מאבק

EaTit442

New member
מאבק

בימים טרופים אלו, אנו מוצאים עצמנו כשנתיים לאחר פרוץ אינתיפדאת אל-אקצה. שינוי רב התחולל במדינת ישראל בפרק הזמן הזה. כעת אנו בעיצומם של ימים בהם מצבה הביטחוני של המדינה מעורר חרדה בלב אזרחיה. אנו נמצאים באחת מהתקופות הכלכליות הקשות ביותר בפניה ניצבה אי פעם מדינת ישראל. חוליה של המדינה תוקף גם את הדור הצעיר ובתקופה זו אפילו החינוך הישראלי משתרך מאחור. דווקא עכשיו החלטנו לפנות אליכם במטרה להיאבק בגרעין האיתן והנוקשה של הבעיה הישראלית. הקשיים הרבים של התקופה האחרונה במדינה הובילו רבים מבניה ובנותיה (על אף המצב הקשה אין אנו מתכוונים לפעול מתוך שוביניזם) לדישה תמידית וחסרת מעצורים ב"מצב". פשוטי העם דנים ללא הרף לאחרונה בהעלאת מחירי העגבניות בסל המוצרים הבסיסי, המעמד הבורגני מעביר את תוכניות החיסכון לבנקים בכלכלה היציבה בשוויץ ומבקש פטור מהצבא לילדיו, ראש הממשלה אריאל שרון מהרהר ברעיון הבחירות הקרבות ובאות. כולם, העדיפו להעלים עין ולהפנות את ראשם מהבעיה האמיתית. אנו קוראים למאבק אמיתי! לא עוד אשליות המתנפצות מדי יום אל מול המציאות הקשה והנוקבת, לא עוד פחד מפני שינוי אמיתי, לא עוד יראת כבוד לדברים אשר אבד עליהם הקלח. בלב שלם ובגרון ניחר אנו קוראים: די להתעללות באפונה! האפונה ידועה כמופלאה וטעמה מעורר תאבון. נוסף לכך היא ידועה גם בתכונות האופי העשירות האופיניות לה. יכולותיה רבות מספור ועתידה בירוק זוהר לא מעובד. רבים חוששים מפני האפונה, פחד שאינו מעוגן במציאות, כמובן. הם חוששים להיות בסמלה של האפונה ועל כן מנסים לנקוט נגדה צעדים אלימים ובמקביל מנסים לנטרל את יכולותיה של האפונה (לשרוט, לצבוט, לצווח). אנו אומרים- עד כאן! אין לנו אפשרות להמשיך ולהבליג, המצב הקיצוני מוכרח לעורר אותנו לפעולה מהפכנית. אנו קוראים לכם להצטרף למאבק, ויחד איתנו, לקרוא בקול חזק- די להתעללות באפונה! אנו מאמינים שכאשר נתלכד בתוכנו פנימה למען המאבק המשמעותי הנ"ל נוכל להפגין חוסן גם מבחוץ. לא עוד דמוקרטיה מתפוררת, לא עוד סדקים בקירות ביתנו המדיני. אנו מאמינים באפונה, בכוחה וביכולותיה. אנו נעמוד לצדה בכל רגע נתון ונהיה שם עבורה. היא, מצדה, תוביל אותנו אל עבר עולם טוב יותר. אנו מאמינים שגם אתם תשמחו לקחת חלק פעיל על מנת לצור שינוי אמיתי. לקבלת פרטים נוספים על .י. העמותה למען האפונה ולהצטרפות למאבק- פנו אלינו בכל עת. וזכרו : כל המציל אפונה אחת- כאילו הציל עולם ומלואו!

neoM

New member
לא הצלחתי לצחוק

בחיי, התאמצתי נורא. זו אמורה להיות מחאה/סאטירה פומו-ית? או אולי מישהו חושב שהפורום דכאן סובל כל דבר?

לגמרי ../images/Emo32.gif :

תכנית מסקרנת בערוץ 8: "תעודה: סקס לפני הספירה" יש שידור חוזר בשעה 01:30 (אפשר לתכנת את הטיימר בוידיאו), ונדמה לי שגם מחר, אבל לא יודעת באיזו שעה.

