לRAZ MUSKA

לRAZ MUSKA../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif

עם אתה טוב ולדעתי אתה תותח אז יש לך עצה למישהוא פחות טוב בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאשר אני עושה קיקפליפ לרוב אני נוחת עם רגל אחת יש לך עצות לנחות עם שתי רגלים על סקייט ויש משהוא שאמר לי להיות הקו ישר עם הסקייט עם זה נכון איך נשארים בקו ישר עם הסקייט? בבקשה תענה לי עם לא תענה לי אז שמשהוא אחר יענה בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|טי-וי|

odin21

New member
אם אתה מסה בנסיעה...

תנסה להישאר כל הזמן מעל הסקייט ואם אף פעם לא נחתת אז תנסה קודם כל לנחות על הבורד הפוך עם שני הרגליים..

the mutt

New member
תשמע

אני לא הצלחתי לעשות פליפ עד שחבר שלי לא לימד אותי שהכי חשוב בתרגילי פליפ זה שיהיה פרופורציה בין הרגליים כלומר...חשוב לתת פופ חזק רק עם אתה מסובב מהר את הפליפ עם הרגל הקדמית אם אתה מסובב לאט...תן פופ יותר חלש...אחר כך זה יבוא אוטומטית... ככה לי זה עבד לפחות....אחר כל התרגילים יבואו בקלות

Bazooka Joe

New member
אחי, אני לפני יומיים נחתתי תפליפ

הראשון שלי (הילפליפ, לא קיק) עכשיו גם אני עד אז וגם עדיין תמיד נחתתי רק עם הרגל הקדמית כי זה בכלל לא בעיה. המצב עם הרגליים יישתפר אם תשקיע את תשומת הלב שלך רק לרגל הבעייתית-האחורית (והתנועה של הפליפ עם הרגל הקדמית תבוא כבר בטבעיות), ותנסה להביא את הפופ אחורה כדי שהסקט לא יעוף הרבה מדיי קדימה ואז תקפוץ עם הרגל האחורית כמה שיותר גבוה, תעשה את הפליפ, ותנחת. ככה אני הצלחתי נראה לי שאחרי הרבה פעמים שתצליח לנחות אז זה יבוא לך יותר בטבעיות. על זה אני עובד עכשיו.

Raz muska

New member
לסקיטבורדינג 182!

מה המצב גבר??? כדי שאני יעזור לך יותר אז תגיד לי אם איזה רגל אתה לא נוחת פליפ?!

הלווווווווווווווו../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

תענו לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לי

Raz muska

New member
לסקיטבורדינג 182

יש לך בעיה אופיינית לפליפ! זה לא רציני בכלל...הקטע זה שאתה צריך לתת את המכה של הפליפ ולהחזיר את הרגל למקום של הנחיתה. יהיה לך יותר קל עם תקפוץ גבוהה ותשכח שהסקט מתחתך ואז אוטומטית(בד"כ)הרגל שלך תחזור למקום הרגיל(הסקט). עוד פעם אני אומר לך תן את המכה וישר תחזיר את הרגל.

Raz muska

New member
לסקט....182

תתאמן בהתחלה בלי הסקט רק לעשות את התנועה של הבעיטה ואז להחזיר את הרגל. תחשוב שאתה לא עושה איזה תרגיל , פשוט בועט ומחזיר.

לרז מסקה כנס שנייה...ולכולם

אם כבר אתה עוזר אז תעזור לי במשהו אני מתחיל ללמוד לייזר פליפ שאמרו לי שזה אחד הפליפיםהכי קשים שיש אם אתה יכול תעזור נתחיל או קיי אנ מובב אותו ואז הוא פשוט עף רחוק ממני ככה שאני לא יכול לנחות וגם לא תמיד הוא נוחת על הגלגלים אם אתה יכול או בכלל מי שיכול שיעזור ורז אבא שלי בדק את כל גן סאקר ואמרו לו שאין שם סקייט פארק איך זה ?????

