מאד מודאגת

• פותח הנושא namaa
  • פורסם בתאריך

namaa

New member
מאד מודאגת

קראתי כרגע לפי הפרוטוקול של ישיבת הוועד בכפר האורנים שהוגש בג"ץ להזזת גדר ההפרדה מערבה בצמוד ללפיד וכפר רות. האם מישהו אצלינו בוועד או במועצה מודע לנושא ? עושים משהו בנידון? מכיוון שכנראה הוועד החליט לא לפרסם את הפרוטוקולים שלו באתר אין לנו מושג מה קורה בנושא זה ואחרים. אני חושבת שהגיע שנקבל עדכונים שוטפים מן המזכירות לא רק על סגירות מים. מסתבר שממש לידינו יש פעולות שעלולות לשנות את כל מרקם חיינו ואף אחד כנראה לא יודע מזה. דינה אנא שלחי תשובה בהקדם. תודה

eldad at far

New member
עוד יותר מודאג ../images/Emo8.gif

קראתי לפני רגע הודעה מפי אישיות עלומה בשם הלועזי namaa המאשימה את ועד הישוב באי פרסום פרוטוקולים ומבקשת ממזכירת הישוב - עובדת ציבור - התייחסות ותשובה. מתוך "דאגה עמוקה" לזיהום האויר (והאווירה) הציבורית בישוב, אני ממליץ לדינה ולכל חברי הוועד להמשיך ולא להתייחס למי שאינם מתייחסים ברצינות לעצמם. מבחינתנו, כל עוד לא יוכח אחרת, אין תושב או תושבת מאחורי השם הזה. ואם הוא או היא לא יואילו בטובם לנהל כאן דיון קהילתי ענייני, שתכליתו קידום נושאים ולא התנגחות, אזי אין טעם להתייחס אליו/אליה. שתזדהה המוטציה ואז יהיו חייבים גם דינה וגם חברי הוועד להתייחס אליו/ אליה ולהוציא את הפורום הזה משממונו.

דאגה - זה מה שהולך היום! ../images/Emo22.gif

לדעתי אתה טועה, אלדד, משום שהחלק השני בהודעה הוא הטפל. כן ועד לא ועד, כן דיווח לא דיווח, כן שמות אנונימיים בפורום בתפוז או לא - הגדר היא גדר והשינויים הם שינויים. דווקא כאן הייתי מתעלם מהקנטרנות (לכאורה) נגד הועד ש"אינו מדווח", ואף מתעלם מהשאלה אם יש בלפיד נעמה או לא. עם או בלי ניקניים - גם אני מאוד מעוניין לקבל אינפורמציה על הנושא ומצפה מהועד (ורצוי ישר מטימי) שירים את הכפפה.

eldad at far

New member
../images/Emo45.gif

זו לא הפעם הראשונה שבתוך הודעה בעלת אופי קנטרני משולבת גם שאלה עם משמעות רצינית. היו רבות כאלה גם בעבר וזה חלק מהאבסורד בכל העניין - אותם קנטרניים יכלו מזמן לקבל תשובות ברורות לכל שאלותיהם לו רק הקפידו להתנסח בצורה מכובדת כלפי נציגיהם המתנדבים, ואלו שבשכר. אני מסכים שראוי שטימי, חברי הוועד ומזכירת הישוב ימצאו את הכלים להעביר מידע כזה לתושבים. לצערנו, לפורום הזה הם כבר לא מעוניינים להיכנס והטעמים ברורים ומובנים. (אגב, לגבי הגדר: ה"שינויים" עדיין אינם "שינויים". לא צריך לזלזל אבל בטח גם לא להיבהל)

עדכון הציבור

הי אלדד, נעמה העלומה ושאר תושבי הביצה א. הועד הוא נציגנו וכל הכבוד לעבודתו הברוכה בשנה האחרונה. דברי הם ללא שמץ ציניות. ב. הועד לא דואג להעביר ולשתף את הציבור בפעולתו בצורה רציפה וסדירה. נכון שיש שיפור ביחס לועדים הקודמים אך זו אינה נחמה. ג. ישנו כלי פשוט ונוח, הפורום שמשום מה הועד אינו משתמש בו. ד. איני חושב שהועד חייב להשתמש בפורום, אך הוא אינו משתמש גם בכלים אחרים. ה. חבל שנעמה מסרבת להזדהות אך זהו עלה תאנה רופס לתרוץ שבגלל זה לא רוצים לענות לנושא הרציני שהעלתה. לסיכום, אלדד, תרשה לי לצטט אותך:אני מסכים שראוי שטימי, חברי הוועד ומזכירת הישוב ימצאו את הכלים להעביר מידע כזה לתושבים חיים

namaa

New member
חיים תודה

מסכימה עם כל מילה שלך כולל הברכות לעבודת הוועד בשנה האחרונה. הנסיון להסית את הדיון לנושא האנונימיות הוא מכוון כי אין סיכוי שהוועד או המזכירה יקבלו אישור לכתוב באתר מעבר למה שנוח להם. הידיעות לתושבים ימשיכו להגיע רק דרך המסננת של במרכז הענינים - שם לא יעלה לדיון שום נושא בעייתי או ביקורת על הוועד. אפשר לראות זאת יפה בגליון שהופץ אתמול. גלשתי במספר רב של פורמים בתפוז שדומים לשלנו כולל של שכננו בכפר האורנים ויש שם מספר רב של משתתפים שמופעים בשמות שונים ומשונים וכולם מקבלים תשובות בלי לעסוק בזהות של הכותב. כמו שאתה אומר זה עלה תאנה רופס. נראה לי שזו מלחמה אבודה.

אירילה

New member
../images/Emo150.gif תזכורת לכללי התנהגות בפורום

רגע לפני...... לא תהיינה כאן התקפות ברמה האישית , לא השמצות ,ולא התנגחויות החורגות מגבולות הטעם הטוב " הקו בו נוקטים ממנהלי הפורום שריר וקיים ,לכן רגע לפני שהכדור יתגלגל שוב לפסיו הקודמים ,אנא הימנעו מרגשות אשר עלולים להביא אתכם מכל הדברים שנזכרו למעלה ,לכן שימרו על שפת תרבות נאותה. הודעות חורגות מתקנון הפורום תימחקנה מיידית. תודה על תשומת הלב.

namaa

New member
לא טפל בכלל

אלדד אתה לא ראוי לתגובה. העובדה היא שאני ותושבים אחרים מנסים להביא לפרסום הפרוטוקולים (עד כה כבר 4 חודשים לא פורסמו בתירוצים שונים ומשונים) זה לא השמצות וזה לא האשמות זה עובדות שקשה לך להתמודד איתם . הפורום הוא לא מכבסה שהכל צריך להית נקי. הוא נועד גם להצגת בעיות. דרך אגב בעיתון שפורסם היום אין שום פרוטוקול של הוועד או התייחסות לבג"ץ לגבי הגדר. כך שאיך בדיוק מפורסמים הפרוטוקולים? בעמוד 12 מדברים רק על הכביש. נעמה המיסתורית והצודקת

אירילה

New member
במקומון לפיד ע"מ 12 ישנה כתבה היום

על הנושא שבדיוק עליו את מדברת ,ליתר דיוק ב"מרכז הענינים" שיצא היום לאור.

למעלה