מאבק הביציות - הודעה

שיר5520

New member
מאבק הביציות - הודעה

לכל הבנות שכתבו שהן מעוניינות להיות במאבק אבל לא רצו להגיע לפגישה ולהיחשף: אנא, שילחו אלי כתובת אינטרנט שלכן, כדי שאוכל לעדכן אתכן בהמשך המאבק. לא את הכול אני רוצה לכתוב בפורום. כל מי שרוצה להצטרף למאבק ולא היתה במפגש (מטעמי סודיות) יכולה פשוט לשלוח לי מייל ואני אעדכן את כולן כל הזמן. המייל כמובן ישאר רק אצלי ויישמר בסודיות. בהצלחה לכולן!

סביון1

New member
ורק רוצה להוסיף

לכל מי שלא מודעת לזה - אתן לא חייבות לתת את כתובת המייל מהעבודה. כל אחד יכול לפתוח תיבת דואר אלקטרוני ב-HOTMAIL או בכל מיני אתרים אחרים ולהשתמש בה לצרכים פרטיים בלבד. מוכנה לעזור בפתיחה תיבה למי שזקוקה. סביון

שיר5520

New member
שימו לב!

חשוב מאוד למאבק להתחיל לגייס כמה שיותר נשים שרוצות להצטרף. הן לא צריכות לעשות כלום וגם לא להיחשף. רק לשלוח אלי כתובת מייל, ואם אפשר גם שם וטלפון. אני אצרף את כל הנשים לרשימת שמות ואעדכן את כולן בהתפתחויות. ככל שיהיו לנו יותר שמות יש יותר כוח למאבק. גם נשים שכבר בהריון מתרומה או רק שוקלות תרומה יכולות להצטרף.

צוקה1

New member
נתרמות ביצית הלו?מישהו שומע../images/Emo124.gif

יכול להיות שאתן שולחות מסרים אישיים לשיר אך בבקשה הגיבו גם כאן שירשור התפקדות הוא חשוב למורל .תודה צוקה. ולך שיר אשלח לך את האימל שלי ברגע שבעלי יגיע -צוקה

שיר5520

New member
איך ידעת?

אני באמת מקבלת המון מסרים ושום מיילים כרגיל. הפעם זה דווקא לא מפריע לי כי אנחנו צריכות להתרבות ולאסוף כמה שיותר שמות. המסרים מספיקים לי.

לשיר שלום

אני מאוד רציתי להשתתף במפגש ואין לי בעיה להחשף אני עוברת טיפולים מתרומת ביצית. הבעיה היתה המרחק אני גרה בצפון ונוסף לכל היינו מוזמנים אני ובעלי לברית בעלי היה הסנדק. אין לי מושג כיצד לשלוח לך מייל אודה לך אם תסבירי לי. אשמח מאוד להכיר אותך בזמן הקרוב וכל הכבוד לך.

שיר5520

New member
הבהרה

אני רוצה לסביר שוב שגם נשים השוקלות תרומת ביציות או שכבר דיברו איתן על הנושא יכולות להצטרף לרשימה שלנו. וכמו שכתבתי גם נשים שכבר בהריון.

למעלה