לNIX

yair24

Member
לNIX

שלום NIX ראיתי לא מזמן שכתבת למישהו שהציע פה איחסון PHP שאתה חושבשהוא לא מקצועי, ונתת גם כל מיני סיבות למה אתה חושב שהוא לא מקצועי. יש לי שאלה אליך: אתה יכול להסתכל על האתר הזה: WWW.HOSTING2NV.COM ולהגיד מה אתה חושב עליהם? אני מתכוון מבחינת מהירות. אני גם אשמח אם תוכל להסביר לפי מה אתה קובע כל דבר ומאיפה אתה לומד את כל הדברים שאתה אומר. יאיר

N i X

New member
אני ממש מצטער

שלא הייתי כאן בשביל לענות. יש לי בעיות עם המחשב (==נדפק המסך) ורק אתמול קיבלתי מסך מחבר, שאני אמור להחזיר תוך כמה ימים. ולשאלתך: לא אמרת לאיזה מטרה אתה רוצה את האחסון... מי קהל היעד שלך, וכד'. מה התקציב וכו'. לגבי האתר הספציפי שציינת, לא התרשמתי לטובה מהאתר של החברה, שמאלה הרבה סימני שאלה. נתחיל מזה, שהדומיין רשום על אדם פרטי, עם כתובת של הוטמייל, ונטען שהוא מאוסטרליה:
Registrant: Lachlan Macgregor [email protected] +61412858639 Hosting2nv.com 67 godfrey tce erindale adelaide,south australia,Australia 5066​
אם זאת הייתה חברה מסודרת, הדומיין היה רשום על שם החברה, כבר משהו פה לא נראה לי. אין שום פרטים על החברה, ועל השרתים, חוץ מזה שהם "top quality", שזה לא אומר דבר. אין שום דרכי תקשורת עם החברה, פרט לאיימאילים באתר, וICQ. ושוב, זה RH עם cpanel. כמו שציינתי בהודעות קודמות שלי שראית, זה עניין של טעם. אני לא אוהב את זה שכיום מלא ילדים עם קצת כסף מאבא, משכירים שרת באיזה חווה, מתקינים עליו RH (או שכבר מותקן עליו), ומתקינים cpanel, והם לא צריכים לדעת דבר או חצי דבר באיך משתמשים במערכת ההפעלה שלהם (לינוקס), איך היא עובדת וכו'. אם הכל עובד בסדר, מה רע... אבל הנטייה של דברים כאלה בד"כ, שהם לא עובדים בסדר לאורך זמן, תמיד משהו חייב להתפקשש, ואז מי יסדר? אותו הילד עם אפס ידע והכסף של אבא? אם הוא לא מבין במערכת, הוא לא מבין שצריך לשדרג כל דבר, הרבה פעמים בחודש, כדאי לעקוב אחריי עדכוני האבטחה, אחרת ילד אחר יפרוץ את השרת, ושוב, אתה הלקוח נדפקת. אתה רוצה אחסון טוב? קהל היעד שלך ישראלים? תתקשר לספקית שלך, תקנה אצלהם על בטוח. (לא אמרתי שזה זול...). או שתחפש חברה אמינה וזולה, מה שיקח קצת זמן, שכן יש מעט כאלה. בהצלחה, יורי.

N i X

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo1.gif קפצי הודעה, קפצי...

קפצי לראש העמוד, שיאיר יראה שעניתי לו... ;) אגב, אני משתמש גאה (לא
) של FreeBSD זה כמה חודשים, וזה דיי סבבה ;) עוד משהו, אם יש לך אתר קטן, תשקול לשים שרת אצלך בבית, קח איזה פנטיום 2 ישן (כמו שלי למשל... ;)) ושים עליו apache, mysql וסע לשלום ;)

למעלה