לsovav היקר..

לי28

New member
לsovav היקר..

איש מקסים ששמחתי להכיר חיכיתי במיוחד עבורך עד השעה הזו.... בכדי שהעביר אתך את הסיבוב השישי שלך בשנתך אז קצת חויות משותפות ואז אפשר לפרוש לבד... שלך לי28 נ.ב. ותודה על כל העזרה והתמיכה הטכנית...

sovav.

New member
תודה מקרב לב

תודה לך לי28 על כל המחמאות ובעיקר על ההודעות אשר מחממות את הלב (במיוחד במיוחד ההודעה שנשלחה בדואר ). במיוחד בשבילך (טוב גם השאר יכולים להביט זה קטע הומוריסטי על החיים בעבודה מול החיים בכלא) מצורף קובץ זה, אני יודע שכרגע זה לא אקטואלי אבל בקרוב זה יהיה... אז שוב תודה . sovav.

לי28

New member
יקירי...sovav

תודה מדהיםםםםםם אתה פשוט משהו.. את האמת שובבי אני פוחדת... פוחדת להתרגל לטוב הזה.. הטוב של החופש..הבית, השקט, הדשא, החיות, הציפורים שמציצות להן, הכל כל כך רגוע, רגוע... שובב. הרוגע הזה שובב.. מפחיד, טוב מדי...(נשימה עמוקה) ואומרים ומפחידים שזה יכול להגמר מהר מדי.. שוב הפחד הזה שרק יגמר בטוב שובב שרק יגמר בטוב... לא רוצה את הכלא אך גם אין ברירה, החיים ממשיכים ובשביל זה צריכים להאסר בכדי שהחיים ימשיכו על מי מנוחות וכסידרם... טוב אז גם יום אחד גם אני אחזור לכלא שובב. הייתה רוצה להיות איתי באותו תא????

sovav.

New member
גם בכלא וגם באותו תא?????

חחחחחחח באמת תמיד מתרגלים לדבר טוב (חחחח להתרגל לזה שבעלך במילואים זה גם טוב?? חחחח)אבל כמו כל דבר טוב מגיעים גם לסיומו. האם שמת לב לשורת המחץ - הרלוונטית כל כך - בכלא חייבים להישאר כל הזמן בעבודה אפשר גם ללכת הבייתה לפעמים.... תגידי , באמת התכוונת לזה , באותו התא???? את לא חושבת שהכלא בעצמו מספיק , הרי לא עשיתי משהו חמור כלכך..... חחחחחחחחחחחחחחחח ביי חמודה. sovav.

לי28

New member
לך sovav

כל אשר נותר לי לומר לך ז- חחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול מתגלגל ומתמשך... והמון המון המון... רגע ועוד קצת חחחחחחחחחחח (כמו תמיד) לי28

למעלה