מִשתנה מרגע לרגע

מִשתנה מרגע לרגע

היינו היום בחנות והזמנו משהו לבית שלנו. בדרך חשבתי על זה שוב, והתחרטתי שהזמנו משהו יקר מדי, כי היתה עוד אופציה, לא פחות טובה, במחיר סביר יותר. אמרתי לו שאולי נקנה את הפשוט יותר, אז הוא אמר, "טוב, ובכסף שנחסוך אני רוצה לנסוע לחו"ל,. התחרפנתי. מאיפה הבאת עכשיו את החו"ל הזה? אני חייבת לציין שהרבה פעמים הוא מדבר על חו"ל, למרות שזה ממש לא ברמת היכולת הכלכלית שלנו, בטח לא ברמה שלו שהוא מביא בקושי 1400 ש"ח, או בחודש הקודם שהביא בערך 900! ואני מדברת על פרנסה של משפחה שלמה! אז מה עכישו החו"ל הזה על הראש שלך? בקיצור, כל הערב הייתי עצבנית. רק אחד הוא בסדר, מתכנן איתי דברים, חושבים יחד, מחליטים יחד, ורגע אחד - משתגע, מדבר מנותק מהמציאות ומתרכז רק בעצמו. אגב, אח"כ התברר שזה בכלל קרוב משפחה, זה שהתחתן לפני כמה חודשים, (התייעצתי פה לגביו, כי הוא לא סיפר לכלתו על אירועים נוספים במשפחה, מי שזוכר...) בקיצור, אותו קרוב כל הזמן מדבר איתו על נסיעות לחו"ל. מיד כשהבנתי את זה התקשרתי להגיד לו שיספיק לדבר איתו על זה כי זה מחרפן אותו. אני מקוה לקצת הבנה...

ד קובי

New member
יקירתי

לדעתי טוב מאוד עשית שהתקשרת לזה שמבלבל אותו, הוא צריך להבין שהוא נתון למצבים כאלו ואחרים ולא לנסות להכניס לו את מה שאי אפשר לראש. יקירתי היי חזקה ונסי לדבר אליו בהגיון עם הרבה חום ולהסביר שזה בלתי אפשרי.

זריחה 2

New member
את יודעת

הוויכוחים האלה,כן חו"ל ,לא חו"ל..עולים ב.."משפחות הכי טובות", עכשיו, חודשי הקיץ החמים,חופשה שנתית,האוברדראפט זועק, ואחד מבני הזוג חשקה נפשו בטיסה, קחי זאת בפרופורצייה,אני זוכרת שהיו לך ימים קשים יותר.. נכון עשית כשפנית לאותו קרוב שיפסיק לבלבל לו את המוח.. עכשיו נותר לי רק לאחל לך שבאמת בקרוב קרוב, תוכלו להגשים את החלום..

זה החלום שלו, לא שלי.

שיגשים הכל, מפה עד להודעה חדשה, רק שימצא לזה מימון. טוב, בנתים דיברנו על זה יותר בהגיון והסברתי לו, והוא דווקא קיבל את הדברים בעיקר כי הוא ראה שאני לא נגדו, ולא חוסמת אותו אלא מנסה למצוא פתרון ריאלי.

משתנה מרגע לרגע

זה מאוד מוכר לי התופעה הזו. האמת שזה דיי משגע את השכל ומוציא מהאיזון. גם אימי ככה עכשיו , רק עכשיו היא מחלימה מפסיכוזה מאוד קשה ... רגע אחד הכל בסדר וברגע השני היא חושבת שמישהו גנב לה מהבית איזה שמלה שהיא מאוד אהבה ופתאום לא נמצאת. חזקי ואימצי ... תנסי לא לקחת ללב - אני יודעת כמה קל להגיד וקשה לעשות . אבל האמת אני מנסה את זה עכשיו בעצמי , לא לקחת ללב , לא לקחת ללב - זאת המנטרה החדשה שלי.

אני מזכירה לעצמי שני דברים:

א. אירועים יפים שהיו לנו (לרוב זה גורם לי לבכות, אבל זה גם לפעמים נותן כוחות) ב. שהוא חולה. והעיקר - לא להאשים את עצמי, כי אני לא אשמה במצב.

למעלה