לeiraz יש כרגע בעיה עם ממשק הגלריות, היא תתוקן בקרוב ואז אוכל להעלות הגלריה שלך. שלך נדב
F fire Horror pic show New member 2/3/03 #1 לeiraz יש כרגע בעיה עם ממשק הגלריות, היא תתוקן בקרוב ואז אוכל להעלות הגלריה שלך. שלך נדב
W wee man New member 3/3/03 #2 ניצול לשאלה- ניסיתי כמו שאולי ראית להעלות תמונות לפורום. התמונות היו עם סיומת- jpeg יש לך מושג למה העלתי אותם ולא הייתה אפשרות לראות תמונה? מה הבעיה עם זה? כי יש לי דיי הרבה תמונות שאפשר להעלות, ואם תרצה ויהיה אפשר לאכסן פה אז גם סרטונים טובים. ינון
ניצול לשאלה- ניסיתי כמו שאולי ראית להעלות תמונות לפורום. התמונות היו עם סיומת- jpeg יש לך מושג למה העלתי אותם ולא הייתה אפשרות לראות תמונה? מה הבעיה עם זה? כי יש לי דיי הרבה תמונות שאפשר להעלות, ואם תרצה ויהיה אפשר לאכסן פה אז גם סרטונים טובים. ינון
F fire Horror pic show New member 3/3/03 #3 יתכן שהתמונה גדולה מדי לא ניתן להעלות לתפוז קובץ שעולה בגודלו על 250 kb.
W wee man New member 3/3/03 #4 לא לא..אני יודע סמוך עליי זה אולי 40 ק', אולי פחות אולי טיםפה יותר. לא קשור לגודל. לא חשוב, אנמ אנסה לקדד את זה אחרת ונראה מה יצא
לא לא..אני יודע סמוך עליי זה אולי 40 ק', אולי פחות אולי טיםפה יותר. לא קשור לגודל. לא חשוב, אנמ אנסה לקדד את זה אחרת ונראה מה יצא