לG.G

שריר

New member
לG.G

אז למה המורה שלך הפסיק להתאמן בגוג´ו והתחיל ללמד את השיטה הזו ומאיפה הוא למד את השיטה הזו? או שזה כמו בגוג´ו רק בלי הקארטה?

G.G

New member
הוא הגיע כבר לדאן 2

וגם אימן בספרטא...בגוג´ו ואז הוא גם למד אצל איזה מאסטר סיני אצל מי אתה לומד אצל ירון בינימיני? הוא היה תלמיד שלו

שריר

New member
אני לומד אצל קרן היא דאן 2

אהל המאסטר הוא ירון מה הוא למד מהסיני כי לפי המודעה הוא מלמד בדיוק כמו בג´ג´ו אותן חיות לא?

בגוג´ו מלמדים תנוחות של חיות?!?! ../images/Emo12.gif

מעניין, אני לומד גוג´ו ריו ומעולם לא למדתי תנוחה של חיה כלשהי...

שריר

New member
כן כי אתה לומד מרוני ואני לומד

מירון וזה לא תנוחות אלה קאטות וכל השאר

brmichal

New member
בגוג´ו מלמדים תנוחות של חית ../images/Emo31.gif

סנסאי פלוטו גם אני לא למדתי תנוחות של חיות בגוג´ו

brmichal

New member
בגוג´ו מלמדים תנוחות של חיות

אכזבה סנסאי פלוטו ומה עם נקו השידאשי(עמידת חתול)

שריר

New member
ועכשיו ההודעה הקריאה

אני לומד אצל סנסאי קרן שהיא דאן 2 בשיטה של ירון בנימיני המורה שלך מה הוא למד מהסיני לפי המודעה הוא מלמד אותן חיות כמו בגוג´ו

G.G

New member
המאמן שלי הוא בדרגה

דאן 2 בגוגו ריו אבל הוא עבר לקונג פו לגמרי והמאמן שלך מלמד בסוף קונג פו אמיתי... הוא מלמד אמנם אותם חיות אבל לא כמו קונג פו ... אצלנו הקטא הרישונה היא של גוגו ריו כדי לקבל את הבסיס של הקונג פו.... הבנתה?

הבהרה בקשר לשיטה

בבית ספר שלנו לומדים תנועות בסיס במתכונת קרובה לקראטה לאחר מכן לומדים סאן שין קאטה שוב כבסיס, לאחר מכן/במקביל עוברים לתנועות קאטות סיניות, כאשר לומדים את העגור, הנמר, ווינג צ´ואן, כאשר הדבר כולל לימוד תרגילים עבודה בזוגות סטיקי הנדס,(בשלב כלשהו יגיע גם רנדורי אני חושב)ואת הקאטות הסיניות של הסגנונות האמורים

באותה שיטה של GG,אותו מורה

וכמעט ואותם מכות

שריר

New member
נו ממש דומה לגוג´ו

אנחנו פשוט לומדים קאטה ראשונה קארטה אז קאטות של גוג´ו עגור נמר רנדורי מכות של קארטה וקונג פו שמגיעים לשחורה בוחרים אחת מהחיות שיש להתעמק בהם אז מה ההבדל הגדול?

G.G

New member
ההבדל הוא...

שאנחנו לומדים קאטה אחת של ג´וגו ואחרי זה עוברים לקאטות של קונג פו אמיתי... עכשיו הקאטה שלנו היא עגור לבן...(צאנג צואן) עכשיו הבנתה?

שריר

New member
כן הבנתי

ולמה המורה שלך הפסיק את הגוג´ו? הוא אמר לכם פעם?

למעלה