לactress

casperit

New member
לactress

את הטלפונים של מי יש לך? הכתובת הזו שנתת של יהודה אז של מה היא? לא כדאי שתפרסמי פה טלפונים אישים שלהם..אבל של הסוכניות אוו וואט אוור אני חושבת שאת יכולה... זה יהיה ממש מגניב אם יהודה או סופי יכתבו פה אבל יש עוד מלא פורומים של לחיי האהבה ואנחנו רק אחד מהם... יעל

actress

New member
אני גם ממש לא התכוונתי ועוד משהו...

לגבי מפגשים תפוז מסוגלים ל-ה-כ-ל ואני אומרת שזה כך כי הם מארגנים תמיד מפגשים עם כל מיני סלב... בכל מקרה אני לא מפרסמת טל´ בפומבי ולא התכוונתי יש לי טל´ כן ויש לי ספר שחקנים שזה טל´ עם כל מני שחקנים בנתיים יהודה לא מופיע אבל אני אקבל את החדש באפריל אז אולי יהיו גם הכוכבים העכשווים והכתובת שנתתי של יהודה זה של הסוכנות שזה ממש ממש לא חסוי זה נמצא בת"א של הסוכנת האישית שלו ומידי פעם מגיעים אליה תחת חסותה אז יש מצב שאולי גם יהודה מגיע בכל מקרה לא רק "לחייי אהבה" יש לי אבל אני לא תמיד מביאה מספרים כי האנשים הם אנשים פרטים ואין כ"כ מה להתלהב מהם כולה בני אדם כמוך כמוני וכמו כולנו אבל יש חלק שהבאתי כמו דן תורג´מן לכמה אנשים שממש רצו אותו בשביל פריט מסוים באתר של סיטי וזהו בעצם אני לא רוצה שתהיה פה התנפלות על מספרים אבל ברגע שהספר יגיע נראה מי אני יכולה להביא שלא כזה ביג ואשלח במסרים האישים כבר עכשיו יש לי את הטל´ של הסוכנויות האישיות של כל אחד למשל יעל הדר ושחקני תאטרון למינהם בעיקר ושוב אני לא 1 שמפרסמת פה פשוט זה מופיע גם ככה בספר הזה

למעלה