ל300D שלי

ל300D שלי

מה אתם אומרים http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004THCZ/qid=1065009885/br=2-3/ref=br_ts_slwth_th_3/103-7547412-9592658?v=glance&s=photo&n=499248

snow goose

New member
עדשה בעל איכות אופטית

שנויה במחלוקת. על מצלמות פילם עוד יש כאלה שיגידו לך שהם מרוצים, אבל על מצלמת dslr חוששני שאיש לא יהיה מרוצה מתוצאותיה.

© DrorZi

New member
יש לי אחת כזו

קיבלתי אותה מתנה כי היא רוקדת בתוך עצמה אבל אפשר לחיות עם זה. אני מעדיף לצלם עם ה 70-200 שלי ולעשות CROP מאשר להלביש את ה 75-300 על ה 10D.
דרור זי.

לא משהו.צריך להקפיד על תמיכה

ושימוש בחצובה,או סרטים מהירים,למניעת טשטוש. אם כבר יש גירסה מומלצת שלה אזי היא גירסת הIS - מאפשר צילום בהחזקת יד גם במהירויות הקטנות מ1 חלקי אורך המוקד שלה.באורכים כאלו זה שימושי. אותה האופטיקה ,אגב,טובה לעומת עדשות הקיט גירסת ה28-80\90 ,אפילו מה100-300 המהירה יותר בפוקוס האוטומטי. עוד שני יתרונות: הכי קלה במשקל מכל העדשות המקבילות באורכי מוקד כאלו, הכי זולה שיש באורכי המוקד האלו (לא גירסת הIS ) לסיגמה עדשה מקבילה,גירסת APO ,שיש הגורסים שהיא עדיפה (כנראה איטית באותה המידה אבל נותנת יותר מבחינת האופטיקה,והמיקוד מקרוב)

xnir

New member
יצא לי לנסות אחת

כזאת של חבר על ה10D שלי הנה דוגמאות מנסיונות שעשיתי..

xnir

New member
ניסיון נוסף

ברגע שה ASA עובר את ה400 הרגעון מורגש מאד ולא יפה תופעה שאין לי עם עדשות אחרות ואיכותיות טיפה יותר...

xnir

New member
זה טוב?

בינוני מינוס.. אומנם דיי חד במבט ראשון אבל אפשר יותר.. (אולי גם הייתי צריך לסגור ל F8) אבל גם הצבעים בסך הכל של העדשה לא משהו.. בסופו של דבר החזרתי את העדשה לבעליה ללא חרטה.. ובנתיים אני מסתפק ב 28-135ממ וה50ממ עד שאנחת בNYC/B&H :) מקווה בקרוב.

למעלה