אלי 00

New member
תיראו מה משתק את הפורום

ומה מעורר אותו. לפחות אני צריך להסיק מסקנות.

גופמן

New member
בתוך עמך אתה יושב

וממתי בעםישראל מסיקים מסקנות. אף פעם. כך לדוגמא את ניאו. מאות פעמים הפצרנו בו לא להגיב לדברים שלא מצריכים תגובה, שכן אם הוא מגיב אנחנו חושבים שהדבר ראוי לתגובה, ולמרות זאת פעם אחר פעם, כמין סיזיפוס שיודע שהאבן תיפול עליו ולמרות זאת מגלגלה במעלה ההר, הוא ממשיך להגיב לדברים חסרי צורך בתגובה. אגב, דומני שגידי גוב כבר שר את כל מה שיש לשיר על אפונה וגזר. וזה היה לפני שזה היה אופנתי. אגב, מדהים שאף אחד לא חגג את ההצגה הפומואית הגדולה מכולם, הידועה בשם בחירות בישראל.

neoM

New member
אסביר לך למה

נמאס לי להיכנס לכאן כל פעם ולראות סטגנציה. אז מדי פעם אני מגיב יווווווווווווווווו

אלי 00

New member
סליחה!!!!!!!!!!!

יש לך משהו נגד סטגנצייה? שנית מצדה לא תיפול!!!!היא תתנוון.

neoM

New member
בטח

משהו אישי, עמוק, גנטי ומדוע זה מטריד אותך או מעורר את סקרנותך?

neoM

New member
חחחחחחחח

מסטגנציה משמינים היא אמרה לי והיא כמעט בת שמונים ומשתדלת לא להיכנס לסטגנציה זו אמי חחחחחחחחחחח

neoM

New member
תראה

בדקתי את עץ המשפחה שלי ונסיתי לחפש אם לאמי יש אחיות שהיא לא יודעת על קיומן. המינוח המדוייק אצלה - דגנראט. וממש לא כדאי לזכות ממנה לתואר הזה.

אלי 00

New member
אתה רק שוכח שאת עולם המושגים באותה

תקופה (לפחות בא"י) הנוער רכש ב"בית גידול" ולא במשפחה. אתה מנסה להבין מושגים מן העבר על פי מושגים של היום (טעות קלאסית או אידאולוגייה של היסטוריונים חדשים). יש דברים שלא צריכים להאמר באופן גלוי ומפורש כלפי האובייקט הנוכח, אפשר לומר אותם על אובייקט אחר - לא נוכח. האובייקט הנוכח, מתכווץ, הוא יודע שהכוונה אליו.

neoM

New member
"בית גידול"

אני לא גדלתי בשום "בית גידול" משום סוג. אמא שלי לא השתמשה בטכניקות האלה כדי לומר שבחו של אדם בפניו. לא בדיוק ראיתי איך אני מתייחס לעבר במושגי היום. ויתרה מכך - אתה מוכן להסביר שוב את ענין ההיסטוריונים החדשים- איבדתי אותך לגמרי שם.

אלי 00

New member
במונח בית גידול

התייחסתי לכך, שאת עולם המושגים שלהם לא קיבלו ילדי המדינה שבדרך בבית בחיק המשפחה, אלא, יותר בביתהספר או בתנועה. כלפי בית ההורים הייה יחס של בוז, שבאופן מפתיע, ההורים שיתפו פעולה באידאולוגייה הזו. כך שאין לך מה לחפש בקרבת המשפחה של אמך, אלא, במסלול החברתי/חינוכי שעברה. מצד שני, היו יוצאי דופן, כך שבהחלט ייתכן שאתה לא גדלת להורים כאלה. עניין ההסטוריונים החדשים, הייה נסיון לא מוצלח לאמירה על קריאת הסטורייה על פי מושגים של היום, בהתעלם ממושגי התקופה הנדונה.

neoM

New member
הורי לא בזו להוריהם

אני חושב שהיה שם יותר שנאה-אהבה בלתי מבוררת עד תום. המרד של שניהם היה אינדווידואליסטי מאוד, הנישואים שלהם היו מרד בהורים שלהם... אבל ´תה צודק בענין אחד -- עולם המושגים שהשתמשו בו היה פרי התקופה, אבל אנחנו לא שונים מהם.

למעלה