מאגר מידע מאתר "מדנט"

DesertVoise

New member
לקחתי את המיספרים מהכתבה

לקחתי את המיספרים מהכתבה , והמרתי אותם לארץ. שיעור הארועים נע בין 44 מקרים חדשים לכל מאה אלף תושבים לשנה בארה"ב. 3080 מקרים חדשים בארץ בשנה. הגורמים 1. ללא מקור ברור 70% - 2100 איש 2. אירוע מוחי בכלי הדם 15% - 450 איש 3. גידולים מוחים 6% - 180 איש 4. נזק אלכוהולי לא הפיך 6% - 180 איש 5. לאחר טראומה גולגולתית 2% - 60 איש 6. אחרות 1% - 30 איש

DesertVoise

New member
למי שמקורב לחומר(אולי אילןאבא)

במאמר יש הסבר "שכיחותו של התקף חוזר לאחר ההתקף הראשון ". אני זקוק למשהוא יותר מקיף.( וגם שני)מותר באנגלית.

אילןאבא

New member
אין לי כרגע זמן. יש קישורים מענינים

שלום DesertVoise, אין לי בתקופה הקרובה זמן לחיפוש מעמיק ובחיפוש מהיר לא מצאתי. אם תיתן לי מאמר ספציפי, אנסה לאתר. בלי קשר, קישור שכדאי להוסיף לאתר הוא מדריך Merck להפרעות פרכוסיות http://www.merck.com/mrkshared/mmanual/section14/chapter172/172a.jsp מוסיף קישור נוסף לתקציר עם סטטיסטיקה על % שמגיבים לטיפול עם תרופה אחת או יותר + תרופה חדשה/ישנה אילן

DesertVoise

New member
תודה, מתי שיזדמן לך,

אין לי מאמר מסוים, אני פשוט מתענין בסיכוים להתקפים, לפי פרמטרים שונים.להפתעתי ניתקלתי בהם, ואני מתכונן להשתמש בהם.וזה בא לי ממש בזמן. אני מבין שאתה עסוק מאוד, פשוט כשתיתקל במאמרים בנושא, אני מתענין. שוב תודה, מאחל לך הרבה סבלנות ויכולת עמידה ואמונה.

DesertVoise

New member
הסיכוי לאפי' - 1% עד גיל 20 .

The risk of developing epilepsy is 1% from birth to age 20 yr and 3% at age 75 yr אם יש 2 מיליון איש בארץ עד גיל 20 , זה אומר 20,000 איש עד גיל 20 שניתקלו עם האפילפסיה,

למעלה