מאגניבים בני 12

Another Brick

New member
מאגניבים בני 12

אפרת אומרת שרק מאגניבים בני 12 שומעים את לינקין פארק, והיא אפילו ציירה לי ציור מור

MoRibisi

New member
אני לא מבינה אתכם אנשים

למה לעזאזל אי אפשר לתת לכל אחד לשמוע מה שהוא רוצה? אני במקרה לא אוהבת את לינקין פארק במיוחד אבל מי שכן זה אומר משהו עליו או על רמתו או על גילו, הפיזי או האימוציונלי? תעשו לי טובה, תנו לכל אחד לשמוע מה שהוא אוהב בלי לעשות לו ניתוח אופי לפי הלהקות האהובות עליו, תאמינו לי שמעריצי לינקין פארק לא ביקשו מכם שתגידו לם בני כמה הם, ואני דווקא חושבת במקרה שלינקין פארק לא עד כדי כך גרועים. כ"ל לגבי הויכוח המרתק שהולך פה על אן סינק. אני ממש לא אוהבת אותם, אבל לא כל אחת שאוהבת את השירים של אן סינק היא צפונה קטנה ומתלהבת שלבושה בבגדי נצנצים ורודים, אם הבחורה מוצאת משהו במילים שלהם והיא חושבת שהמילים חכמות והן מדברות אליה- סבבה, מי אתם שתגידו לה שהיא טועה ושהטעם שלה לא מספיק טוב לרמתכם? וכנ"ל לגבי זאת שאמרה שלג´סטין יש קול יפה- על טעם ועל ריח אין להתווכח, אם מוצא חן בעיניה- סבבה לה. תנו לאנשים לשמוע מה שבא להם, נמאס לי כבר לשמוע איך לכולם יש דבר רע לומר על כל דבר. אם אתם לא אוהבים- סבבה, אתם יכולים להגיד, אבל אל תהפכו את זה למשהו אישי. זה לא נעים לבן אדם שאומרים לו שהוא ברמה של ילד בן 12 רק בגלל שהוא אוהב לשמוע לינקין פארק ולא נעים לבחורינה שאתם אומרים לה שהיא כך וכך בגלל שהיא שומעת את סינק. אז תנו לי לשמוע מה שבא לי- ותשמעו מה שבא לכם. אני אגיד מה אני חושבת *על המוסיקה*, לא *עליכם*. בגלל זה קוראים לזה פורום *מוסיקה* לא פורום "ניתוח אופי לפי טעם מוסיקלי". סליחה על העצבים ותודה על ההקשבה. מור אחרת.

MoRibisi

New member
כנ"ל

דבריי לא היו מכוונים ספציפית אלייך, הם היו מכוונים לכלל האנשים בפורום הזה. מי שרלוונטי לגביו ובא לו להקשיב- סבבה. לא בכפייה. אגב, הגעתי למסקנה שהרבה יותר קל לי להירדם במטוסים עם רוק כבד מאשר עם אופרה. כנראה יש פחות צרחות. :)

OPERATi0N_iVY

New member
אז בואו נסגור את הפורום הזה....

הרי כל אחד צריך לשמוע מה שהוא רוצה... הרי אסור שכל אחד יגיד מה הוא אוהב או יתן ביקורת על להקה מסוימת...

MoRibisi

New member
לא זו היתה כוונתי

כוונתי היתה שאפשר להביע דעה על להקות בצורה תרבותית ובלי להיכנס לוויכוחים נהדרים על למי יש מנת משכל יותר גבוהה, אני לא מבינה למה צריך להעביר כל ויכוח על איזו להקה יותר טובה או גרועה או וואטאבר לפסים אישיים של "את ילדה בת 12" "אתה אפסוס ממורמר" וכו´.

MoRibisi

New member
חבל מאוד

שזו המציאות המרה, אבל אני מסוג האנשים, האולי פאתטיים, שבמקום לשבת ולסתום מנסים לשנות משהו, אולי פעם בחיים שלי אני אצליח להסוויץ´ למישהו את המוח ולהזיז משהו. אולי. אני פשוט כזאת. נודניקית. זו המציאות המרה. Face It.

מה לעשות שיש הרבה ילדים ובני

טיפש-עשרה שלא שומעים מה שהם רוצים אלא שומעים מה ש-MTV רוצים וחושבים שהם שומעים מה שהם רוצים.

ל"מוריביסי"

איזה מגילה כתבת איך לא מתת עד שגמרת לכתוב?

MoRibisi

New member
אז זהו חמודי

שאני פחות או יותר יודעת הקלדה עיוורת אז אני כותבת הודעה כזו במקסימום דקה וחצי. לילה טוב.

goldi san

New member
אדון מנהל פורום יקר (זאת צ´וט)

אני מבינה שכל הדיון שלי עם עוד אחד\אחת פה בקשר לציורים שלי לא היו ממש רלוונטים, אבל התגובה שלי לציור הייתה ממש כן, ולכן אני אינני מצליחה לחשוב על כל סיבה הגיונית שאתה תמחק לי את ההודעה! כי ההודעה שלי באה כתגובה לציור! ואתה מחקת לי אותה בעזות מצח שאין כמוה! לא סתם יש כמוה, אבל זה עדיין לא ממש נראה לי. ולכן אני מבקשת שפעם הבאה שאתה צועד בשביליה הפרחוניים של הדקטטורה היפה והנחמדה שאתה יצרת לעצמך פה, וכשתבקש למחוק הודעות אלו או אחרות- נהג בעדינות ובתשומת לב יתרה! אגב, גם ההודעה עצמה שפתחה את הדיון לא כזההה קשורה למוזיקה. אני פשוט חושבת שזה מאוד כיף לך לראות פה כל מיני השמצות של להקות שונות כי זה עושה לך "פורום אינטילגנטי" ופסולת מוצקה דומה של אנשים "אלטרנטיבים" ואיכותיים. איכותיים בישבן שלי! ואת זה אתה לא יכול למחוק. כי לא קיללתי. ישבן זאת מלה לגיטימית, היא כלולה באוצר המלים של הרבה מאוד אנשי רוח מדע וספורט.

אז זהו..שלא... ../images/Emo4.gif

קיימת מפלצת הודעות (כך קוראים לה...) בתפוז...לפעמים נמחקות הודעות מעצמן ואין מה לעשות. אני נורא מצטער שזה נפל על הודעה שלך, אם אתה רוצה לרשום אותה שוב, בבבקשה. וסליחה!

למעלה