לOBZ

maor77

New member
לOBZ

שלום לך אם אתה כבר מנהל פורום אני מצפה ממך שתכנס אליו פעם בכמה שנים זה ממש מרגיז שפורום שחשוב לי כי אני מוסיקאי הוא פורום ירוד כל כך שההודעות שלא לא משתנות כבר שבועיים אז אני מבקש ממך לפחות ממך תגיב

OBZ

New member
אני פה

אין לי הרבה זמן בתקופה האחרונה וגם אין לי ממש מה להגיד אני פשוט שומע מוזיקה ונהנה ולא מרגיש צורך לדבר יותר מדי (ככה אני) פשוט אין אף אחד אחר שמוכן לקחת על עצמו את התפקיד... (אתה?)

maor77

New member
אולי

מה זה דורש ממני אין לי מושג אם תסביר לי קצת בנושא אני ישמח

BBOAZ

New member
תודה מאור!

שאתה מעיר את עיניי הפורום...רציתי להגיב לך על ההודעות שכתבת פה אבל האינטרנרט שלי ברוב הזמן נורא איטי ופשוט אין לי כוח לחכות אבל כרגע זה טוב אז אני מקווה שיצא מזה משהו באמת.... אבל בסך הכול אין יותר מדי אנשים שמתעניינים בג´אז (וחבל שכך) אז צריך להבין שזה לא יהיה הפורום הגועש בארץ

Max Rouch

New member
אתה צודק אבל בכל זאת...

הפורום יכול להיות טיפה יותר פעיל, היתה תקופה שנכנסתי הרבה וכתבתי הרבה אבל אף אחד לא הגיב... אז כתבתי הודעה בנושא שלא מגיבים ושהפורום חלש ומישהו התנפל עליי.... אז לפחות יש פה מישהו או שניים שכן מוכנים להשקיע פה ואחד מהם זה אני, אז OBZ לתשומת לבך, אני מוכן לקחת את האחריות של מנהל פורום זה....

OBZ

New member
נו סבבה , מה אתם רוצים ממני

תדברו עם תפוז... תפסיקו לפנות אלי...

OBZ

New member
מצוין

באמת שאין לי זמן לטפל בפורום ועדיך שמישהו עם יותר מוטיבציה יעשה זאת. דברו עם תפוז. שמח על היוזמה!

bralon1

Member
אז למה לקחת את התפקיד

אם אתה יודע שאינך יכול למלא את התפקיד הזה?

OBZ

New member
כי.......

לא היה אף אחד אחר לעשות זאת ודווקא בתחילת שירותי בתפקיד זה עידכנתי את הפורום

למעלה