לthe fire of life

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
לthe fire of life

שמע אחי אתה שוב ושוב חוזר על זה שנתן שטרית לא חרדי. אני אחיין שלו, וכמה שאני אוהב אותו, ואני אוהב, אני יכול להגיד במפורשות שהבנים שלו לומדים בתלמודי תורה חרדיים, ולא רק זה , אומרים שהוא הולך לחתום עם המפלגות החרדיות על הסכמים קואלציונים. רק דני וקנין יכול להמשיך לשפר את העיר, השיפור שהורגש מאוד בשנים האחרונות רק יתעצם לנוכח התוכניות שהוא מתכנן לעיר. רק דעו לכם שרכבת ישראל לא הייתה עוברת בבית שמש אילולי דני לא היה לוחץ כ"כ על אפי איתם. וחוץ מיזה, בשביל להוציא תקציבים מהממשלה לבית שמש, במיוחד בזמנים הקשים האלה שממש אין כסף, צריך מישהו עם נסיון שמכיר את הממשלה, ורק דני מכיר!

faith2

New member
../images/Emo4.gif

כמה שאני לא תומכת בדני, אין בתכלס הוא המתמודד שהכי מתאים לראשות...רק איתו ראינו שיפורים בעיר (חוץ מהחינוך!!!!!)

אחי ... אחלה שאתה אחיין שלו הבן אדם

לא חרדי ... אולי הבנים שלו לומדים במוסדות חרדים ... נו אז ... גם אני בגן למדתי בגן מסורתי ... אני דתי ?! לא ! ! ! ... בכל מקרה מה מפריע לך איפה הילדים שלו לומדים ?! ?! ?! האדם לא חרדי הוא כיפה סרוגה ... ונכון אתה בהחלט צודק יש מצב שבגלל שהליכוד בשלטון דני וקנין יביא לנו נגיד לדוגמא 50,000 ש"ח אבל מתוכם רק 20,000 ש"ח בערך יגיעו לאזרח הקטן ! ואילו שטרית לדוגמא באמת יביא רק איזה 30 אלף עלובים ... אבל מתוכם 30 אלף יגיעו אל האזרח הקטן!!! ודני באמת שלא יכול להוציא את העיר הזה מהבוץ שאליה הוא הכניס אותה ... למרות שהיה לו מספיק זמן !!!! ... חוצמזה שתי קנדציות זה מספיק לכל אחד שטרית פדידה וקנין גוזלן כדי לעלות את העיר למה שהיא באמת יכולה .......... מקווה שתפנים ולא רק תקרא באוויר .... אביחי ... עלה והגשם !!!

MS6

New member
בחייך

אם הוא יעלה יהיה כאן עידוד של הגירת חרדים לבית שמש, החרדים רוצים שבתי הספר הדתיים ברמה יסגרו ובמקומם יפתחו בתי ספר חרדים (זה עניין של תקציבים וכשנותנים יותר למקום אחד המקום השני מקבל פחות) על מה אתה מדבר עם האזרח הקטן?!?!? היום אין כסף למדינה!!! אין כסף!!! בשביל להשיג כסף ראשי העיר צריכים להיות משופשפים ולהכיר שרים שיוציאו תקציבים בשבילם. דני וקנין שותף לפגישות סיעה של הליכוד, הוא מקורב מאוד לראש הממשלה ולכל שרי הליכוד, רק הוא יכול להמשיך ולהשיג תקציבים בשביל בית שמש. הסיבה היחידה שאנחנו לא נראים כמו שאר עיירות הפיתוח בארץ (אופקים,שדרות) זה בגלל התקציבים המנופחים שהשגנו שהצליחו לשפר את העיר ובזוכת זה האבטלה בבית שמש נמוכה פלאים רק 2%! 2% בעיר פיתוח!!! בית שמש לא מרגישה, מבחינת תקציבים, את המיתון הכלכלי שיש בארץ. היום ערים מקבלות גרושים לפיתוח, אז צאו מהבועה הזאת, אם שלום פדידה או נתן שטרית יהיו ראשי ערים אין לנו בכלל מה לחפש פה!!!! ואני לא מדבר על מקומות בילוי, שזה גם בעייה אבל זוהי בכלל לא בעייה של העירייה אילו משקיעים שכנראה לא שווה להם להשקיע בבית שמש, אני מדבר על שליטה של חרדים לגמרי בעיר וגידולם באחוזים משמעותיים. "דני וקנין יביא לנו לדוגמא 50 אלף שקל אבל מתוכם רק 20 אלף יגיעו לאזרח הקטן" תגיד על מה אתה מדבר?!? מה יש לך דו"חות של תקציבים מהעירייה?!?! דני עושה ימים ולילות בשביל לשפר את התנאים של האזרח הקטן, ואם אתה חושב שדני מוציא כסף על פסי האטה וכיכרות אז זה שטויות, בגלל שפסי האטה נבנים אחרי שתושבי השכונה דורשים אותם, ורק אחר כך דני מוציא הצעה למשרד התחבורה והם, אם הם חושבים לנכון, מאשרים את זה! מה עם שיפור השכונות?! ראיתם איך נראות השכונות של בית שמש הישנה?!?! ראיתם איך נראית השכונה שנמצאת מעל השוק? על מה אתה מדבר בכלל? הדבר האחרון שאפשר להגיד זה שהוא לא עוזר לאזרח הקטן...

בבקשה ממך, אתה יודע אני מתחנן אליך

תבוא איתי ליום אחד מהחיים שלי ... ותגיד לי על מה לעזאזל אתה מדבר !!!

למעלה