לJODA משהו...

אפי 797

New member
לJODA משהו...

איך היא יצאה מהסמים אם היא חווה קריזים?, בדר"כ כשאדם חווה תהליך של שיקום הוא משתקם לא שמעתי על שום תהליך שהיא עברה מנגד שמעתי על בית התמחוי שהיא מנהלת תחת הכותרת מסעדה בו היא "מעסיקה" מסכנים, מדוכאים ונכלאים לפי דבריה רוב הסיכויים שמשלמת להם ב"לבנת איטונג" (ג'חנון "שאינו משמין") ליעוז סיפר שהיא מרשה לעצמה להכות את העובדים אצלה "למען ההתעוררות" אז היא נותנת להם סטירות. כשהיא עסוקה ב לפגוע ביורם עד כדי בכי כדי לחרבן עם ספר תנ"ך או לומר לבת 20 שהיא תעשה לה שחור, או לעשות לדנה רצח אופי בגלל שהיא אישה מטופחת או לכנות את עמיר אנס וללכלך עליו באוזני ילדה שמתחילה איתו קשר רומנטי אז אני מרשה לעצמי לומר שאני שונאת את תת יצור פרידה. הפחד שילדים רואים לא את הדמות או המעשים אלא את העובדה שהיא מקבלת לגיטימציה ואישור לכל מה שהיא רוצה ודורשת ונהפכת ל"גיבורת תרבות" אז זה יכול לגרום לילדים שגם ככה נמצאים בחברה שמאפשרת הכול (סמים, הימורים, סקס בגיל צעיר) להגיד לעצמם למה לא?. וחד משמעי אין שום דבר חיובי "במסרים" של תת יצור פרידה כי להיות אחת שמבזה וסולדת ומחפשת להרוס כל טיפה של יופי או עושר מתוך קנאה לא מהווה דוגמה לכלום מלבד צרות עין ולסיום חמודה שלי "נאמר כי משק כנפיו של פרפר יכול לגרום לסופת טייפון בקצהו השני של העולם" מקווה שהאח יבחר לראות שישנם השלכות מאוד הרסניות בהיתר הישארותה של תת יצור פרידה בבית ודילדו עתי ובובת מין מנופחת וגונחת ליהיא כי זה לא נעים שהחדר שאתה ישן בו נהיה לבורדל אז אני יכולה להבין את נופר! מקווה שסופקת ולא תחפשי לריב סתם אלא קצת לחשוב על הדברים ולראות קצת מעבר. בהצלחה!

למעלה