לTOMERIKOC

SWEET HOME

New member
לTOMERIKOC

יש לי תחושה שספגת הרבה זלזול מבקריות (בקרי) גבול?מה אכלו לך שתו לך?אמרו לך להמתין בסבלנות עם אנשי ה VIP שלך?וככה הפסדת כמה דולרים?אתה ממש ממורמר בכל הנוגע למשטרת גבולות!!!!!אז לא הכל שחור ידידי,תשנה את הגישה ,זה עוזר.....

tomerikoc

New member
לא לא ספגתי זלזול

להמתין בסבלנות לא אמרו לי....אבל כשביקורת הגבולות ריקה...ובדלפק צוות יש תור ארוך....הקטנת ראש תמיד תתקבל שם בברכה.. "לך לצוות"....הן שוכחות שהן למען נוסעים ולא למען התחת שלהם שגדל בקצב טוב על הכיסא. שלא תביני .. יש שם בנות מקסימות...אבל רובן הגדול...כנראה צריכות תזכורת לתפקידן...ויש לי עוד מלא דוגמאות....ובקשר לדולרים...בלי עין הרע..כי גם טמטום ניתן לעקוף...VIP...בכל דרך..

SWEET HOME

New member
בקריות רואות את "דלפק צוות"

כדלפק שבו עובדים פחות ובגדול זה נכון,אז מה שקורה אם כבר אין עבודה בדלפק רגיל ויש צוות הן ישמחו להפנות אותך לשם וזה בגדול בשביל ל..... את זאת שישבה לה בצוות והתפנקה.אבל יחד עם זאת,אני בטוחה שאם תעמוד על שלך יקבלו אותך גם בדלפק רגיל.במשמרות שלי קרה הרבה פעמים שבאו VIP והתלוננו שיש תור בצוות,אז הייתי מפנה אותם לדלפק רגיל שבו אין תור או יש פחות אנשים והם ממש לא היו מוכנים ללכת לשם,אז במקרים דחופים הייתי בודקת אותם בעצמי במשרד. בנוגע לתחת של בקריות שגדל בקצב טוב על הכיסא,אני מכירה כמה שיש להם אחלה תחת למרות הכיסא אז ..... בכל מקרה שיהיה יום נעים וד"ש לשדה.

dafchuk

New member
איך אהבתי את הצוות ביציאות

ולא ממש את זה בכניסות, עם כל הרשימות האינסופיות של הצוותים.

למעלה