אני לא מבינה אתכם אנשים
למה לעזאזל אי אפשר לתת לכל אחד לשמוע מה שהוא רוצה? אני במקרה לא אוהבת את לינקין פארק במיוחד אבל מי שכן זה אומר משהו עליו או על רמתו או על גילו, הפיזי או האימוציונלי? תעשו לי טובה, תנו לכל אחד לשמוע מה שהוא אוהב בלי לעשות לו ניתוח אופי לפי הלהקות האהובות עליו, תאמינו לי שמעריצי לינקין פארק לא ביקשו מכם שתגידו לם בני כמה הם, ואני דווקא חושבת במקרה שלינקין פארק לא עד כדי כך גרועים. כ"ל לגבי הויכוח המרתק שהולך פה על אן סינק. אני ממש לא אוהבת אותם, אבל לא כל אחת שאוהבת את השירים של אן סינק היא צפונה קטנה ומתלהבת שלבושה בבגדי נצנצים ורודים, אם הבחורה מוצאת משהו במילים שלהם והיא חושבת שהמילים חכמות והן מדברות אליה- סבבה, מי אתם שתגידו לה שהיא טועה ושהטעם שלה לא מספיק טוב לרמתכם? וכנ"ל לגבי זאת שאמרה שלג´סטין יש קול יפה- על טעם ועל ריח אין להתווכח, אם מוצא חן בעיניה- סבבה לה. תנו לאנשים לשמוע מה שבא להם, נמאס לי כבר לשמוע איך לכולם יש דבר רע לומר על כל דבר. אם אתם לא אוהבים- סבבה, אתם יכולים להגיד, אבל אל תהפכו את זה למשהו אישי. זה לא נעים לבן אדם שאומרים לו שהוא ברמה של ילד בן 12 רק בגלל שהוא אוהב לשמוע לינקין פארק ולא נעים לבחורינה שאתם אומרים לה שהיא כך וכך בגלל שהיא שומעת את סינק. אז תנו לי לשמוע מה שבא לי- ותשמעו מה שבא לכם. אני אגיד מה אני חושבת *על המוסיקה*, לא *עליכם*. בגלל זה קוראים לזה פורום *מוסיקה* לא פורום "ניתוח אופי לפי טעם מוסיקלי". סליחה על העצבים ותודה על ההקשבה. מור אחרת.