מאגי, שוב סיפור עבורך והאחרים...

מאגי, שוב סיפור עבורך והאחרים...

...גם זה פורסם ב40 פלוס, לפני כמה חודשים...למעשה זאת מעשיה אמיתית, שאני הגיבור הראשי...חהחההחהחהחהחהחה אז ככה: אייך חיזרתי אחרי נערה... אז אצלי זה היה פשוט מאוד: הייתי צריך להפתיע אותה כשהיא לבד. כאשר היא עשתה שמרטפות לשכנה אחרת, אתם יודעים/זוכרים את התקופה של שנות ה70, כאשר הכל היה יותר, יותר פתוח, יותר תמים...השכנים היו יותר משכנים דרך הביצוע הייתה מעט מקורית...היא כללה... טיפוס על הקיר החיצוני של הבניין מקומת הקרקע עד לקומה רביעית על גבי סוככי הכביסה. הביצוע כמעט צבאי, המטרה הייתה לחדור בשקט ובהפתעה לדירת הנערה(הוריה לא היו בבית), להשתלת ולזכות בליבה!!! הכל עבד כמו שעון, חברי למזימה עמדו למטה והשקיפו, עבדכם הנאמן שהיה אתלט בימים ההם, (בן 16-17 בערך) טיפס בכוח ידיו ורגליו משלב לשלב תפקיד חברי היה להיות תצפיתנים ולדווח על עקרות בית סהרוריות שרוצה לתלות כביסה בלילה. טיפסתי ועליתי כמו אקרובט, הכל היה בסדר עד לשלב של הקומה הרצויה.....כי התברר ש…. .....חלון חדר המרפסת שרות היה נעול, שיייייייט הופעל נוהל בלת"מ, חברי צלצלו לה בדלת של הדירה ודו"חו על ציפור שנתקעה לה בחלון המרפסת
שתיגש ותשחרר אותה. אני ראיתי מבעד החלון המט, אייך משהו מתקרב עליו בתוך הבית.....ניצמד לחלון החלון נפתח.... דמותה הציצה... אני עשיתי קולות של ציפור, קררררר, קרררררררר, קררררררר (יענו עורב) ונפנפתי בידיים...... הנערה נבהלה כמו שלא נבהלה מימיה, היא צעקה כמו אחוזת תזזית כל השכנים התחילו להציץ אני צעקתי לה: זה אני, זה אני, תכניסי אותי פנימה.......!!!!!!! איפההההההההה, מה פתאום, ההלם שלה היה כזה חזק שהיא מרוב הפתעה, רצה לסגור את החלון ולנסות להעיף את הציפור ומיענה להתקרב עליו יותר אני כמעט ונפלתי למטה בגלל רצונה להעיף את הציפור, כל העניין לקח שניות. ואני נאלצתי להמתין שכל השכנים יעזבו את המרפסות ואני שוב אצתרך לעשות את כל הדרך למטה(וזה לא היה התכנון, הייתי אמור להיות עטוף בזרועותיה בכלל, רטוב מנשיקותיה) כי אחרת עוד ידווחו על פורץ ואז בכלל יהיה שמח בשכונה.
בכל אופן, הוכתרתי כמלך הבלתי מעורער של מחזרים, אמיץ חסר עקבות גבר שבגברים, בדחן חסר גבולות(גם ככה הייתי) והציפור הגדולה ביותר שישבה על עדן החלון בפ"ת או בכל גוש דן או בכלל בכל הארץ. מאז התמלאתי בקשות של שכנים אחרים, כי השמועה פשטה בשכונה, שהנוסע הוא משחרר ילדים, נשים זקנים וטף התקועות בבית ללא מפתח. העבודה הייתה בהתנדבות, לכל היותר כוס מיץ פטל קר וציון 70 בספרות, ללא ללמוד, כי אחת השכנות הנ"ל הייתה המורה שלי, מאוד יפה, אבל זאת אופרה אחרת...
שבת שלום...

magy

New member
נוסע.........החייל האמיץץץץץץץץ

שוויק........ יש לך ילדות ונעורים עשירים מאד בחוויות......... וסיפורים.....שלא נופלים מהם..... אני זוכרת סיפור על מלחמה....משהו מאד מרגש שזכה בהודעה נבחרת...... אתה ממש פרה את הפורום הזה............יופפפפפפפפפפפפפי.........

,פרינצס,

New member
מגי ...שבת שלום...

עכשו את מבינה למה אני רודפת אחרי הבן שלי? שמרי עליו עבורי...סומכת עלייך. פרינצס

magy

New member
תעבירי את מסמכי האימוץ

ואני אשגיח עליו.... ושיקרא לי "אמא".....לא מגי ולא בטיח.... רק אמא.... מבטיחה שכל בוקר יפתח ב-
, בצהרייים אתן לו
ו-
כמובן אחרי ה-
וה-
, אם יהיה ילד טוב...אכין לו גם
ואקנה לו בקניון
, אם הוא מעדיף
סטייק טוב......אין בעיה. בחדרו יהיה אקווריום עם
ועל מיטתו.......מחכה לו..
והמון המון
מתנות. פעם ביום אני מרשה לו גם שיחת
שרק ילמד
טוב.....וזהו..... אתן לו את כל ה
צ´אלי אותו אם הוא מוכן להחליף אמא צעירה באמא חיטיארית....
)))))))

בסדר מאגי, את תהי "דודה", כי....

...אמא ,אפילו שזה בפורום וירטואלי, יש רק אחת...!!! אייך אני, פרינצס?
שבוע טוב לכולם

,פרינצס,

New member
אני גאה בך ../images/Emo13.gif../images/Emo61.gif .......כי....

אפשר לסמוך על הבן שלי אפילו שאתה וירטואלי... אמא לא מפקירים וביחוד לא בימים קשים. פרינצס-מאחלת לכולם שבוע טוב ובמיוחד לילדי ולדודתו החדשה.

,פרינצס,

New member
מגי...עם כל הכבוד......./images/Emo8.gif

מגי את אשה יקרה אותך נאמץ לדודה עם כל הפיתויים אותו אשלח אלייך בחופשים. מידי פעם נבוא לבקרך אותנו תקחי לקריון באפק יחדיו נעשה חיים ובכיף כייף לאנד נישתולל במיתקנים. פרינצס

,פרינצס,

New member
נוסע...עכשו אני מבינה.... ../images/Emo8.gif

כשהיית בערך בן 16 או 17... חזרת באישון לילה הביתה... כולך חבול ושרוט ניבהלתי מאד... ואתה... הירגעת אותי אמא ... סך הכל ניתקלתי באבן על המדרכה נפלתי,ונישרטתי ומאז ילדי הקטן נשאר שרוט... פרינצס

"אימא", יש עוד הרבה דברים...

...שלא ספרתי לך, ואת לא יודעת את פשר הסימנים...כמו ה"היקים" ההם...

למעלה