להקת חתונות זאת אחלה עבודה

מה גם שאם אתה מוכשר, אתה מביא לשירים הבנאליים דברים משלך. זה כיף לדעתי. הלוואי שייפול עליי משהו כזה.

אם אתה מדבר הוספות..

אתה באמת חייב לראות אותו!! הוא מחליף קצבים ומוסיף הברקות משלו פשוט דברים מטורפים.. אבל מה שהכי אהבתי זה הריחוף שלו ביידים אני לא חושב שראיתי עוד מישהו ישראלי עם כזאת עבודת ידיים, פשוט מושלמת..

A 1 A 2 A 3

New member
שטויות אבי אבידני מוכר מאוד למי...

שמתעסק בלהקות כאלה לפי מה שאני יודע משפחת אבידני מאוד יצירתית וכל אח מנגן (בהתמחות) על כלי שונה. על אבי אבידני עצמו הוא תותח על ויש עוד מלא מתופפים שעובדים עם להקות חסידיות שהם כלים רציניים לא זוכר שמות בדיוק אבל לדוגמא בהרכב של עמירן דביר יש מתופף (הודי חמוד) שווה מאוד לראות אותו מנגן מאוד לא סטנדרטי לדעתי הלהקות החסידיות עובדות הכי יפה על במה כל פיפס שלהם רשום בלייב

חסידי?

זה דווקא היה מאד מאד מזרחי והאמת ששאר הלהקה היו נחמדים אבל אפחד לא הרשים אותי כמוהו

dudester

New member
"עובדות הכי יפה"..אתה לא רואה מספיק

או שיש לך טעם מעאפן, סלח לי על הבוטות.על המקצועיות והג'ובות שמתלוות אליה אין ויכוח, הצד האמנותי בדר"כ חלש ומעצבן עד פושר מינוס.

A 1 A 2 A 3

New member
אטימות לא טובה לבריאות (וליצירתיות)

דבר ראשון על טעם וריח אין להתווכח כי לדעתי(!) הם באמת עובדים הכי יפה אז אל תשפוט את הדעה שלי דבר שני מאיפה אתה יודע כמה אני רואה מזה אני מבין שאתה לא רואה מספיק אם תשים לב דיברתי על להקות כאלה זאת אומרת להקות של חתונות ונראה לי שלי יש קצת יותר נסיון ממך בתחום הזה אחרת היית יודע שבאמת הם עובדים הכי יפה על במות כאלה. דבר שלישי המלצה שלי תפתח קצת לעולמות אחרים לא רק למוזיקה שאתה אוהב לשמוע אני גם בהתחלה אמרתי מה לי ולמוזיקה חסידית אבל ניסיתי והתחברתי לזה בטירוף. אז יאללה כנס לאימיול או איפה שזה לא יהיה ותתחיל לשמוע דברים חדשים. ואני לא סולח לך על הבוטות!

H A J Y

New member
4000-4500 אם אני לא טועה אבל אל

תתפוס אותי במילה.. אולי טיפה יותר.. אתה יכול להתקשר למרום ולשאול אם אתה רוצה להיות בטוח...

תודה!

ואתה מדבר על משומשת?? וכמה זה עם כסא ומצילות? (אגב אשמח אם תמליץ על מצילות מתאימות)

למעלה