לemmy ולכל החברים!

HAVA159

New member
לemmy ולכל החברים!

חברים יש לנו שבת נהדרת. קודם כל לך emmy שתיהיה לך נסיעה טובה ובילוי נעים. ואכשיו שולחת לכם שיר יפה שהוא נוגע לכל אחד. שיר הודיה תודה אלי על בוקר אור ועל ציוץ הדרור על פת שחרית נודה על ירק השדה. תודה בבוקר על שקמנו בליה שנרדמנו. למד אותנו לעשות להודות ולאהוב על כל היפה הזה ועל וכל הטוב אוהבת את כולם, .hava

מנורה

New member
חווה ../images/Emo51.gifהשירים שאת שולחת

אופטימים ועושים טוב על הנשמה האם אלה שירים שלך? היות ומספר שירים ששלחת אני מכירה מזמן ואני עד היום לא יודעת מי כתב אותם כך שאם הם שלך לכבוד יחשב לי להכיר את המשוררת.

emmy5

New member
HAVA159מאוד יפה אבל יש לי בקשה

בדרך כלל שיר יכול להיות מפרי עטנו או שנלקח ממקור אחר ..כדאי לציין את זה .. שנדע איך להתייחס אליו .. אני עוד לא מכירה טוב אותך ...השיר מקסים ,אהבתי ..גם לא חשוב אם לא מפרי עט שלנו ...יופי נשאר יופי ..תודה תודה

נֵנָה

New member
סיפור אהבה מקסים ../images/Emo23.gif שקיבלתי במייל

סיפור אהבה

emmy5

New member
WOWכמה מרגש,סיפור אהבה מקסים

אבל זה במקרה הטוב , היתה יכולה באמת להיות האישה המבוגרת .. הוא בחור עם כבוד ..אוהבת אותו ...

ספור ידוע וחביב../images/Emo24.gif ושבת קסומה

לא מספיקה להגיע לפורום אז היום הגעתי סוף סוף שולחת לכולם שבת קסומה עם המון כיף והנאה וטיול של כיף לכל המטיילים ומשהו נחמד שקבלתי היום

yaely2

New member
מנהל
כדעת הליידי, זה ידוע ונפלא../images/Emo28.gif

ננה, סיפור מרגש ../images/Emo23.gif

אחה"צ טובים חברים, הבוקר טיגנתי קציצות כרישה וניכוותי בכריות הפנימיות של 2 אצבעות, הכאב היה קשה ואין לי שום מישחה מתאימה בבית (כן אני יודעת שזה לא בסדר) ניסיתי להרגיע את הכאב עם קוביות קרח, ולפתע טילפנה חברה(אחות במקצועה) שגרה בצפון הארץ וסיפרה שהיא בדרך למרכז סיפרתי לה על הכוויה והיא הצליחה לארגן לי מחברה אחרת מישחה אנטיספטית שמרגיעה גם את הכאב....עד עכשיו לא נרגעתי מהמקריות....זו חברה שלא מצלצלת לי כל יום...ואיך אלוהים שבשמים שלח לי אותה דווקא היום...

נֵנָה

New member
אוי חונושקה, ממש לא נעים לקבל כוויה

מציעה לך להחזיק תמיד בבית לפחות ג'ל אלוורה. הוא מאד עוזר ומרגיע כוויות ... תרגישי טוב חמודה

emmy5

New member
חונה , קודם כל תרגישי טוב ,

עצה מסבתא ..קצת אדמה רטובה לשים על מקום וזה עובר .. אנחנו אנשים תרבותיים , מקרוביים .. אבל אני ראיתי את זה בזמן שלא היה לא אלוורה ולא משחות למנייהם ... אני מקווה שכבר מרגישה יותר טוב .. אלוורה חייב להיות תמיד בבית ,זה טוב לכל דבר

מנורה

New member
חונה יקירתי תרגישי טוב ושהכאב

חיש יחלוף
. ומעשה שקרה לי בחו"ל צרבת באמצע הלילה במלון מה עושים? מים, סודה כלום לא עוזר. נזכרתי שיש לי בננה שני ביסים והצרבת נעלמה כלא היתה. עקיצה של יתוש באחד משמורות הטבע כאב צורב וגירוד בלתי פוסק מה עושים? יש לי בתיק שיפתון למרוח על השפתים נגד התיבשות מרחתי על הגירוד ותוך שתי דקות הכל עבר כלא היה. לזה קוראים אילתור ותושיה בשעת חרום. שבוע טוב

pazi66

New member
חונה,הית מודיעה לי ומיד היתי מגיע

עם התרופות המתאימות אני בוגר קורס חובשים קרבי יש לי בבית מיני בית מרקחת ....ולא הית צריכה את עזרת האל העיקר תרגישי טוב, ותדעי דרך אגב שקוביות קרח זה הטיפול הראשוני הנכון

מנורה

New member
ננה סיפור מאד רומנטי

ממליצה על
עט אהבים - מכתבים לאלמונית של מיגל דליבס מודעה בעתון של אשה המבקשת חבר לעט תחילתה של התכתבות סוערת.

נֵנָה

New member
חווה יקרה ../images/Emo140.gif

אכתוב לך כמו שכתבתי לזיגי ... השירים שהבאת יפים ונעימים לקריאה וכלל לא איכפת לי כשמישהו מביא שירים יפים שמצא ברשת, כי בכל מקרה אני מעריכה את כשרונך בבחירת השירים וברצון לשתף אותם אתנו

למעלה