לURSOS אתה מתבלבל

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
לURSOS אתה מתבלבל

לURSOS אתה מתבלבל

מה לי ולגלי אליוט הגלים היחידים שמענינים אותי נמצעים בים

ursus sum

New member
דרך אגב

דרך אגב

חטאתי, עויתי, פשעתי בסניליותי לא ראיתי שזה הא` bun שהעלה באוב את אליוט.
אני מקוה ששמת לב לדולר/אירו ולעובדה שהCRB נשאר היטב מעל ל 220. לפי המבנה של הנסד``ק סביר שיחזור (במהירות דובית) ל2900 (אולי לאחר עוד סיבוב מהיר מתחת ל2300) ואזי ימשיך באיטיות יחסית דרומה. זה יתן שהות לריבאונד אחרון לדעתי (ט.ל.ח., ט.ל.ח.) בדולר/אירו. מה זה יעשה למעו``פנו אין לי פתרונות אבל לפי מצב הפוט/קול להיום עליות משמעותיות לא בפתח - לפחות הייתי מעדיף כמה ימי פחד....אבל הנה השבוע יש פקיעה ויש לפעילים מה לעשות והמלחמה כבר החלה לפי כמויות האופציות...

bun

New member
הלו, לא לריב בגללי

הלו, לא לריב בגללי

חטאתי, עויתי, פשעתי בסניליותי לא ראיתי שזה הא` bun שהעלה באוב את אליוט.
לוקח אחריות על האוב. על זה שגלי אליוט הם כמו עננים - נתונים לפרשנות שונה כיד הדמיון - אני לא חושב שיש חולק. בכל אופן פיספסתם את הנקודה המעניינת שהיא תעלת המחירים שמחזיקה מעמד כבר זמן רב. אולי רב מידי. (ראו התרשים המצורף להודעה המקורית)... אני כמובן לא מדבר על שנוי מגמה, אלא על תיקון אפשרי. אם הוא משתלב עם תיאוריות אחרות, (כולל בעלי אוב למינהם) - יהיה מעניין להמתין ולראות. נ.ב. על פי אליוט - הגל הראשון מבין החמישה לא אמור להיות העוצמתי ביותר. זה מנוגד למצב שתיארתי, שכן אם סופרים חמישה גלים מאז אוגוסט - דווקא הראשון הוא העצמתי מכולם. אבל כפי שציינתי - יהיה מעניין להמתין ולראות. שבוע טוב. זהירות ממשחקי הפקיעה...

bun

New member
תיקון - מאז ספטמבר

תיקון - מאז ספטמבר

הלו, לא לריב בגללי לוקח אחריות על האוב. על זה שגלי אליוט הם כמו עננים - נתונים לפרשנות שונה כיד הדמיון - אני לא חושב שיש חולק. בכל אופן פיספסתם את הנקודה המעניינת שהיא תעלת המחירים שמחזיקה מעמד כבר זמן רב. אולי רב מידי. (ראו התרשים המצורף להודעה המקורית)... אני כמובן לא מדבר על שנוי מגמה, אלא על תיקון אפשרי. אם הוא משתלב עם תיאוריות אחרות, (כולל בעלי אוב למינהם) - יהיה מעניין להמתין ולראות. נ.ב. על פי אליוט - הגל הראשון מבין החמישה לא אמור להיות העוצמתי ביותר. זה מנוגד למצב שתיארתי, שכן אם סופרים חמישה גלים מאז אוגוסט - דווקא הראשון הוא העצמתי מכולם. אבל כפי שציינתי - יהיה מעניין להמתין ולראות. שבוע טוב. זהירות ממשחקי הפקיעה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה