לNה Kף 1 לK כiתב בפiרiם??????

snier1991

New member
כי סדרו נהיו משעממות

כל הסדרות הטובות נגמרו/יגמרו ואלה שמחליפות פשוט מחורבנות(חוץ מעכשיו טורי שנראית טוב)

vand

New member
אתה צוחק עליי...

אני יודע שכל אחד והטעם שלו אבל אני היחיד שחשבתי שהסדרה הזאת (עכשיו טורי) היא הסדרה המפגרת ביותר שראיתי אי פעם? אגב מלבד אוורווד המשעממת שאותה אני בטוח לא הולך לראות כל השאר הוא ממש מעניין. אמנם יהיו יותר מדי סדרות פשע בערוץ אבל האמת זה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה בתקופה ה"חלשה".

snier1991

New member
הסדרות משממימות

שני גברים וחצי,מספרים,מטבחי הגיהנום,פחות ממושלמת ונוסיף את הקיצוץ הבוטה בשעות הסדרות עד עכשיו היה 3 שעות פריים טיים והריאליטי של 8 בוטל(למעט יום ראשון) בעונה הקרובה אני אצפה במשפחה בהשאלה פשע מן העבר האנטומיה של גריי עכשיו טורי ואולי המפענחת ודרך אגב העונה החלשה עדיין לא הגיע היא תגיע בסוף אוקטובר שחוץ מיורדים בגדול משמרת שלישית והישרדות לא יהיה להם תוכניות חדשות לשדר ולא מעט תוכניות יגמרו(האנטומיה של גריי מטבחי הגיהנום משפחה בהשאלה המפענחת המירוץ למיליון ועכשוי טורי)

vand

New member
אתה לא מדייק

נתחיל מזה שבאוקטובר יסתיימו לא הרבה סדרות (המירוץ, האנטומיה ואולי עוד כמה). כפי שאמרת משמרת שלישית תחליף ככל הנראה את האנטומיה ועונה חדשה של המירוץ תחליף את העונה הנוכחית. לגבי שאר הסדרות (כמו מספ7ים, אוורווד, המפענחת, פחות ממושלמת, שני גברים וחצי, סקראבס עונה 5, פשע מן העבר ועוד) הן צפויות להסתיים בתחילת 2007 ואז יחליפו אותם העונות החדשות של הסדרות שנגמרות עכשיו בערוץ (פשע מן העבר עונה 4, סמולוויל עונה 6, על טבעי עונה 2, האנטומיה עונה 3, הישרדות עונה 13, נמלטים עונה 2, טירוף בבית עונה 2, איך פגשתי את אמא עונה 2, או-סי עונה 4 ומגרש ביתי עונה 4 וכמובן גם יגיע רכש חדש). אגב לגבי מה שאני אצפה אז: אי צדק, פחות ממושלמת, פשע מן העבר, מטבחי הגיהנום, המפענחת, האנטומיה, שני גברים וחצי, המירוץ למיליון ומספ7ים. אולי גם מחשבות פליליות ומשפחה בהשאלה. בסה"כ יש הרבה מה לראות.

Aviad1987

New member
בסדר

עברנו את העונה הזאת שנה שעברה ושרדנו, היו אפילו כמה נקודות אור כמו רוב הפרקים של מספרים, המפענחת, ולקראת אמצע העונה של 2 גברים וחצי שנהייתה סיטקום ראוי לשמו. הפעם מצטרפים לתוכניות האלה גם רכישות חדשות מהמיד-סיזן בתקווה שחלקן יהיו מוצלחות. יאללה.. עד פברואר-מרץ.

dj roy

New member
עכשיו טורי = תת רמה

סדרה כזאת מעפנה ... למה בכלל יס רכשו אותה ? הסדרה הנורמלית שיש עכשיו .. זה המירוץ למיליון ונמלטים ופלישה שבשלי סיום .

למעלה