Raz muska

New member
לבלינד סוי´ץ בליאד

אין לי מושג האמת איך זה שבדקו את כל גן סאקר ולא מצאו סקטפארק!! כי אני שם כמעט כל יום,אז או שלא בדקו מספיק טוב,או שאבא שלך ניחש או משהו ,אין לי מושג איך!? אבל אתה מוזמן לבוא לראות. ובקשר לליזר פליפ: תחשוב שזה כמו אוסי נגיד,בהתחלה שלמדת אותו הוא בטוח מיליון פעמים עף לך ולא היית קרוב לנחות(אולי אצלך זה בתרגיל אחר,אבל זה אופיני לתרגילים בסגנון הזה)אז בלייזר זה די אותו דבר,אתה צריך לתת את התנועה הנכונה :לא חזק מידי ולא חלש מידי כי בעצם מתי שהוא עף , זה בגלל שנתת תנועה חזקה מידי.ברגע שפעם אחת אתה תהיה ממש קרוב לנחות אתה תבין את מידת הכוח של הגריפה והוא יסתובב לך כל מכה מתחת לרגלים,ואז כמו בכל תרגיל פשוט לומדים לנחות. רק שתדע שאני לא כל כך טוב בליזר פליפ אני פעם ב נוחתת אותו,אולי 10-15 פעמים בכל החיים אבל 3 פעמים רצוף,חחח.

לRAZ MOSKA ולכולם../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

אני לא הצלחתי את העצות שלך כי עם הרגל הקידמית אני קרוב לנחיתה אבל אני דורך איתה על הריצפה מה לעשות

Raz muska

New member
ל.....182

עכשיו זה רק עינין של זמן,כתבתי לך את הכי הרבה שאפשר לעזור. עם הייתי פוגש אותך אז היית נוחת את זה יותר מהר,אבל מה לעשות אני לא פוגש אותך! אז תמשיך להתאמן ותזכור:בועטים ומחזירים

לרז

קראתי את ההערה והבנתי אותך אבל לא שאלתי אותך כי אתה תותח אלא כי חשבתי שאתה מבין [לא חשבתי אתה מבין]ולי אין את מי לשאול אני בחיים שלי לא אף תרגיל גם לא קיקפליפ לא ביקשתי שיעזרו לי וגם לא אוסי אני לומד רק מסרטים וזה הרבה יותר קשה תאמין לי כי עד לפני שבוע בכלל לא ידעתי פרונט סייד שוב איט בה איזה אחד שאני מכיר הזבר של 5 שניות נחטתי זה היה סתם להבהיר אם זה מפריע לך על תענה ואם לא אז תענה ותודה אני יתאמן ובואנה לנחות לייזר פליפ זה באמת הישג דרך אגב אתה יכול לתת לי איזה סימן זיהיו שאני יגיד לאבא שלי שזה ליד א משהו שהוא יחפש שמה תודה שוב אחי

Raz muska

New member
לבלינד סוי´ץ בליאד, הגבר!!!

מה אתה דואג?!?!אני יודע שלא שאלת אותי בגלל שאתה חושב שאני תותח או משהו,פשוט הבהרתי כמה דברים לאנשים בפורום שחושבים שאני תותח. ועוד משהו בקשר לזה שלמדת רק מסרטים:זה רק מראה שיש לך כישרון ועם מישהו היה "יושב איתך צמוד" ומסביר לך כל תרגיל אתה היית פי שתיים יותר טוב!!! ובקשר לגן סאקר : הסקט פארק ממוקם ממש מעל המגרש כדורגל והכדורסל. יענו מי שבא לגן סאקר(שזה מקום ענק)אין מצב שהוא יפספס את הסקט פארק. -יאללה גבר אני רוצה לשמוע אותך עוד שבוע רושם לי שנחתת לייזר פליפ!ברור?!(LOL( C-YA

למעלה