לMAPOPO

mapopo

New member
סליחה לא ראיתי את שאלתך...

תכנס לאתר WWW.CMA.CO.IL ושם תמצא את כל התשובות. בברכה MAPOPO

para-dos

New member
נראה לי שלא הבנת אותי

אני הייתי שבע שנים בלחימה משולבת ורק רציתי לדעת איפה אתה מתאמן אני הייתי מתאמן אתל הראל נגר באלפי מנשה

para-dos

New member
נראה לי שלא הבנת אותי

אני הייתי שבע שנים בלחימה משולבת ורק רציתי לדעת איפה אתה מתאמן אני הייתי מתאמן אצל הראל נגר באלפי מנשה

mapopo

New member
הריאל נגר אחלה מורה

בן כמה אתה?? אם נכנסת לאתר היית רואה שהוא שייך לרענן טל... ואצלו אני מתאמן... מה אתה כבר לא מתאמן בלחימה משולבת??, איזה חגורה הגעת??, השתתפת בתחרויות?? שלך MAPOPO

para-dos

New member
טוב

אני בן 15 נכנסתי לאתר אבל לא הייתי בטוח שאתה מתאמן אצל רענן אני כבר לא בלחימה אני הגעתי לחגורה כחולה (אם הייתי נשאר חודש הבא היה לי מבחן לחומה) והשתתפתי בתחוריות כמה זמן אתה בלחימה??? ובן כמה אתה??

para-dos

New member
הראל נגר באמת מאמן מציון

הוא נותן יחס אישי לכל מתאמן והוא אחלה מורה

mapopo

New member
לחימה משולבת

אני בן 29 ... אני בלחימה משולבת רק שנה וחצי, אבל התאמנתי קראטה בתור נער 8 שנים, כך שיש לי ניסיון רב. התלהבתי מהשיטה של לחימה משולבת, כי היא נראת לי הכי אפקטיבית, הן ברחוב, הן בחיים, והן בתחרויות שחברה שלנו לוקחים מקומות גבוהים. חבל לי שאתה הפסקת להתאמן... למה באמת הפסקת??, אתה נמצא באחלה של גיל , גיל 15, והשקעת כל כך הרבה שנים אז לא עדיף להתאמץ עוד קצת ולקבל שחורה לפני הצבא?? - ספר לי למה הפסקת...?? יש לך עכשיו תחביבים אחרים ?? שלך, MAPOPO

dead-men

New member
שוב החלפתי שם

באמת הפסקתי אני לא עובד עלייך זה לא אחלה של גיל ממש כי אתה יודע איך הקטע הזה של חברים שבא לך לעשות שטויות ואין לך כוח ליהות במסגרת האימונים שלי היו לחוצים מידי התאמנתי כול יום(מהרצון שלי לא היכריחו אותי להיתאמן כל יום) ונשבר לי מזה כמובן שיש לי תחביבים חדשים אני עכשיו מתאמן בקפוארה שתמיד עינינה אותי שזה יכול ליהות גם אחת מהסיבות שפרשתי(כל כך רציתי לדעת קפוארה ואתה יודע ששתי אומניות לחימה לא הולכת ביחד אם הם כל כך שונות)

mapopo

New member
ל DEAD MAN

טוב חבל כי לא חייבים להתאמן כל יום אתה יודע.... זאת הרי באמת בחירה שלך ... ואתה זה שהלחיץ את עצמו , ועצם העובדה שהגעת לדרגה גבוה ונשברת זה די מצער לשמוע.. שטויות עושים בכל גיל לא רק בגיל 15 - אני בן 29 ואני עושה לפעמים הרבה שטויות... בכל אופן אני שמח שמצאת לך אומנות לחימה שאתה אוהב ומרגיש שהיא לא מלחיצה אותך... אז שיהיה לך רק טוב ! שלך MAPOPO

dead-men

New member
תראה.....

שהרגשתי שאני רוצה לפרוש הלכתי ודיברתי עם המאמן שלי על זה אז הורדתי את האימונים של האיגרוף תיאלנדי שזה פעמיים בשבוע ואז ניהיה לי יותר זמן חופשי וראיתי מה אני "מפסיד" ואז פרשתי לגמרי! ברור שתמיד אני יעשה שטויות גם בגיל 29 אבל שאתה נער אתה חושב על זה אחרת אני שמח שאתה שמח שאני שמח (עזוב סתם) תודה לך

למעלה